arkadaşlar ben turkcellden 5800 aldım ama ekranda turkcell le ilgili kısayollar war ve değiştirilmiyor. açılırken turkcel müzüği ile açılıyor. bunları nasıl değiştirebilirimmm...???
hiç birşey yapamassan hard format (yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşuna birlikte bas telefon kapalıyken ) at komple silinir türkselle ilğili birşey kalmaz telefonda proğramlarında silinir hafıza kartındaki verilerinde
evet öyle yap. hard format at. hard format: telefonu formatlar sistemi baştan kurar. bu ne iş yaa adamlar nasılda reklamlarını yapıyolar varya:D
turkcell de artık ....nu Çıkardı bari isteyen kaldırsın
bende turkcell tim den almıştım yoktu öyle bişey sen kampanya ile falan mı aldın ?
hard format atmadan önce dosya yöneticisinden yada pc suite ile yedekleme yapmayı unutma!
Bende Turkcell den almıştım, Her hangi bir kısayol yoktu, Yeni seriler böyle heralde
En başta cihaza hard format atın eğer sorun çözülmezse Nss'den normal 5800 kodunu girip güncelleyin
demek ki turkcell'in verdiği telefonlara müdehale edilmiş.
kampanya dahilinde mi aldınız yoksa turkcell bayisinden mi?
Bende t bayisinden aldım öyle birşey yok.
@ magandalar17
Hard format hafıza kartındaki hiçbir şeyi silmez.
bende aveadan aldım ole bir sorun cıkmadı direk oynamıslar telefonla o zmn :)
quote:
Orijinalden alıntı: kavim001
arkadaşlar ben turkcellden 5800 aldım ama ekranda turkcell le ilgili kısayollar war ve değiştirilmiyor. açılırken turkcel müzüği ile açılıyor. bunları nasıl değiştirebilirimmm...???
Dostum kaç liraya aldın?
NSS ile ürün kodu değiştirip NSU ile güncelleme yapın.
TRcell sürüm dosyaları değil normal ve güncel sürüm dosyaları yüklenir. Siz de kurtulursunuz.