Şimdi Ara

Turkcell'de 10-20 TL ye numaranızı değiştirebilirsiniz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
129.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: termal1

sesli yanıt sistemi uzerinden numara değişikliği menusunu bulamadım
    halbuki 1 ay sonra onemli derecede bana lazım olacak
    bir an once oğrenmem iyi olacak

değişmesi gereken 30 tane hattımdan bugun 10 tanesini değiştirdim
    inşallah yarın geri kalan 20 tanesi sesimizi anlayan sesli yanıt sistemi uzerinden değiştirecem
    tamda bana lazım olduğu anda uygulamaya geçildi.

eger bu olmasaydı git bayiye sim kartları tak çıkar.bayi elemanı naz yapar işimiz var senle uğraşamayız demek çok zordu..
  • İyi bi sistem hattı kapattırıp yeni numaralı hat almaya gerek kalmadı çok şükür
  • Arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aramaktansa, eğer mümkünse en yakın TİM'e gidip bu işi yapmanız bence daha uygun olur.
    Gecen Hafta sonu bir arkadaşın numarasını değiştirdik, 50 tane numara vardı, sec beğen,istediğini al dedi
    TİM'deki arkadaş zaten tanıdıktı, gectik sistemin verdiği numaralara tek tek baktık.
    çok güzel numara yoktu ama bizim şansımıza çok kıyak bi kaç numara vardı. 534.321 gibi bir numara ve 535.555 gibi hatta devamında bile iyi olan numaralardan birini seçtik

MH aradığınızda 5 tane numara sölüyor abuk subuk, birde aradığınız için 1 sms + 3tl ile ücretlendiriliyorsunuz.
    Bayiye gidin, bari secenek çok... 3tlde bayiye vermedik, faturaya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 2 Haziran 2011; 18:43:57 >

• verilen no'lar kullanılmış mı oluyor yani? ve eski no'ya ne oluyor?
  • peki bu numara değişitrme işleminin maksadı nedir?? gidip yeni hat alsak daha çok kampanya fırsat fln fişman vermeyecekler mi.
    Bir de numaramı değiştirdiğimde 1 ay boyunca şöyle 1-2 kez rehberdeki tüm kişilere bundan sonra numaram budur diye mesaj atacak mı Turkcell..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

peki bu numara değişitrme işleminin maksadı nedir?? gidip yeni hat alsak daha çok kampanya fırsat fln fişman vermeyecekler mi.
    Bir de numaramı değiştirdiğimde 1 ay boyunca şöyle 1-2 kez rehberdeki tüm kişilere bundan sonra numaram budur diye mesaj atacak mı Turkcell..

50 kusur liralik yeni hat vergisi odememek.
  • Vodafone da olduğu gibi, son 2 yada 4 hane değiştirilebiliyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Vodafone da olduğu gibi, son 2 yada 4 hane değiştirilebiliyormu acaba?

Malesef hayır,sistem size birkac numara
    öneriyor,birini seciyorsunuz.Genelde 530-531 le başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Vodafone da olduğu gibi, son 2 yada 4 hane değiştirilebiliyormu acaba?

Malesef hayır,sistem size birkac numara
    öneriyor,birini seciyorsunuz.Genelde 530-531 le başlıyor.

Anlaşıldı, teşekkür ediyorum.
  • Faturasız Turkcell hatlarda numara değişikliği yapılabiliyor mu? Yapılıyorsa ücreti nedir? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Faturasız Turkcell hatlarda numara değişikliği yapılabiliyor mu? Yapılıyorsa ücreti nedir? Teşekkürler...

10 lira olmus. 532den yaptirabilirsin.

• uzun süredir yapmayı planladığım ama üşendiğim bişeydi. Turkcell faturalı hatlar için 8 TL ekleniyormuş faturaya olsun bakalım :)
  • Hazırkart için ne kadar ? Vodafoneden taşıdığım 545 li hattı ücretsiz 53x olarak değiştirirler mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

Hazırkart için ne kadar ? Vodafoneden taşıdığım 545 li hattı ücretsiz 53x olarak değiştirirler mi ?

sanırım 20 lira oldu. 6 aydan eski müşteriler için 10 tl diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tknn -- 29 Haziran 2013; 12:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tknn

quote:

Hazırkart için ne kadar ? Vodafoneden taşıdığım 545 li hattı ücretsiz 53x olarak değiştirirler mi ?

Sağolun hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tknn

quote:

Aynen öyle oldu.
    Turkcell her konuda tadını kaçırdığı gibi bu konudada tadını kaçırdı.
    En pahalı numara değiştirme şu an Turkcell'e yeni gelen aboneler için geçerli.

Ayrıca en ince ayrıntıya kadar herşeye dikkat eden Turkcell, eski şartı değiştirip bunu yenileyeli yaklaşık 2 ay olmasına rağmen internet sitesinde bu durumla ilgili sayfayı düzeltmemişti.
    Bende BTK'a şikayet ettim geçen hafta.

• Gercekten cok iyi haber

• arkadaş, hat ablamin üzerine iken ne rahattım. 2014 e kadar başka operatöre geçemeyeceğimizı anladım da numara değiştirme olayının önüne de aynı engeli koymuşlar.

• turkcell baya bi zam yapmış arkadaşlar.

diğer operatörlerde durum şu:

vodafone
    ilk değişiklik ücretsiz. sonrakiler 12 tl

avea
    10 tl(faturasızlarda hatta 13 tl bulunmalı)

• bu iş tam olarak nasıl oluyor arkadaşlar? şimdi benim 532li bir türkcell hattım var. ben arayıp şuan kullanılmayan başka numara isteyebiliyor muyum? yoksa onlar bana seçenek sunuyor ve o sundukları numaralardan mı seçmem gerekiyor? kullanılmadığını bildiğim bir numara var.kapatılalı 2 seneyi de geçmiş. arayıp o numarayı alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.