Şimdi Ara

TURKCELL'DEN TTKOM-AVEA'YA GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell 4gb 500 dk 49 lira veriyorum. Yenibosna'da çalıştığım şirkette odamda 2 kademe E çekiyor ve internete giremiyorum. Bahçede full 3G çekiyor ama yine internete giremiyorum, Speedtest yaptık 0.5 mbps çıkıyor (turkcelli elli kere aradık çözmedi) Bu yavaşlık iş çıkışı bindiğim Havalimanı-Yenikapı metrosunda biraz hızlansa da devam ediyor. Ta ki bayrampaşa'ya gelene kadar. Orda zahmet edip hızlanıyor :)

    Onun haricinde konuşma olarak çok memnunum, her yerde çekiyor. Ama yine de Avea'a ya geçmek istiyorum, oda da bazen tek diş genel olarak iki diş 3G çekiyor, bahçede 3G iyi... fiyat 8GB 1000 dk 49 lira. 4.5 G geldiğinde kota lazım olacak ve 49 liraya 8 GB gerçekten çok iyi. Herşeye rağmen Avea kalitesi beni korkutuyor. Siz ne derseniz arkadaşlar ? Muhtemelen geçeceğim ama dur yapma Avea pişmanlıktır diyeniniz var mı ?



  • İstanbul'da sıkıntı yaşamıyorum. Diğer yerleri bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin olay anladığım kadarıyla kapalı alanda çekmeme muhabbeti.Avea artık 900 mhz frekansını da kullanıyor hatta birçok insan şebeke 900 mhz frekansına nasıl sabitlenir diye göstermişti.Eğer dediğiniz gibi çekiyorsa geçin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında geçiş smacım kapalı alanda 3G çekmesi, korkum ise İstanbul'un diğer Bölgelerinde kotu çekmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexima00 N kullanıcısına yanıt
    kendin dene hocam. Faturalı olarak geçiş yap taahüt verme bir ay dene. Hız nasıl konuşma kalitesi nasıl memnun kalırsan bir ayın sonunda taahütu verir kullanmaya devam edersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1,5 seneden beri kullanıyorum.bazen sıkıntı cıkartıyo ama onuda hos karsılıyorum.hem fıyat hemde paket ıcerıgının cok olması benı etkılıyor,ufak tefek aksaklıklara takılma memnun kalırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.