Türkcell 3g vınnzedeler bu platformda toplanıp dertleşelimmi?
benim en önemli sorunum, aydın il merkezinin yarısından fazlasında turkcell 3g sinyali olmamasıdır..3g sinyali olan yerlerde de sürekli kopmalar var.. sinyal seviyesi çok düşük..
bulunduğum yerde 3g var dediler kontratsız model için 180 lira ayrıca 49 lirada 4GB için verdim hani derler ya elinde patladı
edge bile yok ha bide abone merkezindeki eleman ekrandan bakın efendim 3g var falan dedi pazartesi günü iade etmeye gideceğim bakalım neler olacak
nerde yaşıyorsun. Zaten çoğu il merkezinde turkcel 3g yok.varsa da sinyal seviyesi ve kapsama alanı çok kötü.vodafon bu konuda daha ciddi.
askere gidene kadar bari dinleneyim köye gidelim dedik çorum/boğazkale
hayır bu arkadaşlar sanıyorki biz köylüyüz anlamayız birde kendi bilgisayarından gösteriyor 3g var diye kardeşim varsa var yoksa yok bu nasıl bir para kazanma hırsıdır pazartesi günü iade etmeye gidicem ayrıca şikayet var sitesine de yazıcam adsl almadığıma pişman oldum sırf fatura ile uğraşmıyım diye aldım vnnn ama vınn diye elimizde patladı lanet olsun
vodafone un 3g ye uyumlu hale getirilmiş baz istasyonu sayısı (iç anadoluyu iyi biliyorum) enteresan bir şekilde turkcell den çok daha fazla (istasyona ok veren taşeron firmayı biliyorum atmasyon bilgi değil )
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
vodafone un 3g ye uyumlu hale getirilmiş baz istasyonu sayısı (iç anadoluyu iyi biliyorum) enteresan bir şekilde turkcell den çok daha fazla (istasyona ok veren taşeron firmayı biliyorum atmasyon bilgi değil )
evet Aydında da durum aynı vodafon 3g baz istasyonu turkcell den enaz 3 kat fazla.. turkcell3g tam bir fiyasko müş.hiz.leride kabul ediyor.. tamam efendim diyorlar. 6aydır 3g baz istasyonu kuracaklar söz verdiler yapmadılar ben bu konuyu medyaya yansıtacağım başka türlü çözülmez..şehir merkezininde bile 3g yok düşünün yani..
Bu arada bence turkcell 3g baz istasyonu yerine reklama yatırım yaparak para kazanıyor..Türkiyedeki insan portresini çözmüşler.bu konuda müş.hizmetleride hiç bir işe yaramıyor.3g konusunda 6 aydır araştırmadığım bir konu kalmadı,,Türkcell en az yatırımı yapan şirket bu benim fikrim, birde baz istasyonu cihazları çin-distan malı(bu çok kötü),, vodafon, sony ericson kullanıyor aradaki kalite farkını anlatmama gerek yok sanırım.. o yüzden en iyi kapsama alanı ve sinyal kalitesi vodafonda, deneyerek görebilirsiniz. a tipi lisans olması turkcelle bir şey katmadı bu hızı etkilemiyor zaten. işin kısası aklı olan hele hele taaahütlü türkcell vınn almaz..tuzağa düşmeyin..araştırın alın.
quote:
Orijinalden alıntı: falls
Bu arada bence turkcell 3g baz istasyonu yerine reklama yatırım yaparak para kazanıyor..Türkiyedeki insan portresini çözmüşler.bu konuda müş.hizmetleride hiç bir işe yaramıyor.3g konusunda 6 aydır araştırmadığım bir konu kalmadı,,Türkcell en az yatırımı yapan şirket bu benim fikrim, birde baz istasyonu cihazları çin-distan malı(bu çok kötü),, vodafon, sony ericson kullanıyor aradaki kalite farkını anlatmama gerek yok sanırım.. o yüzden en iyi kapsama alanı ve sinyal kalitesi vodafonda, deneyerek görebilirsiniz. a tipi lisans olması turkcelle bir şey katmadı bu hızı etkilemiyor zaten. işin kısası aklı olan hele hele taaahütlü türkcell vınn almaz..tuzağa düşmeyin..araştırın alın.
