Şimdi Ara

Turkcell'e asla gidip pasaport kaydı yaptırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce bir turkcell bayine imei kayıt için gittim, 100 tl vergimi yatırıp, pasaport sahibi ve bütün gerekli evraklar ile gidip imei no mu kayıt ettirmek için turkcell e gittim herşey güzel hoş hiç bir sorun yok, hali ile geçici kayıt altına alınıp evraklar btk ye ulaşana kdr teli kullanıyorum fakat 3 hafta sonra telefonum pat diye uyarısız şeysiz kapandı, ben hemen panik içinde BTK yi aradım neden kapandı telim fln '' bizim ile ilgisi yok tamamen Turkcell ile ilgili biz sizin kaydınızı redetmedik '' cevabını aldım. Turkcell i aradım çağrı merkezi kayıt yaptıdıgınız bayii arayın dedi orayı aradım araştırıcaz dediler, sonra bana denilen bizde neden iptal olduğunu bilmiyoruz ama iptal gözüküyor daha önce birinin daha başına gelmiş çözücez umarım bekliyoruz falan ben hala bekliyorum telefonum kapalı ki sebep yok ortada ben delirmiş durumdayım o kadar kayıt için ugraştıkdan sonra turkcell in yuzunden telefon kaydım iptal edilmiş, rezillik bunu ben şikayetvar.com a da yazdım fakat hala bir cevap veremiyorlar, kayıt yaparken aldıkları turkcell in yan cep parasıda bedavaya gelmiş oldu ki bayi ile ilgili değil turkcell ile ilgili

bunu anlatma sebebim sizin de mağdur olmamanız, o kadar ugraşıp pasaport bulup kayıt ettirdikten sonra böyle birşey gelirse başınıza insan maf olur o yüzden asla TURKCELL e gitmeyin,
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• yapıyorlar hocam ıkı arkadasın basına da geldı olay bır sure kapalı kaldı sonra tekrardan acıldı ama baya surdu
  • ne kadar sürede geldi hocam ? ve turkcell de mi kayıt yaptırmıştı onlarda ?
  • gittiğiniz Turkcell bayisini bu sebeple turkcell.com dan şikayet edin.Ben birkere şikayet etmiştim Vodafone bayisini adam dedi 400 euro ceza geldi dedi.
  • aynısını bana da yapmıştı üç sene önce.... evrakları göndermemiş mi napmışsa artık telefon kapanmıştı altı ay sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue

aynısını bana da yapmıştı üç sene önce.... evrakları göndermemiş mi napmışsa artık telefon kapanmıştı altı ay sonra.

hocam ayni sey banada oldu lphone 6 ay sonra kapandi bnde vodafone da kayit ettirmistm bayiye gittimde bizmle ilgili bi sorun yok demisti simdi yaklask 1 senedir telefon yatiyor firsatm olunca actircm siz nasil tekrar actirdinz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayımın pasaportuna kayıt yaptırmıştım ben... aynı pasaportla bir sene sonra başka bir turkcell bayisinden kaydettirdim... halen sorunsuz kullanıyorum.

(telekomünikasyon kurumunu aradığımda evraklarınız bize gönderilmemiş diye açıklamışlardı... bu tip gsm bayilerini kara listeye alıp eşe dosta haber vermemiz ve kimseye kayıt yaptırtmamamız lazım)

quote:

Orijinalden alıntı: anilaslan5
    hocam ayni sey banada oldu lphone 6 ay sonra kapandi bnde vodafone da kayit ettirmistm bayiye gittimde bizmle ilgili bi sorun yok demisti simdi yaklask 1 senedir telefon yatiyor firsatm olunca actircm siz nasil tekrar actirdinz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda BTK ile epey görüşmem oldu. İşyerindeki yabancı arkadaşların kayıtlarınada yardımcı oldum ve birkaç sorun yaşadılar.

BTK yı arayınca problemin nereden kaynaklandığını söylüyolar ve epey yardımcı oluyolar. Şimdiye kadar karşılaştığım aksaklıklar genelde operatör bayiilerinin hatalı ve eksik işlemleri.

Öncelikle bayiye verdiğiniz evrakların özellikle vergi ödeme makbuzu fotokopilerini mutlaka alınki olası aksaklıklarda tekrar işlem yaparken işiniz daha kolay olur.

