Şimdi Ara

Turkcell'e Göre En çok taraftar GALATASARAY'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'in aboneleri arasında yaptığı anket sonucunda ;

Galatasarayımız % 43.7 oranı ile en çok taraftara sahip takım oldu.
     Turkcell'e Göre En çok taraftar GALATASARAY'da

• 15 senedir falan Turkcell kullanıyorum daha bir kere bile böyle bir soruyla karşılaşmadım. Kime soruyorlar çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın tam tersi avea da olsa yaw he he dersiniz bunlar bir şeyi ifade etmex tıpkı yapılan ysrım yamalak anket ler gibi
  • hepinize sorsalar sanki aradaki fark kapanıcak
  • 10 kişiye soruyorlar sonra her sene değişiyor anket sonuçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bakarsan Turkcell'in en iyi müşterisi de benim! Bana öyle diyorlar, yersen.
  • Uchiha-İtachi kullanıcısına yanıt
    öyle bi algı yaratmak istesem , Turkcell aboneleri arasında demem
    kaldı ki Turkcell en çok aboneye sahip gsm operatörü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona bakarsanız benim ailede 4 turkcell hat var hiç birimize de gelmedi

Yinede Gs taraftarının daha çok olduğu bilinir.
  • Beşiktaşlılar boşu boşuna yazıyor ne türlü olursa olsun ne Galatasaray'ı ne de Fenerbahçe'yi geçemezsiniz zaten her türlü 3.planda kalacaksınız
  • En çok taraftar Galatasaraydadır zaten bu bilinen bir şey. Ama bunların ne kadarı kaliteli taraftar orası tartışılır. 2 sene şampiyon olmayalım çoğu futbolla ilgilenmez bir daha. Mesela geçen sene şampiyon olamadık. Bu sene de olamazsak göreceksiniz gözle görülür bir azalma olacak. Tıpkı 8. olduğumuz sezon olan azalma gibi..
  • bu anket yetersiz olsa dahi sonucu doğru... sosyal medyadada bu cok bariz şekilde belli oluşumlardan olsun fan sayfasindan twitter dan olsun en cok taraftara sahibiz
  • Notoriou4 N kullanıcısına yanıt
    arkadaş yazmış yukarıda bana sormadılar diye

tüm herkese sorsa Turkcell sanki geçeceklerde
  • en az 50.000 kişiye sorulmuş bir anket bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Galatasaray taraftarı çok fazla, yani her yerde 1. gelmesi doğal.

Ancak aktif taraftarlık konusunda Fenerbahçe öndedir. Onlar bir din gibi camiaya ve Aziz Yıldırım'a tapıyorlar ve biat ediyorlar.

Galatasaray'ın mazisi ve tarihi, Üniversite ve lise gibi eğitim kurumlarına dayalı olduğu için, bir aşırı bağlılık veya sorgusuz sevgi yoktur, mantık vardır.

Galatasaraylılar Fenerbahçelilerden kültürlüymüş

Galatasaray'ın en çok taraftara sahip olduğu kısım Doğu kısmı. İstanbul, İzmir gibi şehirlerde Fenerbahçe 1.'dir.

Adam öldürme, holiganlık siz de üst seviyede bunu da bil isterim.

İzmir nasıl Fenerbahçe'nin ? bilmediğiniz halde sallamasyon yapıyorsunuz , yapılan anketlerde bile İzmir,Bursa Gs'nin İstanbul ve Ankara da FB'nindir kaldı ki kültür bakımından Bursa ve İzmir her türlü öndedir -İstanbul'da yaşayan bir Ankaralı olarak söylüyorum bunu-

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt

fıkradan öte değil yazdıkların

kupa finalinden önce izmirde 2 gün kaldım
    maç günü de dahil

doğru düzgün fb li yoktu piyasda ne izmirinden bahsediyorum arkadaşım

ayrıca başlıkta TURKCELL yazmışım KOCAMAN
    yani anketin kapsamı Turkcell aboneleri

anlamadın dimi

• Maşallah her halde İzmir'de kupa finalinden günler önce herkes formayla dolaşıyormuş. Zaten sizi geçemeyiz Hakkari, Şırnak, Diyarbakır gibi şehirlerde bariz üstünlüğünüz var. Neyse nickten ötürü zaten ciddiye almamak lazım. @uA-TayfA

Hadi senin dediğine uyan bir anket buldum ;http://82.222.152.134/fotogaleri/haber_icerik/images/fft16_mf1419251(2).Jpeg Bak bakalım Fenerbahçelilerin bulunduğu şehirler mi daha kültürlü Galatasaraylıların mı bulunduğu. @Notorious

Genelleme yapmam bu arada çoğunluktan bahsediyorum.

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    ciddiye alıp almaman umurumda olmaz bunun da farkındasın
    kültürden bahsedeceksek iki kulüp taraftarının ne kadar ceza aldığına bakarsan maçlarda stadın ne kadar kapanmış kendi kendine cevap verirsin

kanfolaksjdfsafg nickli arkadaş
  • quote:

Ancak aktif taraftarlık konusunda Fenerbahçe öndedir. Onlar bir din gibi camiaya ve Aziz Yıldırım'a tapıyorlar ve biat ediyorlar.

Galatasaray'ın mazisi ve tarihi, Üniversite ve lise gibi eğitim kurumlarına dayalı olduğu için, bir aşırı bağlılık veya sorgusuz sevgi yoktur, mantık vardır.

Şimdi sen bizi sövdün mü övdün mü?
  • quote:

Daha iyi açıklanamazdı altına imzamı atarım
  • izmirde daha çok fb taraftarı var diyo

link yolluyor

linkteki ankette GS daha çok izmirde

bu neyin etkisidir arkadaş biri bana anlatsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.