Şimdi Ara

Turkcell abonelik yılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell de abonelik yılı ne kadar bi yarar sağlıyor size ?? Mesela kullanmadığım ama kapattırmaya kıyamadığım 4-5 ayda bir kontör yüklediğim turkcell hazır kartım var ilk çıktığı zamanlar almıştım 0535 29x şeklinde gidiyor sizce bu hattı mı faturalı mı yaptırsam daha iyi olur yoksa yeni bir tane 0532li alsam mı daha iyi olur.. bir tek abonelik yılı düşündürüyor beni.. ileriye doğru dönük düşünürseniz sevinirim..

• 9 yıllık aboneyim hiç bir yararını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

Arkadaşlar turkcell de abonelik yılı ne kadar bi yarar sağlıyor size ?? Mesela kullanmadığım ama kapattırmaya kıyamadığım 4-5 ayda bir kontör yüklediğim turkcell hazır kartım var ilk çıktığı zamanlar almıştım 0535 29x şeklinde gidiyor sizce bu hattı mı faturalı mı yaptırsam daha iyi olur yoksa yeni bir tane 0532li alsam mı daha iyi olur.. bir tek abonelik yılı düşündürüyor beni.. ileriye doğru dönük düşünürseniz sevinirim..

O devir kapandı artık Eskiden falanca tarih öncesi kayıt yaptırana şu kadar kontör falanca tarih aralığına şu kadar kontör diyorlardı!

Şimdi çok konuşana yapıyorlar. Bi avantajı yok! ama telefon numaran 0 535 299 29 29 ise numara güzel yüklemeye devam derim

Bende 7 senelik turkcell abonesiyim. bi faydasını görmedim aksine 7 senedir her ay evime fatura yolluyorlar, bi kerede yollamadıklarını görmedim

• Babama mesaj gelmişti;
    yanlış hatırlamıyorsam aboneliğin 11.yılı şerefine o gün için Turkcell içi konuşma bedava idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 30 Ağustos 2009; 11:32:31 >
  • zaten kontorlu hatta bir sey yok faturalı hatta var ama benim hattım 11 yıllık ayda 1 gun bedava sırf bu yuzden üstüme alamıyorum
  • Merhaba;

Arkdaşlar abonelik yaşinın pek önemi yok aslinda o kadar dikkate almaya gerek yok an ayda 1 gün bedava veriyor onun dışında bişey vermez kolay kolay turkcell sadece kontorlü hatlar iptal ettirse bidaha geri alamaz numarasi faturali hatlarda ayni şey gecerli degil.
  • Numaranızı taşıyın 13 ay bedava,vodafone 6 ay her yöne 250x6=1500 dk,Avea 4 ay heryöne 300x4=1200 dk,Turkcell 3 ay 1000x3=3000 her yöne konuşma kontörü.Bu kadar bedava kazanmak var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet yeni abonelik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana her ay turkcelle geçirdiğiniz 12.yıl şerefine siz özel müşterimize tüm turkcelliler ücretsiz görüşebilirsiniz die mesaj geliyor yaklaşık 2.5yıldır
  • Walla 1997 yılından beri Turkcell hattım var bir kere olsun bana öyle mesaj gelmedi...
    Bir ara doğum günlerinde bedava mesaj geliyordu başka da bir şey yok
    quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

bana her ay turkcelle geçirdiğiniz 12.yıl şerefine siz özel müşterimize tüm turkcelliler ücretsiz görüşebilirsiniz die mesaj geliyor yaklaşık 2.5yıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Walla 1997 yılından beri Turkcell hattım var bir kere olsun bana öyle mesaj gelmedi...
    quote:

bana her ay turkcelle geçirdiğiniz 12.yıl şerefine siz özel müşterimize tüm turkcelliler ücretsiz görüşebilirsiniz die mesaj geliyor yaklaşık 2.5yıldır

benim hattım faturalı belki ondandır!sizinkide faturalıysa müsteri hizmetlerini arayarak isteyebilirsiniz

• Ben bir yararını gormedim :)
  • Hiç bir faydası yok.
  • 10 senedir kontorlü hattım var bende bir yararını görmedim.zaten bir kaç gün içinde üstüme devralıcam otomatikman yaşım 0 lanacak
  • bende 10 senelık hat var gecen sene hemen hemen her ay gelıyordu bugun sıze ozel butun turkcellılerı aramak ucretsız dıye baktılar kı verseler de kontor yukluyorum vermeseler de onu da kestıler. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Hiç bir faydası yok.

katiliyorum faydasini gormedim.
  • 11 yıllık Turkcelliyim. Ayda bir gün bedava olayı 8. yılda geldi. 3 yıldır ses seda yok. Şu kamucell olayı olmasaydı, çoktan bırakmıştım Tcell'i .
  • 11 yıllık turkcelliyim, sadece doğum günlerimde 50 mesaj hediye ediyor, başka birşey yok
  • Hattım faturalı ama hiç bir şey yok malesef
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Walla 1997 yılından beri Turkcell hattım var bir kere olsun bana öyle mesaj gelmedi...
    quote:

benim hattım faturalı belki ondandır!sizinkide faturalıysa müsteri hizmetlerini arayarak isteyebilirsiniz

• Yaklaşik 5-6 yıllık Turkcell abonesiyim bende hiçbir yararını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 5 Eylül 2009; 11:34:51 >
  • Yalansın Turkcell !
     Turkcell abonelik yılı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.