Örneğin bayii evrakları BTK ya yollamıyor. Bu durumda size BTK bilgi veriyor ve siz pasaport fotokopisi ve vergi makbuzu örneğini (vergi dairesinden örneğini çıkarmanız ve ilgili müdür muavinine aslının aynıdır diye ıslak imzalı onaylatmanız lazım, vergi ödeme örneğini çıkartmanız içinde bayiye verdiğiniz vergi ödeme makbuzu fotokopisi işinizi çok kolaylaştıracak, yoksa işiniz çok zor) kargo ile BTK ankaraya yollamalısınız.

Bayii pasaportun yurtiçine giriş yaptığınız tarihi gösteren mühürlü sayfanın fotokopisini çekip yollamıyor veya okunaklı olmuyor, bunda da sizin fotokopi çekip tekrar kargoyla BTK ya yollamanız lazım.

Daha başka saçmalıklarda varda aklıma gelenler bunlar...

• Bende yaklaşık 1 ay önce evrakları verdim malatya turkcell iletişim merkezine.Şuanda imei sorgulayınca hala geçici olarak kayıt altına alınmış olup kontrol edilmekte falan falan yazıyor.Ne zamana kadar böyle yazacak acaba?Ben hiç bir evrağıda almadım.Telefoncuda duruyor yedekleri.Bir sıkıntı olmaz inşALLAH.
  • anılaslan5 isimli kullanıcı da vodafone da sorun yaşamış..Bu işlem için herkes aveaya mı gitsin peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigzel

yapıyorlar hocam ıkı arkadasın basına da geldı olay bır sure kapalı kaldı sonra tekrardan acıldı ama baya surdu

aynısı başıma geldi turkcell de kayıt yaptırdıkda 2 gun sonra kaydımı silmişler btk aradığımda turkcell kaydınızı sılmıs dediler turkcell ı aradıgımda nasıl silindiğini soylemediler bende son çağre olarak e-devlet şifresi alarak pasaport bilgilerimi tc ve ime bilgilerimi girerek kaydımı kendim tamamladım 2 ay oldu bi sıkıntı ama hala geçici kayıt altına alınmış.. evraklar kontrol aşamasında filan diyor belki bir yardımı dokunur sana bu bilgiler
  • arkadaşlar kusura bakmayın geç oldu çözüm olarak o bayii e gittim dedim neden böyle oldu dosyalar ulaşmamış vb ayak çektiler, pasaport sahibinin gelmesi ve yatırdığınız vergi dekont u ile gelin tekrar yollayalım diye bizi uğraştırdılar ama oldu sonunda, dosya kayıp olaylarının aslı budur!

EĞER AVEA VEYA VODOFONE HAT KULLANIPTA GİDİP TURKCELL VEYA BAŞKA BİR HAT ŞİRKETİNE GİDİP TELEFONUNUZU KAYIT YAPTIRIRSANIZ DOSYANIZ KAYBOLDU AYAĞI ÇEKİP KAYDI SİLİYORLAR OLAY BUNDAN İBARET...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaYLoNg -- 5 Eylül 2013; 11:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

arkadaşlar kusura bakmayın geç oldu çözüm olarak o bayii e gittim dedim neden böyle oldu dosyalar ulaşmamış vb ayak çektiler, pasaport sahibinin gelmesi ve yatırdığınız vergi dekont u ile gelin tekrar yollayalım diye bizi uğraştırdılar ama oldu sonunda, dosya kayıp olaylarının aslı budur!

EĞER AVEA VEYA VODOFONE HAT KULLANIPTA GİDİP TURKCELL VEYA BAŞKA BİR HAT ŞİRKETİNE GİDİP TELEFONUNUZU KAYIT YAPTIRIRSANIZ DOSYANIZ KAYBOLDU AYAĞI ÇEKİP KAYDI SİLİYORLAR OLAY BUNDAN İBARET...

kayıt yaparken,herhangi bir Turkcell numarası verseydiniz keşke,
    Pasaport kaydı konusunda en sorunsuzu Turkcell diyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdim zaten babamın 532 li numarasını verdik fakat hatta avea kullandığım için Turkcell dosya kayboldu şeklinde iptal ediyor ve sistem etti diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.