Bildirim
Turkcell 4ay geçerli tarifeye ek +2gb hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne diye talep açtınız ki?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paketim fazla fiyat ve internetim yetmiyo diye dijital operatörden kayıt açtım dün aradılar ve size tanımlayabileceğim birşey var mı dedi ve tanımlandı direk
Nasıl yaptınız hocam? Detaylı anlatırsanız bizim için de iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 11 Ağustos 2020; 11:24:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İnternet üzerinden mi taşıma yaptınız?
Yoo bayiden yapmıştım
Maksi Plus'a dijital operatör üzerinden geçiş yapana 4 ay +2GB hediye ediliyordu,kampsnya bittimi bilmiyorum. Benim faturasız hattın ekranıma geçenlerde ara sıra " hattını faturalıya geçir,4 ay 2GB hediye kazan" diyodu. Ekranda da açıklaması vardı,bu aralar göremiyorum.
2gb için uğraşmaya değmez
-
Ne resmi gönderdiniz ki
E-posta'ya fatura ödemesi dekontu yolluyorlar hocam, her ödeme de. Benim fatura da 47 Lira yazıyordu normalinden fazlaydı faturam o dekontu yolladım, sanırım ondan olmalı
Bende açtım da talep tanımlama yapmadılar bu ay geçmiştim
Hocam ilk faturanızı ödeyince gelen dekontun ekran görüntüsü alıp tekrar talep oluşturun. Bu sefer olacaktır.
Daha dün çıktı fatura öğlen ödemiştim gerek yok hocam 2 GB için uğraşa değmez
Bizim evde bir aile üyesi daha Faturalı Maksi Plus kullanmakta, ona da aynı talebi açtım ama aradıkların da ulaşamamışlar müşteri temsilcileri, ondan indirim tanımlamışlar bu ay ve gelecek ay 24 Lira olarak ödeyecek, birimize indirim birimize ek 2 GB çok iyi oldu
Kalite kalite
Aynen öyle hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X