Şimdi Ara

Turkcell 3g vınnzedeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DSGNRY

vodafone un 3g ye uyumlu hale getirilmiş baz istasyonu sayısı (iç anadoluyu iyi biliyorum) enteresan bir şekilde turkcell den çok daha fazla (istasyona ok veren taşeron firmayı biliyorum atmasyon bilgi değil )

niye enteresan olsun adamlar dünyadaki 3g uzmanı
  • vodafon3g konusunda şaşırttı bizi, gerçekten kaliteli ve stabil bir hizmet sunuyor. Türkcel hala, 3g baz istasyonu kurcakta biz kullancağız..reklama boğdu bizi aldandık...a tipi lisans diye kandık..
  • turkcell'in 3g vınn hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.. örneğin sırf 1 ay yada 3 ay kullanmak için alamıyor muyuz bunu? en az kaç aylık kontratla kaç gb lik alabiliyoruz?
  • bence avea al 29 tl 4gb 12 ay kontratlı,,ama kontrat isatezsen vodafonun 99 tl bir kampanyası var ,fakat modemleri 3.6 mbt hızında.
  • Selam

Dostum sen yapabiliorsa trcelli iptal et vodafone al, mh sokak sokak kapsama konusunda bilgi veriyor. ara adam gibi bilgi al bence geç.
  • BENCE BANA GÖRE;

Detaylı 3G kapsama alanı haritası (cadde,sokak v.b) yapılarak müşteriler/aboneler bilgilendirilse nasıl olur..?

Her baz istasyonunun olduğu yerde 3G kapsama alanı var demek anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 15 Şubat 2010; 4:46:31 >
  • 6 aydan beri ben turkcell3g sinyali yok diyorum, onlar bana bulunduğunuz yer kapsama alanında diyorlar, masa başından söylemesi kolay gelin inceleyelim diyorum ne gelen var ne giden, sahtekar bunlar. müşteri memnuyiyeti felan hikaye ,gelsin paralar...para para para....
    klasik Türkiyemden manzaralar, aziz nesinin bir kitabında yazıyordu, domuz olmayan köyden domuz vurmalarını istemişler,her domuzun kuyruğunuda gönderin demişler, köylüler kaymakama demişki, köyümüzde domuz yok. kaymakam devletten dahamı iyi bileceksin demiş, köylüde ne yapsın bütün köyün köpeklerinin kuyruğunu kesip ankaraya göndermiş.köydeki bütün köpekler kuyruksuz kalmış. bizim ülkenin özeti bu her şey tezgah, tıurkcellde öyle.

• Aydın mekeze 2 yıl sonra yapılacakmış 3g baz istasyonu. müş.hizmetleri söyledi.. delircem artık..yatırımları iyice durdurdu türkcell.
  • Otobüsle Adapazarı'ndan geçerken. Otobüsün interneti de 3g herhalde değil mi?

Turkcell 3g vınnzedeler
  • Ben kontratsiz aldım bana da musteri hizmetleri data hattı almamissiniz 3g ile değil Edge ile bağlanabilirsiniz dedi sonra bölgenizde 3g yok dedi ama 3g full görünüyor telefonda iyiki kontratsiz almisim vodafone kullanabilirim değil mı bu vinn da ? Bilen deneyen var mı ?
  • bende öleyim :)
    BU BENİM SORUNUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engingyln -- 18 Şubat 2010; 17:20:36 >
  • arkadaşlar; turkcell 3g şebekesi, yoğunluktan ve kapsama alanı yetersizliğinden dolayı,her geçen gün kötüye gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falls
    arkadaşlar; turkcell 3g şebekesi, yoğunluktan ve kapsama alanı yetersizliğinden dolayı,her geçen gün kötüye gidiyor...

Piyango gibi birsey oldu bu is bizim burda da dün Edge idi bugün WCDMA oldu benim şansım mı Turkcell beni seviyor mu nedir :) hep memnun kaldım çok şükür ;)
  • büyük şehirlerden birisindesin kesinlikle...ondandır..taşrada turkcell3g cortladı...
  • quote:

büyük şehirlerden birisindesin kesinlikle...ondandır..taşrada turkcell3g cortladı...

Ankara dayım evet ;)
  • Aydın turistik bölge düşün yani, Türkiyenin coğrafi koşulları en rahat bölgesi. vs vs., burda bile en iyi avea3g,sonra vodafon3g, en kötü türkcelll3g
  • quote:

büyük şehirlerden birisindesin kesinlikle...ondandır..taşrada turkcell3g cortladı...

senin başın çok fena yanmış kardeşim inş. en kısa zamanda aydına da getirirler. Allah sabır versin...
  • 6aydır 1gb veri indirdim daha vından,,,6 ayX40 tl fatura ödedim...
  • il merkezindeyim turkcell 3g sizim
  • 09.12.2009 tarihinde VINN 24 ay taahhütlü kampanya abonesi oldum.03.01.2010 da kotamın dolduğuna dair VINN programına SMS geldi ve bundan 5 gün sonra da 'Güncel kullanım tutarınız 178.78 tl'dir' gibi bir SMS daha geldi.Müşteri hizmetlerini aradım.Bunun mümkün olamayacağını çünkü ayın 25'inde faturamın kesildiğini benim 60 TL ödeme yaptığımı anlattım.(Bu kısım önemli çünkü VINN tarifesinde kota dolum tarihiyle fatura tarihinin aynı gün olduğunu sanıyordum ve müşteri temsilcisi bu konuda beni ikaz yerine bana her SMS i dikkate almamamı ve o kullanımın bana ait olmayabileceğini söyledi.)Ve bir sonraki faturam 219 TL geldi.Gerekçesi kota aşımı.Kota aşımımın tek nedeni kota dolum süresi ve fatura tarihi konusunda yanlış bilgilendirilmem.
    12 senelik Turkcell kullanıcısıyım,Turkcell'den I-Phone,eşime babama anneme hat aldım.Ve şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.Ama 09.02.2010 da ödediğim 219 tl üzülerek söylüyorum ki bu konuda özellikle yanlış bilgilendirildiğimi düşündürttü.Şikayetvar.com'a ,forumlaraarayan anketörlere, heryere yaşadığım haksızlığı yazıyorum.Vakit bulabilirsem Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş aleyhinde dava da açmayı düşünüyorum.
    Bu faturalardan sonra istediğim fatura dökümüne cevaben ise ne geldi biliyor musunuz?VINN modemimden kullandığım internet dökümü değil,konuyla alakasız olarak I-phone cep telefonumun dökümü.Defalarca müşteri temsilcilerine dil döktüm ve işin komik tarafı müşteri temsilcilerinin bilmesi gereken Turkcell'in birçok kampanya ve teknik terimini ben hatırlattım.
    Turkcell insanlardan nasıl para tırtıklayacağını şaşırdı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.