Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 420₺ - 40GB 370₺ - 20GB 260₺ - 10GB 200₺ (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TinyAngel , eranyumm Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
108
Favori
176.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gün bazlı kesiyolar nasılsa faturayı. Bi kayıp olduğunu düşünmüyorum şahsen. 10 günlük ödeme yaptım sonuçta.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    '20 gün az faydalandırmak için.' Haklısın usta, zaten ben fazladan para alıyorlar demedim. 12 fatura dönemim normalde Haziran 2026da bitecekken şimdi Mayıs 2026da bitecek. Yani indirimden 20 gün az faydalanmış olacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Böyle bakarsan mutsuz olursun :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Burdaki olay kişinin hakkının gasp edilmesi aslında, usulen en uzak fatura kesim tarihi belirlenmelidir. Çünkü satış yaparken 12 ay olarak satış yapılıyor…

• Müşteri hizmetlerini aradığımda belirtilen illerde ikametgah olması gerektiğini söyledi. Ne kadar doğru acaba, bu konuyla ilgili tecrübesini aktarabilecek var mı acaba?

• JemeLh kullanıcısına yanıt
    Gerek yok:) yanlış bilgi…

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam :)

• Arkadaşlar,

Tarifemin bitmesine 1 gün kalmış.

Yarın bitecek sanırım uygun ne var arkadaşlar 11-12 gb intgernet yetiyor bana

Uygun tarife gören var mı istanbulda yaşıyorum yaş 42 , faturalı bol star  15gb kullanıyorum 262 TL ye..

• Bugün baktığım da paketler zamlanmış :)

• JemeLh kullanıcısına yanıt
    Evet zam geldi paketlere…

• Değerli forumdaşlar merhabalar, bugün ttelekomdan Turkcell faturasıza taşıma işlemini başlattık. Süper star 20 GB paketinden 175 TL’ye faydalanabiliyoruz değil mi? Son günü kaçına kadar geçerli onu göremedim, bir de paket devam ediyor mu bilgi verebilecek var mı?

• umttdgnn kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor, faydalanırsınız.

• Yakında taahhütüm bitecek. 60 gb 390 tl olan paketi kullanıyordum. Dolu pro 60 diye paket gelmiş 540 tl. Geçmek mantıklı mı hat taşımayla uğraşmadan?

• tkblack kullanıcısına yanıt
    Bejimde aynı 540 olan paket tek var

Vodafone da 60gb 392 tl

• Japonya kullanıcısına yanıt
    Vodafone çekim kalitesi çok kötüydü hocam. Ankara kızılayda internete bile giremiyordum. Turkcell rakipsiz gibi ben geçeceğim sanırım.

Önceki paketiniz 60 GB olduğu ivkn altını gistermiyir size ama çok iyi teklif bu...ben de 40 GB olanı aldım geçen gün. 450 TL idi benimde. Bence Turkcell de geçerli en iyi fiyatlardan biri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

10 yıl olmuştur vodafone kullanmayalı. Turkcellden devam edelim, teşekkürler hocam

• tarifem bitti. hala aynı paketteyim ay sonu ne kadar ücret çıkacağını nereden görebilirim acaba?

• Cihan kullanıcısına yanıt

Taahhütsüz fiyatına bak siteden. Yada uygulamadan bak gösterir zaten.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.