Şimdi Ara

Turkcell Çekim Kalitesini Şikayet Ettim. SONUÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Turkcellin yatirim maliyeti diger operatorlere gore malum cok dhaa fazla, gideride cok fazla. Adamlarda tarife fiyatlarindan kiramayip musteri memnuniyetiyle abonelerini tutmaya calisiyor. Cokda guzel yapiyor.

6-7 ay once simavda deprem oldugunda, biz eskisehirde baya sallandik, disari falan attik kendimizi. evde 4 kisiydik tek turkcelli bendim. Millet annesini falzn aramak isteyince avea iptal olmustu, arkadaslar benim telefonu kullandi. Neyse onlarin konusmasi bitti bende ariyim dedim annemi. Meger annemin depremden daha haberi yokmus

Avea yağmurlu havalarda bile gidebiliyor.Depremde düşünmek bile istemem

Türkcell de yoğunluktan dolayı sorun çıkarabiliyor.

vodafone'nun artısı çok fazla her konuda avea konuşmada sıkıntı yaratır turkcell ise sms'lerde ama vodafone'da sorun yaşamak imkansız gibi bir şeydir.

tam tersi olmasin o? avea ile mesajlasmak iskencedir aksam atarsin sabah gider cogunlukla. ama aramalarda hic problem yoktur. 1-2 ay avea ile mesajlastm ama kafayi yedirtecekti. turkcell ile 20bin sms atmisimdir 1 kere bile gec yollamadi. aramalarda da sorun yok. vodafone u bilmiyorum

arkadaşlar kullanıyorda oradan biliyorum bayram kandil gibi günlerde turkcell sms konusunda problem çıkartıyor.

O zamanlar yogun oluyor ancak nirmalde hic bise olmadan atiyordum.

• işte vodafone farkı orada her zaman sorunsuz :)
  • Yaklaşık 3-4 yıl önce avea müşteri hizmetlerini aramıştım. Saat 01.00 - -02.00 arası bir şeydi. Gudubet bir kadın çıktı karşıma. Hanfendi önemli bir konuşma yapmaya çalışıyorum hat sürekli kesiliyor dedim. Adres dedi Ankara Çiğdem Mahallesi dedim. Beyefendi dedi her mahalleye baz istasyonu kuramayız cadde söyleyin dedi. Mahallenin tanımını yapabilirmisiniz dedim salak saçma konuşmaya başladı. Seninle muhattap olamam, amirini bağla dedim salak saçma konuşmaya devam etti. Peki dedim mahallede kaç cadde var biliyormusun dedim saçmaladı. Ağzını bozdu şaka yapmıyorum. Ben bunun hesabını sorarım dedim. Avea da telefonla muhattap bulamadım. Ertesi günü Ankara bölge müdürlüğüne gittim. Sizi dava edicem dedim müşteri temsilciniz bana hakaret etti, hepsini kaydettim dedim. İşte o zaman avea köpek oldu. Fark burada. Tcell ve Vodafone da bunu yaşamadım. Üst düzey yetkili ile konuşmak istiyorum dediğimde vodafone da baya bir yaşlı teyze aradı ki üst düzey olduğuna beni ikna etmişti. Her sorunumu çözmüştü.

• Eşimin hattı için tcll'i aradım hal hatır sormadan tutunda 4 yaşındaki oğlumun sesini duyan m.h yetkilisi "ALLAH BAĞIŞLASIN SİZİN OĞLUNUZ MU.?" diyecek kadar sıcak yaklaşım ve muhabette bulundu;zira vodafone'da bile aynı yaklaşım tarzını gördüm.
    Bir defasında Vf bir sorunumun çözümü için aradığında benden evvel telefonu açan oğluma "BABANA DE Kİ ABİ SENİ İSTİYOR " dedirtmişti.
    Amma velakin avea'dan o taçsız kraldan m.h'den aynı sıcaklığı bende bulamadım.
    Lakin vf'a gönlüm kırık ;tcell'i kullanmayacak olsamda m.h bu tutumu beni son derece memnun etmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Eşimin hattı için tcll'i aradım hal hatır sormadan tutunda 4 yaşındaki oğlumun sesini duyan m.h yetkilisi "ALLAH BAĞIŞLASIN SİZİN OĞLUNUZ MU.?" diyecek kadar sıcak yaklaşım ve muhabette bulundu;zira vodafone'da bile aynı yaklaşım tarzını gördüm.
    Bir defasında Vf bir sorunumun çözümü için aradığında benden evvel telefonu açan oğluma "BABANA DE Kİ ABİ SENİ İSTİYOR " dedirtmişti.
    Amma velakin avea'dan o taçsız kraldan m.h'den aynı sıcaklığı bende bulamadım.
    Lakin vf'a gönlüm kırık ;tcell'i kullanmayacak olsamda m.h bu tutumu beni son derece memnun etmiştir.

