Şimdi Ara

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
27
Favori
43.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı tarife bende 160 tl görünüyor. neden acaba? bence 120 çok uygun, kaçırmayın derim

• Wally Gator kullanıcısına yanıt
    Turkcell in keyfini yaşıyoz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vampirelf kullanıcısına yanıt

Hocam kaltesi ve internet hızından dolayı çok severdin...100-500 mbps leri 4g de rahatlıkla görürdüm 30-40 gördüğümü hatırlamıyorum.... ancak son 10 gündür nasıl bir kaynak dağılımı yaptılar bilmiyorum.... işde evde ve cepte internet çok yavaş... bence sebebi sağlayıcıdan çok denetleyici/kısıtlayıcılar gibi duruyor..

• corcicorccik kullanıcısına yanıt

İsmini telefonunu her şeyini gördük. Sil istersen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

Turkcell in keyfini yaşıyoz
    Mesajınız da kişisel bilgileriniz göründüğü için, mesajınızı kaldırdım hocam güvenliğiniz açısından.

• Bu hala devam ediyor mu acaba? Taahhüt bitimine 37 gün var nasıl yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet,devam ediyor mu hala?

• BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ediyordur hocam, bir haberimiz yok henüz.

• @Yokizm destekleriniz için çok teşekkürler. Tarif ettiğiniz gibi kontörlü hatta geçmek istiyorum diye talep yaptım 2 iş günü içinde aradılar fiyatlar çok yüksek vs. dedim. Hemen bu tarifeyi önerdiler. Geçiş işlemlerim yapıldı.

Her sene olduğu gibi bu senede sayenizde uygun paketi yaptık :)

• Meco2 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek, her zaman.

Tarifeniz hayırlı olsun, güle güle kullanın

• Merhaba arkadaşlar
    Şubat 6 da taahhütüm bitiyordu bende Şubat 2 de faturasıza geçme başvurusu yapmıştım deprem olunca aranmadım direk faturasıza geçirdiler. Bende 120 tl ye bir aylık paket aldım yarın 30 günüm doluyor faturalıya geçemiyorum şuan ödeme tipi değişikliği ile geçemiyorsunuz diyor ne yapmam lazım geçmem için ? Bir de 170 tl borç çıkarmışlar bu ne borcudur detay da yazmıyor 10 şubat kesim tarihi. Cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 3 gün sonra sözleşmem bitiyordu. Dün aradım mega 21 istedim vermediler. Sonra faturasız istiyorum dedim. Bugün aradılar faturasıza geçiriyoruz diye. Tamam dedim. Peki mega 21 paketi gözükmüyor mu hala dedim. Gözüküyor dedi o zaman onu verirseniz uğraşmayacağım dedim. Ve geçişim başarılı. Konuyu açan arkadaşa teşekkkürler

• RelphegoR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam krşke 125i kaçırmasaydık 😁

• Merhabalar
    Dün hazır kart A geçmek için kayıt oluşturdum. Sabah 532 numaradan aradılar. Müşteri memnuniyetinden. Paketlerin pahalı olmasından bahsettik. Teklif sunmadılar. Olmadı sanırım 🥴

• Mega30Gb kullanıyorum 175₺ şuanda en mantıklısı o benim için.

• Taahüdüm 2 gün sonra bitiyor, bana çıkan teklifler de çok yüksek fiyatlıydı. Konuda anlatıldığı gibi faturasız hatta geçiş talebinde bulundum pazar gecesi. Bu sabah aradılar, sesinden oldukça tecrübeli olduğunu hissettiğim bir hanımefendi yardımcı oldu ve mega 21 tarifesine geçiş yaptım.

@Yokizm çok teşekkürler bilgilendirme için, git-gel yapmaktan ve bir sürü banka ile simkart değişimi işlemi yapmaktan kurtuldum.

• greentooth kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın İnşallah

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Türkcell kullanıyorum 79TL 16GB kullanıyorum ve 16 günüm kaldı.

Malesef turk telekom ve vadofone çekim kalitesi ve internet hızını beğenmiyorum ( tartışmaya açmayalım lütfen :) )

Fakat mecbur ya kalite düşüreceğim yada kullanım çünkü malesef 2 ktı faturalar ödeyecek kadar maaşım artmadı

Dolayısı ile 10-15 gb arasında turkcell önerebileceğin bir paket var mı? yada diğer operatörden öneriniz nedir.

100TL yi faturam geçmesin isterim.

• Mek75 M kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrar aradılar. 21 GB 140 TL ilk paket teklif ettiler. Kabul ettim. Tşk ederim 😄

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.