Şimdi Ara

Turkcell'den yeni indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in ates pahasi tarifeleri yuzunden avea'ya gecmek istiyordum bugun turkcell'den boyle bir mesaj gelmisti

" Simdi SINIRSIZ 1GB internet paketi size ozel ilk ay sadece 10,90 TL! Hemen SINIRSIZ 1GB yazin 2222 ye gonderin cepten internet keyfini SINIRSIZ yasayin!"

ilk aldigimda 12 lira kesildi sonraki aylar 19,90 gitmisti iptal ettim ve simdi tekrar katilicam kampanyaya. 20 lira yukleyince de her yone 300sms ve her yone 100dk bedava geliyor bence gayet yeterli bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Where " DonanımHaber " Happens
  • turkcell bu kadar bonkör olur muydu, iyi veriyor
    herkesi sen dostun sandın, belki ol ağyar olur.
    sadıkane, belki ol cihana serdar olur.
    yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
  • size ozel ilk ay

Bunun nesi indirim, size özel bir jest sadece.

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonicfz48

20 lira yukleyince de her yone 300sms ve her yone 100dk bedava geliyor bence gayet yeterli bunlar

Bu 100 dakikada size özelmi? Herkes yararlanabiliyorsa hangi tarife veya kampanyası acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hakansant

İlk ay öyle ama sonra kol center oluyor

işte bu da kapağı
    Eğer bu limiti aşarsanız genç tarifenin kampanyalı konuşma fiyatlarından yararlanamıyorsunuz.
    Diğer operatörleri arama konusunda da 300 dakikalık sınır bulunuyor. Yani 5 saat sonra dakikası 5 5 gidiyor.
    İnternet olayını da zaten hiç beceremedi, doğru düzgün bir internet kampanyası / paketi bulunmuyor.
    Eğer ayda 50-100 hatta 150 TL öderseniz konuşma + internet olarak normal kullanıma uygun durumda.

Fakat diğer operatörlerinde beceremediği şekilde kaliteli görüştürüyor.
    Aria/Avea ve Vodafone kullandım, eminim sizin için daha farklı olabilir fakat bulunduğum yerde Turkcell daha kaliteli hizmet veriyor.
    Ama internet çağı günümüzde bu kadar da olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Turkcell genç işini bitirdi, kendi içerisinde 1200 dakika olan konuşma limitini önce 800 sonra 600 dakikaya indirdi.
    Bu süreyi diğer operatörler başka hatları aramak için veriyor.
    Eğer bu limiti aşarsanız genç tarifenin kampanyalı konuşma fiyatlarından yararlanamıyorsunuz.
    Diğer operatörleri arama konusunda da 300 dakikalık sınır bulunuyor. Yani 5 saat sonra dakikası 5 5 gidiyor.
    İnternet olayını da zaten hiç beceremedi, doğru düzgün bir internet kampanyası / paketi bulunmuyor.
    Eğer ayda 50-100 hatta 150 TL öderseniz konuşma + internet olarak normal kullanıma uygun durumda.

Aria/Avea ve Vodafone kullandım, eminim sizin için daha farklı olabilir fakat bulunduğum yerde Turkcell daha kaliteli hizmet veriyor.

belli abone sayısından sonrasını istemiyor kaçırmaya çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Turkcell genç işini bitirdi, kendi içerisinde 1200 dakika olan konuşma limitini önce 800 sonra 600 dakikaya indirdi.
    Bu süreyi diğer operatörler başka hatları aramak için veriyor.

belli abone sayısından sonrasını istemiyor kaçırmaya çalışıyor

Ya kusura bakmasınlarda biraz gülünç geliyor, ayda 250 MB hediye filan veriyorlar

Ben ev - iş arası mobile kullanıyorum, birde dışarıda bağlantı gerekirde etrafta wireless olmazsa mobile kullanıyorum.
    Normal internet kullanımı için kesinlikle yetersiz.
    Yeni nesil telefonlarda bir ton HD film ve dizi izleme, webe dosya yedekleme (dropbox), pinteres, linkend, belgeler gibi sitelere erişim amaçlı kullanımı düşündüğünüzde gerçektende gülünç rakamlar. Hani hafta sonu film filan izlersem, bir iki bir şey indirirsem, bilgisayarı kapatmadan internet kullanımına bakıyorumda ortalama 10-20 GB aralığında oluyor.
    Normal günlük gazete haber takibi, facebook filan kullanımları genelde 50 MB civarında oluyor.
    Telefonda benzer kullanımlarda bundan azını yemiyor sonuçta.

Bir de internete merhaba paketine üyeyim, ayda 3 TL 20 MB kota, kota dolunca TL düşüşünü engelliyor.
    Zaten başka bir amaç ile 20 MB lık paket zor, anca whatsapp gibi chat programları için yeterli olabilir.

Fakat yinede yeniliyorum, telefon çekim alanı ve görüşme kalitesi olarak telsim, vodafone, aria ve avea hatlarında bu kaliteyi yakalayamıyordum.
    Ayrıca Aria kampanya bazında kullandığım en iyi operatördü, daha sonra avea olunca muhteşem kampanyaları bıraktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.