Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne bu simdi ? Turkcelli aradım ve bana dakikası her yone 15 dk/aylık secebilecegimi soylediler . Bungee20 ne dersin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunsnroses

Ne bu simdi ? Turkcelli aradım ve bana dakikası her yone 15 dk/aylık secebilecegimi soylediler . Bungee20 ne dersin ?

sen onları aramayacaksın...onlar seni arayacak başvurudan sonra...öyle fatura tutarına göre seçim falan yok...ben aralıkta hattı aldım ve hemen başvurdum 10-12 gün sonra aradılar ve 120 dakikayı seçtim...

sen aramalarını bekleyip seçimini yap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: gunsnroses

Ne bu simdi ? Turkcelli aradım ve bana dakikası her yone 15 dk/aylık secebilecegimi soylediler . Bungee20 ne dersin ?

sen onları aramayacaksın...onlar seni arayacak başvurudan sonra...öyle fatura tutarına göre seçim falan yok...ben aralıkta hattı aldım ve hemen başvurdum 10-12 gün sonra aradılar ve 120 dakikayı seçtim...

sen aramalarını bekleyip seçimini yap...

yeni hattı 10-12 gün sonra mı?! uzun sürecek bu iş.

• C.tesi başvurmuştum,bugün tekrar başvuru yaptım aynı mesaj tekrar geldi 3 hafta içinde sizi arayacaz diye.

• Sonunda 0 532 444 0 532 nolu telefondan arandım ve heryone 120 dakikayı seçtim.

Ayrıca haftada 2 gün bedavayı sordum martta bitecek dedi.Martta uzatılırsa başvurabilirsiniz şuan için 2,5 milyon başvuru doldu dedi ama ben yinede bir deniyeyim bakalım 2 gün 2 gündür :D

Edit: İki gün bedava kampanyamıza katılım dolmuştur. İlginize teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Businesss -- 23 Şubat 2009; 15:00:31 >
  • 4 numaralı teklif gayet mantıklı...
  • konuuy iyice arastırdım aradım görüstüm ve sonunda kontörlü avea hattımı faturalı turkcelle cevirip heryöne 120 yi sececegim...Hadi hayırlısı bakalım...
  • Hazırkartlı hattım var, Faturalı hatta geçip cayma bedelliye başvurmayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir kaç soru var cevaplarasanız sevininirim.

1- Şimdi mobil imzada sınırsız kullanıma geçip bir haftada 100 imzalama yaptıktan sonra Faturalı hatta geçsem. İlk hafta 10 kontör düşer, ikinci hafta faturalıya geçtiğim için aylık kullanım ücreti 5 TL'mi alırlar. Yada ikinci hafta faturalıya geçtiğinden sınırsız kullanımı iptal ettirebilirmiyim.

2-Faturalıya geçtiğimde vergi veya herhangi bir ücret yok değilmi?

3-Heryone yazıp 2383'e gönderdim. 100 kontör yüklediğimde heryöne dakikası 1 kontöre konuşurken faturalıya geçince ne olur? Herhangi bir avantajı olurmu?

4- 100 kontör yükleyince Nardan da hediye 100 kontör geliyor, faturalıya geçince bu hediyeler ne oluyor?

5- Tonla kazandan gelen hediye kontörler, faturalıya geçince nasıl kullanılıyor? Cayma bedellide, önce hangisi düşüyor?

6- Hazırkarttayken 100 mobil imza attığımda, 100 kontör hediye sanırım nisan ayında gelecek. Ama ben martın başında faturalıya geçersem, bu hediyeler dakika olarakmı gelecek ve kullanımı nasıl olacak? Kulanım süresi olacakmı.

7- Mevcut kontörler, faturalıya geçersem sanırım dakikaya dönüşüyor. Mesela 100 kontör kaç dakikaya dönüşüyor ve kullanım süreleri ne kadar?

8- Cayma bedellide heryöne 120 dak. seçersem ve aylık 120 dak. aşmazsa 3 ayda bir sanırım 10 TL civarında fatura gelecek. Bu bir yıl boyuncamı böyle devam edecek?

9- Hazırkarttan faturalıya geçtikten 1 yıl sonra yeniden hazırkarta geçebilirmiyim. Geçersem ücret ödermiyim.

• Çok çok teşekkürler bungee20,
    Bu kadar hızlı ve güzel cevabı müşteri hizmetleri bile veremezdi.

Bu durumda ben mobil imzada sınırsız kullanıma geçmeden, 100 kontör yüklemeden direk cayma bedelliye başvursam daha iyi olacak galiba.
  • iki numara arasında süper ikili tarifesinden 50 şer saat bedavamız var şimdi 120 dk lık seçeneği seçersem diğer süper ikili numarasını aradığımda önce 120 dakikakamı bitiricekmi yoksa bizim tarifemiz olan iki numara arası 50 şer saat ayrı hesaplanıp bu 120 dk ayrı mı düşücek.eğer diğer numarmı aradığımda önce 120 dk mı bitiricekse benim için bunun hiçbir anlamı kalmıcak?
  • c.tesi başvurdum 2 numara için biri eksi biri yeni bugün aradılar beklediğimden hızlı oldu diyebilirim.

yeni hattı aldığımda heryöne 15 krş secmiştim o hala duruyor demi iptal olmadı.birde eski hatta alo60 paketi var 13 mart gibi bitiyor onu iptal etmeye gerek var mı sizce? o kendini yeniliyor mu?
  • ben şu anda cayma bedelli paket alsam haftada iki gün bedavada martda tekrar uzatılsa onada katılabilirmiyim acaba?
  • Kısa mesajla iptal işlemi için IPTAL boşluk aldığınız paketin adını yazarak 7000'e ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. 
    (Örnek: IPTAL ALO60)

bunu kısa mesajla gönderdim fakat bana gelen mesajda iptal ettiğiniz paket tarifeye üyeliğiniz bulunmamaktadır diye bir mesaj geldi.

