Şimdi Ara

Turkcell 3g vınnzedeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mh..bi işe yaramıyor..teknoloji uzmanları birazdaha iyi,,
  • arkadaşlar vodafon 3g baz istasyonlarını hızlı bir şekilde kurmaya devam ediyor,ama turkcell yerinde sayıyor, asabım bozuluyor bu duruma, Aydın merkezin yarısında hala turkcell 3g yok, diğer gsm ler 3g sorununu tamamen halletti, böyle bişi olamaz, turkcell gibi bir şirket bu durumda olabilirmi?yazık çok yazık,vınzedeler çığ gibi büyüyoruz..
  • Artık kesinlikle turkcelin 3g baz istasyonu ağını genişletmeyeceğini anladım. bu gün itibariyle vınn cihazımı cayma bedelsiz olarak 3g çözüm merkezine,kargoyla gönderdim. gittim vodafon hat ve mobil modem aldım..her yerde internete (3G)kavuştum.. türkcell den kurtuldumm.. eski vınnzede...
  • çok şükür

falls kardeşim baya üzülüyordum durumuna her sabah kafayı duvara vura vura dağıtacaktın valla yaw
    hayırlı olsun senin adına sevindim.
  • 6 aydan beri sesimi duymayan turkcelle intizar ediyor, benimle burada dert ortağı olan vınnzedelere teşekkür edip hoşççakakın diyerek aranızdan ayrılıyorum..Vodafonda buluşmak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falls

6 aydan beri sesimi duymayan turkcelle intizar ediyor, benimle burada dert ortağı olan vınnzedelere teşekkür edip hoşççakakın diyerek aranızdan ayrılıyorum..Vodafonda buluşmak üzere.

selametle...
    tilkinin hesabı olmaz seninki umarım

11 yıl önce olan deprem sonucu alınmaya başlayan ÖİV kalkar ise tüm operatörler duyacak seni dostum merak etme bu alınan deprem vergisi ile ne yapıldı bugüne kadar o da bir muamma ya neyse...

• quote:

Artık kesinlikle turkcelin 3g baz istasyonu ağını genişletmeyeceğini anladım. bu gün itibariyle vınn cihazımı cayma bedelsiz olarak 3g çözüm merkezine,kargoyla gönderdim. gittim vodafon hat ve mobil modem aldım..her yerde internete (3G)kavuştum.. türkcell den kurtuldumm.. eski vınnzede...

Vodafone nun performansınıda paylaşırsanız sevinirim.

En azından bir kaynak olur elimizde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

quote:

Artık kesinlikle turkcelin 3g baz istasyonu ağını genişletmeyeceğini anladım. bu gün itibariyle vınn cihazımı cayma bedelsiz olarak 3g çözüm merkezine,kargoyla gönderdim. gittim vodafon hat ve mobil modem aldım..her yerde internete (3G)kavuştum.. türkcell den kurtuldumm.. eski vınnzede...

Vodafone nun performansınıda paylaşırsanız sevinirim.

En azından bir kaynak olur elimizde....

bu konuya bakarsanız hem vodafone hem turkcell in istanbul ve çevre illerde performansları var. daha çok arkadaş girip yüklerse daha güzel olur

http://forum.donanimhaber.com/m_37690661/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37690661

• Arkadaşlar meraba,
    Turkcell Vınn'da 4 GB kota (ne oldu anlamadan) doldu. TTnet'te bir türlü dolduramazdım aynı kotayı. Sanki bi çakallık var diye ayrıntılı döküme baktım (Vınn programında var bu imkan malum.)Excel'e attım hesapladım gelen-giden toplam 2gb filan. Kaçırdığım bi şey mi var. Yoksa bi yavşaklık mı var.

Saygılar Baylar.
  • Yoksa bi yavşaklık mı var.

mutlaka vardır trcell işin içine girince beklememek olmaz zaten iyice araştır üztüne git hakkını yedirme
  • benim gibi vodafone geç, 1 yıl enayi gibi 3g faturası ödedim türkcelle.. genel müdüre kadar yazdım.. turkcell sadece reklam yapar ve kandırır..
  • 24 Kasımda 3 ay kontratlı vınn aldım.ilk faturam 41.7 lira geldi.Şu an kullanıyorum ve memnunum.
    Üç kağıtçılığa geline bu üç operatör de birbirinin aynısı,al birini vur ötekine.Bir de üçün biri var ttnet zımbırtısı denen mahluk.Konuşmadığım halde 14 liramı alıyordu.En azından şimdilik internetimi istediğim yere götürebiliyorum.
  • Turkcell VINN modemiyle daha sonra Vodafone kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasyuk

Arkadaşlar meraba,
    Turkcell Vınn'da 4 GB kota (ne oldu anlamadan) doldu. TTnet'te bir türlü dolduramazdım aynı kotayı. Sanki bi çakallık var diye ayrıntılı döküme baktım (Vınn programında var bu imkan malum.)Excel'e attım hesapladım gelen-giden toplam 2gb filan. Kaçırdığım bi şey mi var. Yoksa bi yavşaklık mı var.

Saygılar Baylar.

kota diğer sistemlerde download üzerinden hesaplanırken vınn da kota upload+download olarak hesaplanıyor o yüzden 4 gb çabuk bitiyor
    saygılar,

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXTREMETE -- 29 Aralık 2010; 16:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Turkcell VINN modemiyle daha sonra Vodafone kullanabiliyor muyuz?

Bildigim kadari ile kullanilabiliyor.
    Bunun icin "Mobile Partner" yazilimini kurmak gerekiyormus.
  • nasılsa herkes kamu vınn almaya başadı sorunları paylaşalım arkadaşlar..
  • Arkadaşlar mesela

Küba'ya gittim orada Turkcell ile nete girmek istiyorum Türkiye'de bu kadar sorun varken

orada nasıl kullanıcam bunu ?

14 TL / MB

fiyatta sağlam maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Turkcell VINN modemiyle daha sonra Vodafone kullanabiliyor muyuz?

VINN MODEMLE AVEA KULLANDIM, VODAFONE DA OLUR SANIRIM.
  • ulan bir cıkamadım bu tahadüt name yüzünden daha 7 ay var bitmesine :S direk kota doluo cok cabuk video filanda izlemediğim halde ne dir bu ya bitse direk ttnet sınırsız internet alcam..
  • vınn alınca fatura dönemi ne oluyor
    15 inde aldığımızda fatura kesim 25 i ise nasıl faturalandırılıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.