Bildirim
Turkcell den 3GS almak veya almamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
değer. ben de aynı paketle aldım. -
aldık aynı paketle inşallah turkcell bizi pişman etmez. bu alet internetsiz olmaz zaten -
Sanırım ben gaz la calışıyorum :) biraz daha lütfen -
Geçen ay bende aynı paketle aldım. Kesinlikle değer -
Herkes yazmış, ben de ekliyeyim. Ben de bu paketle aldım, gercekten çok uygun. Normalde zaten 150 dk her yöne yaklaşık 40 lira, 4gb internet normalde 40 lira( iPhone u Turkcell den alınca 12 aylık 30 lira oluyor.) , her yöne 150 sms de 10 lira olsa toplamda 90 lira oluyor. Geriye 15 kaldı. 18*15+400= 670 lira oldu iPhone un bize gelişi. ;) -
Paketteki süreler sana uyuyorsa tabi ki kontratlı alman daha iyi olacaktır. -
Ya vallahi süpersiniz :)her okudugum mesajla daha da ateşliyorum kendimi -
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
Ya vallahi süpersiniz :)her okudugum mesajla daha da ateşliyorum kendimi
Daha ilk mesajindan belli. Gemileri yakmissin, caresi yok iPhone alacaksin. -
eğer internet problem degilse bence vodafone un 150 lik tarifesi oldukça cazip , 1gb internet bana yetiyor zaten cogu yerde wireless var artık olmayan yerde giriyorum 3g den -
eger cok konuşuyorsan 150 dk yetmeyebılır...18 ay uzun bır sure bırde 400 peşin vereceksın..nette yada doğubankta 800 bulabılırsın uygun turkcel paketı ıllede sorununu ucuz yoldan cozersın....yok param var dıyorsan... bi şi diyemem... ama uzun vadede pahalı...800 peşin al turkcel 240+240 paketı 22 ytl ılede konuşursun -
quote:
Orijinalden alıntı: fettuccine
eger cok konuşuyorsan 150 dk yetmeyebılır...18 ay uzun bır sure bırde 400 peşin vereceksın..nette yada doğubankta 800 bulabılırsın uygun turkcel paketı ıllede sorununu ucuz yoldan cozersın....yok param var dıyorsan... bi şi diyemem... ama uzun vadede pahalı...800 peşin al turkcel 240+240 paketı 22 ytl ılede konuşursun
800 e sıfır 3gs bence imkansız , eğer varsa kuzenim arıyodu 3g o fiyatlarda solim gitsin alsın -
nerde varmış 800 e 3 gs garantili satan sitelerde 1500 den asagı degil.
edit: ayrıca cok konusan biri degilim Kuzenimin 150 dakikalık avea paketini kullanıyorum şu an o bana yetiyorda artıyor bile o yüzden turkcellde bunu kullanmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 25 Ekim 2009; 0:56:48 > -
Ben de aynı paketten aldm hic de pisman olmadim. Arkadaslarin soyledigi gibi eger paket ile verilenleri zaten bir sekilde para verip almak mecbureyitinde kalacaksan kesinlikle kontratli almak daha mantikli. 4GB interneti sadece iphone ile bitiremiyorum ama netbook a bluetooth ile interneti aktarip heryerde netbooktan da gayet tatminkar bir hızla internete de girebiliyorum mesela.
150dk ve 150 sms de benim icin yeterli.
bir de ilave yapayim, bilmeyen arkadaslar icin de. iphone aldiktan sonra telefon ile musterihizmetlerin ariyorsunuz, 2009 sonuna kadar gecerli tum turkcelliler ile her ay 5000 dakiaka veriyor. iphone limon tarifesi. bu sene sonundan sonra alanlara bu tarifeye gecis imkani vermeyeceklermis ama biz de yeni senede yine 5000 dakika konusabilecek miyiz emin degilim.
ne lursa olsun, 2009 sonuna kadar tum turkcelliler ile 5000 dakika/ay bana iyi geldi gercekten.
ozetle sen kucuk paket kontratli al pisman olmazsin. (diger avrupaulkeleri ile vs karsilastirirsan, bizim kontratli paket ucretleri fena degil...)