hocam karıştırdığınızı düşünerek bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum;
turkcel teknoloji uzmanı bütün cihazların çinden geldiğini söyledi sesli yanıt sistemde var.ızmirde ki teknik ekip çin malı dedi cihazlar için sonuç olarak ben şehir merkezinde olmama rağmen sinyal alamıyorum
enteresan, belki çinde üretildiğini kastetmiş olabilirler diye düşünebiliriz, neyse canım iletişemedikten sonra mars malı olsa ne fark eder
quote:
turkcel teknoloji uzmanı bütün cihazların çinden geldiğini söyledi sesli yanıt sistemde var.ızmirde ki teknik ekip çin malı dedi cihazlar için sonuç olarak ben şehir merkezinde olmama rağmen sinyal alamıyorum
durum bildiğiniz gibi değil burda turkcell3g sinyalleri çok kötü teknoloji uzmanlarıda bişi yapamıyor, Aydında sorun olduğunu kabul ediyorlar fakat hiç bir şey yapamıyorlar..akış oluştuduk vs vs.. demekten başka çareleri yok.turkcell3g vınnlar elimizde patladı sonuç olarak..
anlıyorum öfkelenmekte haklısınız tabii bana da teklif gelmişti 3g olarak full çekiyor (ankara) fakat kabul etmedim bu sistemin ta oturması uzun sürecek tıpkı internetin geldiği zamanlar gibi basit bir web sitesi 5 dakikada açılırdı vay bee dünya evimize geldi diye bakardık
bu tür madur vatandalarımızın organize olması gerekir aslında bir iki kişiyi ciddiye almazlar (sanmıyorum ama) belki ama bi 1000 kişi olsa haberlerde fln maduriyet diye çıksa kıpırdarlar belki de.
dediğim gibi sistem berbat durumda kimi avea ile konuşamaz kimi 3g de sörf yapar. kısmet işi gibi biraz. Allah sabır versin.
quote:
durum bildiğiniz gibi değil burda turkcell3g sinyalleri çok kötü teknoloji uzmanlarıda bişi yapamıyor, Aydında sorun olduğunu kabul ediyorlar fakat hiç bir şey yapamıyorlar..akış oluştuduk vs vs.. demekten başka çareleri yok.turkcell3g vınnlar elimizde patladı sonuç olarak..
mağdur durumda olan çok var, ben burda çok konu açtım, ama silindi ortak bir yerde buluşmak lazım..
vınn kullanıcıları sorun yaşamıyor galiba...
quote:
vınn kullanıcıları sorun yaşamıyor galiba...
demek ki tek sorun sende hocam
galiba öyle..:((((
Çoğu kişi turkcell'in kullandığı cihazların çin malı olmasından dem vurmuş.Kardeşim dünyada her çin malı berbat olcak diye bir kaide varmı??Bütün kaliteli şirketlerin fabrikası var çinde ne diye aklınıza hemen berbat düşüncesi geliyor.Turkcell 36 milyon aboneye sahip bırakında yoğunluktan dolayı aksamalar olsun ha tamam biraz fazla gaz verdi 3G diye ama bu kadar abonede yavaşlık ve sıkıntı olması doğal.Ben 3G çıktığından bu yana avea internet kullandım ve şuanda jet modem kullanıyorum gerçekten sıkıntı yok.Vodafonda var 1 GB lik paket gerçekten vodafonda hızlı bağlanıyor ama bu 2 operatörün müşteri yoğunluğu yok yani tabiki stabil ve sorunsuz olur kanaatimce.36 milyon aboneyi takip etmek çok kolay olmasa gerek ama zamanla oturacaktır sistemler ama adsl varken 3G almak mantıklı değil.3G iş amaçlı yada mobilite amaçlı kullanım için gerekli ev kullanıcıları için en iyi seçenek adsl bence.Adsl'de her abone için ayrı port ayarlanıyor yani hız paylaştırılmıyor her abone tahsis edilen hızı kullanıyor bağımsız şekilde.3G'de ise havuz sistemi mevcut herkez aynı şebekeden yararlanıyor.
benim sorunum kapsama alanındaki yetersizlik zaten , aydın il merkezininin yarısında turkcell 3g olmaması normalmi? diğer gsm ler full her yerde çekiyor iken...
quote:
benim sorunum kapsama alanındaki yetersizlik zaten , aydın il merkezininin yarısında turkcell 3g olmaması normalmi? diğer gsm ler full her yerde çekiyor iken...
Arkadaşım turkcell'in hatası bu tam kapsama yerine merkezi yerleri belli alanlar dahilinde kapsayıp reklam yapmak.Avea ve vodafone ise az ama tam kapsama mantığı ile çalışıyor büyük ihtimal.Turkcell bir çok şehirde var ama tam kapsama değil şikayetlere bakınca.Belki'de bas istasyonlarında arıza vardır bunu müşteri hizmetleri sayfasında kapsama konularına yazacaksınız artık.Turkcell'in yalanları burada çıkıyor aslında belirli alanlarla tüm şehirleri kapsayıp biz 3G'yi diğerlerinden hızlı kurduk demeye getiriyorlar ama foyaları meydana çıkıyor.