Bencede musteri memnuniyeti cok onemli. Avea bunu saglayamiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

aynı problem vodafone için 9-10 şikayet çözüm 0.. ses karşıya kesik kesik iletiliyor sinyal %18 2.kattan

vodafone da fark var
  • tebrikler
  • Konuda herkes Vodafone'u övmüş ama ben Vodafone bölümünde çoğınlukla bunların tam tersini okuyorum. Tek bir konumda durup Turkcell gibi 4 çeker, billur gibi çeker muhabbetine girmeye gerek yok. Avea'nın çekmediği yerler mevcut, bunun dışında sürekli bulunduğum konumda şebeke'nin kaybolması için tam sınırda oluyor yani biraz sote bir yere geçsem tamamen sinyal kaybolacak. Buna rağmen 3G bağlantısını kaybetmiyor bunu da es geçmiyorum.
    Turkcell'de ise Mersin'de bir bölgede yine Avea gibi tam sınırda olduğunu, 3G bağlantısı yapamadığıma şahit oldum. Tabi o konumda 2-3 saat bulunacağım için (misafirlik) pek önemsemedim. Vodafone kullanmadım ama takip ediyorum.
    Avea; uygun fiyat, Turkcell; kalite ve memnuniyet, Vodafone ise Avea-Turkcell'in ortası neyse o. Avea'dan ucuz değildir, Turkcell'den pahalı değildir. Keza kaliteside yine ortasıdır. Yani Avea 5, Turkcell 10 ise Vodafone 7'dir benim gözümde.
    Ayrıca 7 yıllık mobil operatörler mazimde 5 sene Turkcell, 2 sene Avea, 3 ay tekrar Turkcell ve son 1 aydır tekrar Avea kullanan biri olarak bunları yazıyorum. Turkcell'den asla bir şikayetim olmadı. Yanlışlıkla internet paketi tanımlayıp bakiyemin eski (-)'ye düşmesine sebep olduktan hemen 1 dk. sonra arayıp defalarca özür dileyen ve 2-3 saat sonra kesilen TL'yi tekrar hattıma tanımlayan bir operatördür.

Konu 1,5 aylık ama yazmak istedim. Zira tarihin önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 13 Aralık 2011; 12:39:29 >

• Nadirde olsa bu tarz şeyler duymak guzel :)
  • turkcell biraz daha pahalı ama kaliteden ödün vereceğini sanmıyorum bir ara vodafone kullanmıştım 4 sene oldu sanırım o zamanları vodafoneda müşteri hizmetleri yoktu cevap veren yoktu saçmalık turkcell gayet kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Konuda herkes Vodafone'u övmüş ama ben Vodafone bölümünde çoğınlukla bunların tam tersini okuyorum. Tek bir konumda durup Turkcell gibi 4 çeker, billur gibi çeker muhabbetine girmeye gerek yok. Avea'nın çekmediği yerler mevcut, bunun dışında sürekli bulunduğum konumda şebeke'nin kaybolması için tam sınırda oluyor yani biraz sote bir yere geçsem tamamen sinyal kaybolacak. Buna rağmen 3G bağlantısını kaybetmiyor bunu da es geçmiyorum.
    Turkcell'de ise Mersin'de bir bölgede yine Avea gibi tam sınırda olduğunu, 3G bağlantısı yapamadığıma şahit oldum. Tabi o konumda 2-3 saat bulunacağım için (misafirlik) pek önemsemedim. Vodafone kullanmadım ama takip ediyorum.
    Avea; uygun fiyat, Turkcell; kalite ve memnuniyet, Vodafone ise Avea-Turkcell'in ortası neyse o. Avea'dan ucuz değildir, Turkcell'den pahalı değildir. Keza kaliteside yine ortasıdır. Yani Avea 5, Turkcell 10 ise Vodafone 7'dir benim gözümde.
    Ayrıca 7 yıllık mobil operatörler mazimde 5 sene Turkcell, 2 sene Avea, 3 ay tekrar Turkcell ve son 1 aydır tekrar Avea kullanan biri olarak bunları yazıyorum. Turkcell'den asla bir şikayetim olmadı. Yanlışlıkla internet paketi tanımlayıp bakiyemin eski (-)'ye düşmesine sebep olduktan hemen 1 dk. sonra arayıp defalarca özür dileyen ve 2-3 saat sonra kesilen TL'yi tekrar hattıma tanımlayan bir operatördür.

