sıfır hat alırsanız 60-70 tl olması gerekiyor ama faturasızdan faturalıya mı geçişte (tam emin değilim) daha düşük oluyordu. çünkü daha önce o hattı alırken aslında vergilerini ödemiş oluyoruz. yine de bir bayiden teyit edin isterseniz. |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (9. sayfa)
-
-
Çok şükür e devlet açılmış onayı yaptım beklemedeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
faturalı vadafone hattım turkcell e geçiceğim numaramda zaten turkcell numarası eskilerden
-
samsung a34 5g de esim olmuyormuş yokmuş o özellik bilgisi olan varmı?
-
Türkcell 40 gb 325 TL mi Türk Telekom güçlü tarifeler 30 gb+sosyal medya sınırsız 345 TL mi daha mantıklı olur
-
Bildiğim kadarıyla başka operatöre geçip, turkcell faturalıya direkt geçebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell daha mantıklı bence, yani sizin kullanım alanınıza bağlı aslında. 40gb yeter mi? Sosyal medya olarak youtube içeriyor mu? Yoksa sadece whatsapp instagram Twitter mi? Kalite ve hız olarak kesinlikle Turkcell diye düşünüyorum.
Uyumlu cihazların listesi burada.
www.turksim.comeSIM Destekleyen Telefonlar (2024) | TurkSIMhttps://www.turksim.com/tr/esim-uyumlu-cihazlar
Teşekkürler a34 uyuymlu değilmiş fiziki sim lart isteyeceğiz
-
O zaman 15₺ eklenir faturaya. İlk mesajınızda sıfır hat yazmıştınız sanırım, ondan rakamlar karıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone dan istediğim numarayı sıfır hat faturalı olarak alıp , açıldığı gün turkcell taşısam ne kadar masrafım olur acaba
Vodafone taşıyacağım tarife 2024 Yalin Firsat 10 GB Paketi 173TL
Taahhütsüz Aylık Tarife Ücreti: 528TL
Sizce hat açıldığı gibi taahhüt vermeden turkcell taşısam sizce ne kadar ücret çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 4 Ağustos 2024; 20:0:19 > -
Merhaba, Vodafone da taahhütüm devam ederken 5 gün önce başka bir tarifeye geçtim, şimdi Turkcell e geçsem eski taahhüt cayma bedelimi çıkar yeni tarifenin mi?
Sizin geçmeniz mantıksız olabilir cayma bedeli çok çıkar.
-
Evet haklısınız.
sınırsız sosyal medya tabiki.
-
5 günlük cıkar 10 20 tl cok cıkmaz.
-
sıfır hat alırsan 3 ay beklemen gerek
-
Eyvallah hocam sağolasın
-
Martta tt prime 30gb başlatmıştım, buna geçmeli miyim dostlar ne dersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60 gb 390₺ çok mantıklı olur.
sınırsız sosyal medya ayarsız ilk haftalarda youtube kotadan yemiyordu şu an yiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X