Resim :http://img262.imageshack.us/my.php?image=peket.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 24 Şubat 2009; 18:05:29 >
  • Selam bungee20

Herkesle 600 paketi için müşteri hizmetlerinden aradılar ve 13 mart fatura kesim tarihinden sonra tarife değişikliğimin olacağını söylediler.
    Daha önce bizbize hepimiz ve alo120 paket aboneliğim vardı. Sizin beyanınız üzere şüpheye düştüm ve alo120 paketimin online işlemlerden iptal etmeyi denedim böyle bir seçenek çıkmıyor. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak alo120 paketimin iptal edilmesini talep ettim. Görüştüğüm kişi Turkcell Gold kapsamında herkesle 600 tarifesi başladığında otomatik olarak alo120 paketinin de iptal olacağını söyledi.

Bu durumda sizin yazdığınızla bir çelişki var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Duruyor.

Alo60 paketi tarife olduğundan kendini her ay yeniler. 60 dakikayı kullanamayacaksanız iptal edin. Kullanacaksanız iptal etmeyin.

quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

yeni hattı aldığımda heryöne 15 krş secmiştim o hala duruyor demi iptal olmadı.birde eski hatta alo60 paketi var 13 mart gibi bitiyor onu iptal etmeye gerek var mı sizce? o kendini yeniliyor mu?

• online işlemlerde iptal etmeyi bulamadım bu arada.

Kısa mesajla iptal işlemi için IPTAL boşluk aldığınız paketin adını yazarak 7000'e ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. 
    (Örnek: IPTAL ALO60)

bunu kısa mesajla gönderdim fakat bana gelen mesajda iptal ettiğiniz paket tarifeye üyeliğiniz bulunmamaktadır diye bir mesaj geldi.

Resim :http://img262.imageshack.us/my.php?image=peket.jpg

(üstte hata oldu tekrar msj atmak zorunda kaldım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 24 Şubat 2009; 18:10:27 >

• quote:

Online işlem merkezine girin, tarife bölümünden, tarife değişikliği linkine tıklayın. Tarifenizi paketsiz bir tarifeye çevirin.

quote:

bizbize'yi seçtim en uygun ücretlisi oydu.

tarife değişikliği ile paket iptal olacak doğru anlamışım demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 24 Şubat 2009; 18:16:53 >
  • valla kardeşim müşteri hizmetleri gibisin çok sağol.

tarife değişikliği ile paket iptal olacak doğru anlamışım demi? bu da bir sonraki faturaya yansıyacak.
  • Teşekkürler Üstad,

Cevabınızdan ne demek istediğinizi çözmekte zorlansam da karışıklığa soruyu ilk soran arkadaş neden oldu sanırım.

İyi akşamlar.

Bu arada Cayma bedelli kontrat için müracaatımı dün akşam yaptım. Bugün aradılar ve %25 indirimli seçeneği tercih ettim.
    Buradan haber veren herkese teşekkürlerimi bildiriyorum.

quote:

Tarife değişikliği yapmak ile yapmamak aynı şey ise, evet çelişki var.

quote:

Orjinalden alıntı: eksen1

Herkesle 600 paketi için müşteri hizmetlerinden aradılar ve 13 mart fatura kesim tarihinden sonra tarife değişikliğimin olacağını söylediler.
    Daha önce bizbize hepimiz ve alo120 paket aboneliğim vardı. Sizin beyanınız üzere şüpheye düştüm ve alo120 paketimin online işlemlerden iptal etmeyi denedim böyle bir seçenek çıkmıyor. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak alo120 paketimin iptal edilmesini talep ettim. Görüştüğüm kişi Turkcell Gold kapsamında herkesle 600 tarifesi başladığında otomatik olarak alo120 paketinin de iptal olacağını söyledi.

Bu durumda sizin yazdığınızla bir çelişki var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksen1 -- 24 Şubat 2009; 18:26:43 >

• Tarife değişikliğinin onaylanması biraz uzun sürüyor galiba online işlem merkezinden telefonunuza cevap gelecek dedi ama yok şimdilik.
  • quote:

Tarifeniz ilk fatura kesim tarihinden sonra geçerli olacaktır.

İki tarifeyi birden kullanamayacağınız için alo 60 iptal olur.

Hesap kesim tarihinizden sonra müşteri hizmetlerini arayarak bilgiyi teyit edersiniz.

quote:

bizbize'yi seçtim en uygun ücretlisi oydu.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.