Şimdi Ara

Turkcell Dergilik(Birçok dergi ücretsiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell kullanıcıları hala ücretsiz olarak kullanmaya devam edebiliyor. Turkcell hesabım şifreniz varsa aynı şifreyi indirirken telefon numarınızla birlikte girerseniz herhangi bir ücret kesilmiyor. Turkcell dışındaki operatörleri kullananlar için ücretli yapabilirler. Turkcell artık Turkcell Dergilik, Turkcell Akademi gibi bazı servislerini sadece kendi kullanıcılarına kullandırtmaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Ücretsiz. Yaşam dergilerinden NG Dergi'yi tavsiye ederim mesela ücretsiz dergiler içinde.
  • Son güncellemeyi yüklemedim ama ücretli olmuş tüm dergiler. Geçmiş olsun

• Şifre ile giriş istiyor. En sevdiğim uygulama yalan oldu be
  • Ben güncellemedim bazı dergiler ücretli olmuş sadece
  • Güncellemeden sonra hiç bir dergi inmiyor. Para istiyor. Sanırım aç kaldılar.

Tabletinde dergilik uygulamasını gencellemeden kullanan arkadaş varsa, apk'sını paylaşabirmi acaba. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkamiloğlu

Güncellemeden sonra hiç bir dergi inmiyor. Para istiyor. Sanırım aç kaldılar.

Tabletinde dergilik uygulamasını gencellemeden kullanan arkadaş varsa, apk'sını paylaşabirmi acaba. Teşekkürler.

Ücretsiz indirmek için turkcell 3g üzerinden girip indirmeniz gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilkamiloğlu

Güncellemeden sonra hiç bir dergi inmiyor. Para istiyor. Sanırım aç kaldılar.

bazı dergiler paralı. Eski uyuglama olsa da farketmiyor.
  • Birkaç gün önce güncelleme yapmadan parasız dergileri indirebiliyordum. Apk'nın yedeğini almadan güncelleme yaptım. Güncelleme sonrası hiç indirmiyor. Telefon numarası istiyor yada Turkcell 3G üzerinden bedava vs. Nihayetinde eski sürüm işe yarıyordu. Yenisi beş para etmez. O yüzden eski sürüm elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  • Eaki versiyonda localappstore calisiyor tum dergiler ucretsiz okunabiliyor ama yeni versiyonda malesef oda olmuyor elinizde 1.7 versiyonu varsa guncellemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.7 için ipa dosyasını bulabilirsek olabilir sanıyorum.
  • App Store'den indirdiğim son versiyonda iapfree çalışıyor.

• turkcell dergilik s eski versiyon apksi varsa birileri paylaşabilirmi ?? v 2.0.8 öncesi olursa süper olur yanlışlıkla güncelledim :/
  • Turkcell Dergilik S'nin apk sini bilderecek bir arkadas varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Turkcell Dergilik S'nin apk sini bilderecek bir arkadas varmi?

Halen aramaya devam ediyorum.Google bulduklarim tablete yuklenmedi.

• hangi dergiler var? bunun listesini nereden bulabilirim?
  • Bende dün ıpad e indireyim dedim. Üyelik için şifre istiyor. Turkcell Kullanıcıları 2222 ye diğer Kullanıcılar 0532 757 22 22 şifre yazarak sifre alabilir diyor. Benim operatör Avea. Gönderdim ama hala şifre gelmedi. Diğer operatörler kullanamayacaksa sadece Turkcell için filan yazın yada Turkcell abonesi olmayan şuraya mesaj atsın Yazmayın

• güzelmiş teşekkürler
  • beyler bu uygulama windows tabletlerde kullanilirimi

tab s almayi dusunuyordum

win pro 3 12.2 inc tablete bayildim

ama dergilik calismaz ise isimi gormez... turkcell dergilik harika bir sey tum dergiler elinin altinda

• catik kullanıcısına yanıt
    windows phone için store'dan indirdim. heralde tablet için de oluyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.