Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• halen beklemedeyim...
  • bende arandım 17.11.2008 de ama hala onay mesajı gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganays

bende arandım 17.11.2008 de ama hala onay mesajı gelmedi

tekrar aranacaksınız.

telefonunuzu açık tutun. yanınızda taşıyın.

akşam 18.30a kadar aramalar yapılıyor.
  • umarım bugun gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

umarım bugun gelir...

umarım gelir hocam valla artık spazm geçireceğim
  • Üç tane faturalı hattım var benim. Biri 7 senelik ve ödediğim meblağ çok yüksek her ay, düzenli de ödemelerim. Ondan göndermiştim mesaj, 2 saat sonra aramışlardı ve mesaj da 10 saniye gbi bir sürede gelmişti. Ama yeni olan diğer iki hattımdan göndereli 2 hafta oldu hala aranmadım. Acaba yeni aboneler aranmıyor mu?
  • ben 13 kasımda aranmıştım ama mesaj gelmedi. Tekrar basvuru yazıp 7050 ye yollayayım mı yoksa bekleyeyim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Aranıp, onay mesajı gönderilmeyen arkadaşlar, müşteri hizmetlerini arayıp, şikayet kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

ben aradım akşam üstü arayın diyorlar bu ne terbiyesizliktir
  • ilgilendiğin için teşekkürler. geçen hafta arayıp şikayet formu oluşturmuştum, arada kaynadı heralde, şimdi tekrar arıyorum müşteri hizmetlerini.
  • tekrar başvuru yazıp yolladım 7050'ye bungee20 kardeşim o zaman arıyorlar nasılsa
  • Az önce iş arkadaşımı aramışlar dün göndermişti başvuru mesajını. size gelen mesajı yanıtlayın yeterli demişler ve 3 ay fatura gelmeyecek olan tarifeyi seçmiş ve evet a120 yaz gönder diye mesaj geldi. mesajı gönderiyor ama hatalı giriş yaptınız diyerek tekrar mesaj geliyor. müşteri hizmetlerini aradı ama o arayanlar farklı bir birim olduğundan bahsetti.evet yazıp gönderin dedi. gönderiyoruz ama hatalı giriş diyor.

Bende yeni türkcelle geçtim mesaj gönderiyorum ama onsaat kampanyasında olduğumdanmı yoksa yeni türkcelle geçtiğimdenmidir nedir arayan soran yok.
  • öğlen mhyi aradım. mevzuyu söyledim.
    form dolduruldu. 48 saat içerisinde bana geri döneceklerini söyledi.
    beklemedeyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

öğlen mhyi aradım. mevzuyu söyledim.
    form dolduruldu. 48 saat içerisinde bana geri döneceklerini söyledi.
    beklemedeyim..

içimden bir ses diyor ki bunun üzerine bir bardak su içebilirsin
  • Ayın 14 ünde arandım. Bir hafta içinde Mesaj gelecek dendi. Bir türlü gelmek bilmeyen O meshur Mesaj!!! gelmedi. Bazı arkadaşlara 60 dk için bir mesaj gelmiş bana o da gelmedi.
    Dün aradım M.H. form doldurdular. Sabah mesaj geldi. Formunuz ile ilgili bilgi almak için M.H. arayın diyor. MH aramak için tenezzül bile etmiyoooo.
    Neyse sabah aradım. Sistem göçükmüş. Nasıl sistem mühendisleri varsa
    Akşam tekrar aradım. MH beklemem gerektiğini söyledi. Bişiler geveledi en son bana
    0 212 313 10 00 Turkcell Genel Merkez i arayın dedi. başından savdı.
    Aradım karşıma kim çıktı dersiniz güvenlik görevlisi
    Adamın dediği cevap 08:00 17:00 arası tekrar arayın!!!
    Ah be Turkcell ömrümü yedin
    Napalım mesaj bekleyecez bir de yarın tekrar arayacam...
    Şikayet var a form mu doldursam?

• quote:

Orjinalden alıntı: Achina

Ayın 14 ünde arandım. Bir hafta içinde Mesaj gelecek dendi. Bir türlü gelmek bilmeyen O meshur Mesaj!!! gelmedi. Bazı arkadaşlara 60 dk için bir mesaj gelmiş bana o da gelmedi.
    Dün aradım M.H. form doldurdular. Sabah mesaj geldi. Formunuz ile ilgili bilgi almak için M.H. arayın diyor. MH aramak için tenezzül bile etmiyoooo.
    Neyse sabah aradım. Sistem göçükmüş. Nasıl sistem mühendisleri varsa
    Akşam tekrar aradım. MH beklemem gerektiğini söyledi. Bişiler geveledi en son bana
    0 212 313 10 00 Turkcell Genel Merkez i arayın dedi. başından savdı.
    Aradım karşıma kim çıktı dersiniz güvenlik görevlisi
    Adamın dediği cevap 08:00 17:00 arası tekrar arayın!!!
    Ah be Turkcell ömrümü yedin
    Napalım mesaj bekleyecez bir de yarın tekrar arayacam...
    Şikayet var a form mu doldursam?

ben biraz daha bekleyip hattımı avea'ya taşımak için başvuracağım nasılsa arayacak ikna ekibi o zaman 120 dakikayı alırım diye düşünüyorum

• teşekkürler @cemkobey size telefonumu pm ile gönderdim olurda umut beye toplu numara gönderirseniz diye teşekkürler
  • şu an kardeşimin haatı için mh yetkilisi ile görüşüyorum...takriben 10 dakika oldu ama bi sonuca varamadık, kampanyadan bile haberi yok...form oluşturmak için bekletiyor şimdide...görüşme bitince yazarım sonucu...şarz bitecek ya...
  • 21 dakika 37 saniyede bir form oluşturabildik...Hiçbiri konunun ne olduğunu bile bilmiyor...İlk yetkili form oluşturamadı, başka birisine yönlendirdi...O da hangi kontratı istiyorsunuz diyor...Bi de ona anlattım derdimi...Nihayet form oluşturabildiler...
  • müşteri hizmetlerini aramayın arkadaşlar birşey bildikleri yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.