-
18 ay taksitle telefon alınmaz 2400 tl telefon hiç verilmez. 2. el bölümüne yada alışveriş sitelerine bak millet 3g lerini elden çıkarmak için 40 takla atıyor seneye sende böyle olcan önümüzdeki sene satamazsan sonraki sene 400 tl ye vercen ve sen bu süreçte hala taksit ödemekle uğraşıyor olucaksın. mantıklı ol karar senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipergts -- 25 Ekim 2009; 13:59:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vipergts
18 ay taksitle telefon alınmaz 2400 tl telefon hiç verilmez. 2. el bölümüne yada alışveriş sitelerine bak millet 3g lerini elden çıkarmak için 40 takla atıyor seneye sende böyle olcan önümüzdeki sene satamazsan sonraki sene 400 tl ye vercen ve sen bu süreçte hala taksit ödemekle uğraşıyor olucaksın. mantıklı ol karar senin
ben 3G degil 3GS düşünüyorum. ayrıc 18 ay 2400 TL yi sırf telefona vermiyorsun telefonla birlikde her yöne 2700 dakika konusma 2700 sms ve her ay 4 gb lık internet paketine veriyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 25 Ekim 2009; 19:21:52 > -
bende 3gs den bahsediyorum. önümüzdeki yaza yeni nesil iphonelar çıkacak. turkcell in verdiği bedava mesajlar görüşmeler 2,5 milyarın yanında gayet normal demek istediğim hiçbir teknoloji 18 ay boyunca güncelliğini koruyamaz iphone iyi güzel telefon ama böyle almaman cebin için daha mantıklı genede sen bilirsin -
İyi de ben de kontratli aldım en az 2 sene kullanicam bu telefonu, güncelliğini de bence 2-3 sene rahat korur. Senin dediğin gibi her sene değiştirecek birinin zaten durumu iyidir. Ekonomik olcak mı diye düşünmez basar 1500 lirayı alır. Aylık telefon faturası olarak da100 de öder , 300 de. Bu kontratli bi anda o parayı ödeyemeyecek olan ve kullanım süreleri kendine uyanlar için idealdir ;) -
siz ferhatın leylaya duyduğu körü körüne bi aşkla bakıyorsunuz bu telefona :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
quote:
Orijinalden alıntı: vipergts
ben 3G degil 3GS düşünüyorum. ayrıc 18 ay 2400 TL yi sırf telefona vermiyorsun telefonla birlikde her yöne 2700 dakika konusma 2700 sms ve her ay 4 gb lık internet paketine veriyorsun
Helal, şu 2400 TL hesabını yapanlar şu mantığı kavramamakta niyeyse ısrar ediyorlar.
Bu ücreti sırf telefona vermediklerini nasıl hesap edemiyorlar inanmak mümkün değil.
Ben de küçük paketle aldığım 16gb 3GS'i kullanıyorum.
Daha önce, bu pakete göre daha az konuşmama rağmen 100 liranın üzerinde fatura ödüyordum, en düşük faturam 70-80 lira geliyor. Ortalama 100 lira geldiğini farz edersek, aynı paraya daha fazla konuşma, mesaj ve internet imkanım oldu.
iPhone 3GS de bana sadece 400 liraya gelmiş oldu. Daha ne olsun...
Benzer içerikler
- en iyi telefon batarya markaları
- apple şirket üzerine telefon alma
- iphone ekran çizik giderme
- iphone imei uzatma
- bu apple kimliği daha önce itunes store"da kullanılmadı
- silikon karbon pil
- ios 18.3.2
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- en iyi kılıf markaları
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X