Şimdi Ara

Turkcell data hattını Avea' ya taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Halihazırda Turkcell 4b kotalı (kamu tarifeli) Vınn kullanıyorum ve taahhütüm 17 Ocak 2012 de bitiyor. Sizlere sormak istediğim soru şu acaba Turkcell data hattımı Avea ya taşıyıp 17 Ocak 2012 de mevcut olan ve bana uyan bi tarifeye numaramı taşıyabilirmiyim. 34 Tl lik yeni hat tesisi ücreti ödemek istemediğim için böyle bi yolu denemeye çalışıyorum. Forumda kabaca bi araştırma yaptım fakat bu durumla ilgili bi bilgiye ulaşamadım. Teorik olarak data hattının da taşınması mümkün diye düşünüyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Selam ve saygılar...

• Data hattınızı başka bir operatöre ses hattı olarak taşıyabilirsiniz. Bizzat kendim avea ya taşıdım.
  • Özür dilerim ben tam anlatamadım sanırım Turkcell data hattımı yine Avea data hattına taşıyabilir miyim ?
    Yani Vınn da kullandığım hattımı Jet modem de numara taşıyarak kullanabilir miyim ?
    Bunu sormak istemiştim.Cevabınız için teşekkür ederim.
    Selam ve saygılar...
  • Bildiğim kadarıyla avea da taşımayla kampanyalara kayıt gerçekleştirilemiyor. Yeni bir data hattı almanız gerekiyor. Ama daha kesin bilgi için avea'yı arayabilirsiniz.
  • taşıma bence pişman olursun, ben oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

taşıma bence pişman olursun, ben oldum

nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

taşıma bence pişman olursun, ben oldum

nasıl?

Yıllarca Turkcell kullanmış biri olarak söyleyim.
    Şehrin göbeğinde çekmediği oluyor.
    Kampanyalar desen kazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kon3442

Özür dilerim ben tam anlatamadım sanırım Turkcell data hattımı yine Avea data hattına taşıyabilir miyim ?
    Yani Vınn da kullandığım hattımı Jet modem de numara taşıyarak kullanabilir miyim ?
    Selam ve saygılar...

avea nin kademeli jet tarifesine numara tasima ile mevcut hattinizi tanimlatabilirsiniz... Diger jet tarifelerinde yeni hat alma zorunlulugu var... Ben avea kullandim ve cok memnundum hizindan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

Orijinalden alıntı: kon3442

Özür dilerim ben tam anlatamadım sanırım Turkcell data hattımı yine Avea data hattına taşıyabilir miyim ?
    Selam ve saygılar...

avea nin kademeli jet tarifesine numara tasima ile mevcut hattinizi tanimlatabilirsiniz... Diger jet tarifelerinde yeni hat alma zorunlulugu var... Ben avea kullandim ve cok memnundum hizindan...

Cevabınız için teşekkür ederim. Kademeli jet tarifesi ile vınn ücreti aynı o yüzden ya vınn ile yola devam etcem ya da taraftar modem alıp 5gb (19tl+4tl) 25 tl ye bu işi çözecem.
    Selam ve saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kon3442 -- 3 Ocak 2012; 14:00:42 >

• Evet daha önce bende bu soruyu sormuştum aldığım cevapta Kademeliydi :) yoksa uyanıklık yapıp 5 gb 19 tlyi düşünüyodum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.