Şimdi Ara

Turkcell EDGE 2G kayboldu iOS 10.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba operator guncellemesi yaptiktan sonra edge kayboldu etkinlesmiyor sizdede oyle mi

Turkcell EDGE 2G kayboldu iOS 10.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTMY -- 6 Şubat 2017; 16:45:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Resim yok + operatör guncellemesi ile ilgili bizdede öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sacma telefonu sifirlayip ondan sonra gelen operator guncellemesini kabul etmezsek 2g yi kullanabilirmyiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

Cok sacma telefonu sifirlayip ondan sonra gelen operator guncellemesini kabul etmezsek 2g yi kullanabilirmyiz acaba

Telefon güncelleyince neden eskiye dönsün ki? Operatör güncellenmiş gelir.

• Hayir restore atildigi zaman operator guncellensin mi uyarisi geliyor onu es gecildigi zaman bu durum gercekleşmez.

• 2G yaz 2222 ye at

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    4g ve 3 kapaniyor oyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    Avea hat bulup restore atman lazım anca öyle çözdüm ben

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Direkt restore atsak restore dan sonra operator guncelleme kismini es gecsek olur mu?

• ByTMY kullanıcısına yanıt
    Hocamm olmuyor denedim ben işte yazılımla birlikte operatör güncellemesini de yüklüor itunes

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Ben restore ederken operator guncellensin mi uyarisi vermisti. Ona yok dersen guncellenmez heralde. Sizin dediginize gore o zaman avea hat takip mi restore edicez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

Ben restore ederken operator guncellensin mi uyarisi vermisti. Ona yok dersen guncellenmez heralde. Sizin dediginize gore o zaman avea hat takip mi restore edicez.

operator güncellemesini kabul etmediğin zaman bi süre sonra tekrar soruyor güncellemeyi ve bazen ayarı kaçırıyor sık sık çıkıyor sinir bozuyor tavsiye etmem pek ama siz bilirsiniz
  • Bu konuda surekli baslik aciliyor ama asil yazmaniz gereken yer operatorunuzun sikayet sayfasi. Ne kadar cok abone sikayet ederse, operatorler o kadar cabuk geri adim atar.

Vodafone ve Turkcell, son operator guncellemesi ile 2G/3G/4G gecisinin elle/manuel yapilmasina son verdi. Soz konusu guncellemeleri yukleyince VoLTE destegi geliyor ama elle 2G/3G/4G secmeye veda ediyorsun. Ornegin evde 2G disinda sinyal seviyesi cok dusuk, eve gider gitmez telefonu 2G'ye aliyorsun (evde WiFi varken hucresel zaten kullanilmiyor) cunku baska turlu telefon gorusmesi yapilamiyor. Ama operator guncellemesi ile artik o secenegi de kaybettik. Kendine kendine de 2G'ye gecmiyor (en guclu sinyal 2G olmasina ragmen). Olay bundan ibaret. Operator guncellemesini yuklemeyi reddedebilirsin ama surekli sorup duruyor. En sonunda ya kazayla basiyorsun ya da lanet olsun deyip kabul ediyorsun.

Vodafone forumlarinda resmi duyuruyu yapti, bundan sonra uygulama boyle olacak diye:https://forum.vodafone.com.tr/t5/Apple/iPhone-Operatör-Güncelleştirmesi/td-p/630087

Turkcell kullanicilari biraz daha sansli. Cunku Turkcell VoLTE ile birlikte VoWiFi da sunuyor. Yani telefonu ucak moduna alip WiFi uzerinden operatore baglaniyorsun ve sesli gorusmeleri oyle yapiyorsun. Hem pil tuketimin azaliyor hem de dusuk sinyal problemi yasamiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.