+1 Hocam. Şuan Avea mısınız?

Ben de aveaya geçmek istiyorum ama 3G bağlantısı yüzünden de kalıyorum. Yavaş olunca güzel olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Konuda herkes Vodafone'u övmüş ama ben Vodafone bölümünde çoğınlukla bunların tam tersini okuyorum. Tek bir konumda durup Turkcell gibi 4 çeker, billur gibi çeker muhabbetine girmeye gerek yok. Avea'nın çekmediği yerler mevcut, bunun dışında sürekli bulunduğum konumda şebeke'nin kaybolması için tam sınırda oluyor yani biraz sote bir yere geçsem tamamen sinyal kaybolacak. Buna rağmen 3G bağlantısını kaybetmiyor bunu da es geçmiyorum.

Ben de aveaya geçmek istiyorum ama 3G bağlantısı yüzünden de kalıyorum. Yavaş olunca güzel olmuyor.

Şuan Avea kullanıyorum. Hattımın açıldığı ilk gün (19 Kasım) yaptığım hız testleri. Operatörlerde böyle bir kıyas doğru değil ama yine de fikir versin. Keza 2 sokak arasında bile performans aşırı derecede farkediyor. Hatta yan oda da bile.

quote:

Aynı konumdan art arda Avea ve Turkcell 3G internet testleri yaptım.

Turkcell
     Turkcell Çekim Kalitesini Şikayet Ettim. SONUÇ

Avea

Aslında SpeedTest, Turkcell için İstanbul, Avea için Antalya sunucularını gösteriyordu ama mümkün olduğunca adil olması açısından her ikisinide İstanbul sunucularında yaptım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Şuan Avea kullanıyorum. Hattımın açıldığı ilk gün (19 Kasım) yaptığım hız testleri. Operatörlerde böyle bir kıyas doğru değil ama yine de fikir versin. Keza 2 sokak arasında bile performans aşırı derecede farkediyor. Hatta yan oda da bile.

quote:

Aynı konumdan art arda Avea ve Turkcell 3G internet testleri yaptım.

Turkcell

Avea

Aslında SpeedTest, Turkcell için İstanbul, Avea için Antalya sunucularını gösteriyordu ama mümkün olduğunca adil olması açısından her ikisinide İstanbul sunucularında yaptım.

İyi iyi ancak bizim burada Avea 3G çekiyor mu denemek lazım en kısa zamanda deneyeceğim.

• Avea'yı Aradım 3G Çekmiyor oysa ki ben Jet modem almıştım dedim. İl Ve Mahalle sordular Amasya Kirazlıdere dedim Bekletti beyefendi mahalleniniz ve bulunduğunuz lokasyon 3G bağlantı dışında kalıyor dedi. 3G Baz istasyonunuz Kirazlıdere de yok mu dedim Kirazıdere ve Çakallar Mevki Dedi E tamam ben 150 Metra yanında oturuyorum dedim nasıl 3G dışında kalıyor 100 Metre mi sinyal gönderiyor sizin baz dedim :) Fiziki Şartlarda bazen hizmet sağlayamıyor dedi :) Avea size para vereceğine Baz istasyonu alsın dedim Kapttım Yüzüne Geri Aradılar :) Yuh dedim :) Avea Türkiye Değil Dünyanın En geri operatörü :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.