Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Müşteri hizmetleri ile iletişim halindeyim, problem yok, lütfen bekleyiniz.

tamam. teşekkür ederiz.
  • Teşekkürler sayın bungee20,
    sizden haber bekliyoruz...
  • Kampanyaya başvuru yapmak için BASVURU yazıp 7050'ye sms atın, 1 hafta içinde cep telefonunuzdan sizi arayalım. Kampanya içindeki tekliflerden size uygun olanın şartlarını yerine getirmeyi taahhüt ederek Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönen günlük ilk 1.000 bireysel faturalı hat abonemizden biri olun, kampanyadan faydalanmaya başlayın!

Kalın yazan yere dikkat çekmek istiyorum. Şimdi bu olayın gerçekleşmesi bir kaç aşamadan oluşuyor.
    1. aşama: Başvuru mesajını göndermek.
    2. aşama: 1 hafta içinde mh tarafından aranmak.
    3. aşama: Gelecek onay mesajına cevap yazan ilk 1000 kişiden biri olmak.

Şimdi bu üçüncü aşamadan benim anladığım, onay mesajı gelen her kişi otomatikman bu kampanyaya dahil olmuyor. Bu onay mesajını gönderen ilk 1000 kişiden biri olmak gerekiyor.
    Yanılıyor muyum?
  • arkadaşlar bugün vodafone aradı size özel tarifemiz var dedi numaranızı taşırsanız naylık 10 ytl ye 300 dk her yöne vodafone içi 500 dk ücretsiz. 1 mesajınızda her yöne yarı fiyatına denildi. arayan hizmetli numarasını bıraktı geçiş yaptıktan sonra beni arayın dedi :) bilmiyorum ne yapsam . bu kampanyadan da ses çıkmadı .
  • mailime gelen cevap

0 530***** numaralı hattınızı inceledik. Kampanya kapsamında 2395 kısa mesaj numarasına talebinizi 21.11.2008 tarihinde saat 14:41:40 itibariyle talebinizi ilettiğinizi görüyoruz. Ancak iletmiş olduğunuz kısa mesaja karşılık aşağıdaki bilgi size ulaşmıştır.

''Dakikanizi yanlis yazdiniz. EVET yazin, bosluk birakin, size gonderdigimiz kisa mesaj icinde yazan dakikayi yazarak 2395 e gonderin. ''

Kampanya kapsamında size ulaşan mesaj içindeki dakika ile başvurunuzu tekrar iletmenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Merih Bekri

Müşteri Çözüm Merkezi

60 dakika mesajına EVET H120 yazıp cevap yollamıştım. tabi onu kabul etmemişti.
  • Bende biraz önce arandım...İlk 1000 kişi arasına girdiniz,paketlerimizi incelediniz mi dedi?Bende evet aylık bedeli olmayan 300 liralık cayma bedeli olan heryöne 2 saatlik paketi istiyorum dedim.Bayanda peki dedi...Sonra dedi ki;2 hafta cep telefonunuza mesaj gelicek onu cevapladığınızda aktif olacaktır dedi...Birde SADECE 7400dan gelecek olan mesajı dikkate alın dedi,diğerlerine cevap vermeyin dedi...Bu süre içinde başka kampanya mesajlarıda gelebilir dedi...Teşekkür ettim kapattım.
  • quote:

INDIRIM H120 yazıp 7400'a gönderin.

Müşteri hizmetleri bu bilgi ile dönüş yaptı, denedim yine olmadı, sizde de büyük ihtimalle olmayacak ama isterseniz bir deneyin.

Ben de aynen yolladım ama herhangi bir cevap gelmedi. Acaba Turkcell bu kampanyayı kaynatmaya mı çalışıyor? Hayır, erteleyip öteleyip duruyorlar; bir resmi açıklama da yok. Yoğunluk sebebiyle bu kadar sarkacak bir şey olduğunu sanmıyorum, sanamıyorum. Normalde şüpheci biri değilimdir; ama bu konuda işkillenmiş durumdayım maalesef. Turkcell hala resmi bir açıklama yapmadığına göre, sayın bungee20'nin edineceği gayriresmi bilgilere muhtacız.
  • sistemi baştan kuramadan kampanya başlattılar böyle oldu. kaç bin kişi şu an onay mesajı aranmayı bekliyor. sistemi düzenlemeleri ve kaç bin kişinin sisteme hangi paket ile kayıt olduklarının kayıtı uzun sürebilir.hatta olası problemde herkes tekrar aranacak kayıt için. yani uzun sürecek gibi.
  • bugün de beni aradılar 7400dan 15 gün içinde mesaj gelecek dediler ona cevap veri dediler başka hiç bir yerden gelen smse cevap vermeyin dediler bekleyelim bakalım biraz daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

bugün de beni aradılar 7400dan 15 gün içinde mesaj gelecek dediler ona cevap veri dediler başka hiç bir yerden gelen smse cevap vermeyin dediler bekleyelim bakalım biraz daha

aynen beni de aradılar....
  • sabahtan beridir bana hep hata mesajları geliyor. sanırım düzeltecekler hadi hayırlısı :)
  • Yeni aldığım 4 hattımla da kampanyaya başvurmuştum. Kampanya katılımını onaylayan ve 3 hafta içerisinde aranacağımı söyleyen onlarca mesaj geldi, mesaj silmekten bitap düştüm. Her 4 hat içinde durum böyle. Turkcell, sen misin kampanya isteyen all der gibi
  • quote:

8053244 numarasından tekrar arandım. Sistem hatasından dolayı önceden kayıt olanların mesajları gönderilememiş, artık bu hata giderildi ve tanımlamaları yapabiliyoruz, işleminizi gerçekleştiriyorum dedi.

Mesajımı yazarken sms geldi;

12ay abonelik taahhüdü ile, tum yonlere her ay 120 dakika bedava konusmak icin EVET 120H yazip, 7050'ye gönderin! taahhüd iptalinde faturanıza 300 YTL yansitilir.

Hemen EVET 120H yazıp 7050'ye gönderdim, cevap olarak: 12 ay boyunca ayda 120 dakika her yone ucretsiz konusabilirsiniz. 12 ay icinde aboneliğinizi iptal ettirirseniz ilk faturanıza 300 YTL cayma bedeli yansitilir.

Dakikalar yüklendi.

şanslı adamsın hocam, tebrikler...iyi günlerde kullan...

bende hergün BASVURU yazıp 7050 ye yolluyorum, hergünde en kısa sürede aranacaksınız diyor ama gelen giden yok...

bu arada geri dönüş mesajını 7400 e yollamayacakmıydık?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 26 Kasım 2008; 17:15:24 >

• bende denedim olmadı güle güle kullan bungee20 kardeşim
  • quote:

Beni arayan bayan 7400'den başka bir yere mesaj göndermeyin, birazdan mesajınızı gönderiyorum demişti. Ama gelen mesajda 7050'ye gönderin diyordu. Mesajdaki gibi gönderince dakikalarım hemen yüklendi.

Umarım en kısa zamanda tanımlama yapılamayan herkesi ararlar.

(İşin peşini bırakmıyorum, tanımlanmayanlar olduğunu her fırsatta hem arkadaşıma, hem müşteri hizmetlerine ileteceğim.)

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

şanslı adamsın hocam, tebrikler...iyi günlerde kullan...

bende hergün BASVURU yazıp 7050 ye yolluyorum, hergünde en kısa sürede aranacaksınız diyor ama gelen giden yok...

beklemeye devam bizde...kardeşimi aradılar ama onay mesajı gelmedi onunda...beni ise daha aramadılar bile...valla bi kayıt olabilsek şu kampanyaya 12 ay sırtımız yere gelmiycek...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

banada bunu önemle tembihlemişti müşteri hizmetlerindeki bayan...
  • quote:

Bu arada bize daha önce gönderilen EVET 60 yaz, 2395'e mesaj gönder mesajını cevaplamayı aklınızdan bile geçirmeyin. (En azından her yöne 120 dakikayı istiyorsanız.)

Her iki kampanyaya aynı anda kayıt olunamıyor.

sağol bungee20 kardeşim sence bizide arayacaklarmı ya
  • sağol kardeşim mail atayım bari
  • quote:

piri.reis'i de aramışlar, mesaj gelmiş, onaylamış.

Telefonlarınızı açık tutun

sağol kardeşim bekleyelim bakalım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.