Şimdi Ara

Turkcell 3G Internet çok cazip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Haziran ile 31 Temmuz arasında (tatil dönemi :)) 3G internet Haftalık 1GB 9 TL, Aylık 4GB 29 TL.
    Bir tane Faturasız internet hattı aldım 5 Liraya, lazım oldukça paket yüklerim. HP MiniBook 110C-1020ST cihazıma taktım, HP Connection Manager 3 ile hemen aktif hale geçti. Sadece paket yüklemediğimden interneti test edemedim.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G/3Ginternet/tarifeler/faturasiz3Ginternet

Yalnız TİM lerde çalışanlar zınnık bir şey anlamıyor bu işlerden, sitelerini takip etseler yeter. Vodafone dakiler de aynı. Şu 7.99 TL için olan tarifeyi kesinlikle bilgisayarda kullanamazsın diye tutturdular. Adamlar hem nedir ne değildir bilmiyorlar hem de ben bir kaç defa tekrarlayarak anlattığım halde anlamıyorlar. Çok mu zor bu konu anlamadım.

Haftalık 1 GB 1 Hafta HAFTA 2400 19 TL 9 TL Haftalik 1 GB 53xxxxxxxx yaz 2400'a gönder
    Aylık 4 GB 1 Ay AY 2400 49 TL 29 TL Aylik 4 GB 53xxxxxxxx yaz 2400'a gönder

* Kampanya fiyatı 16 haziran - 31 temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacak yüklemelerde geçerlidir.

30 temmuz itibariyle geçerli olan tüm vergiler dahil (KDV ve ÖİV) ücretlerdir.

• vodafone 7.99 luk kampanya bilgisayarda kullanılıyormu.kullanmak için ne yapmak gerekiyo.biraz anlatırsan sevinirim.
  • Vodafone, devamlı internet kullanmayacağım için hız olarak bana yaramıyor. Hız düşmeyeceğinden Turkcell i tercih ettim.

Vodafone ile ilgili konu burada
  • ben şimdi 10 temmuzda 4 gb paket alsam yuklesem 10 agustosa kadar 29 lira sadece ayda ödemiş olarak kullanabilecek miyim??birde benim wınn almam lazım değil mi ayrıca netbook ta sanırım modem yok yok asuss 1000 ha modeli
  • Telefonu modem olarak kullanabilirsin bilgisayarda kullanmak istiyorsan..yalnız upload da kotaya dahildir..

haftalık fiyat iyi ama sadece 1 hafta için geçerli.. 10 liraya sınırsız filan yapsa iyi olacak vodafone gibi..
  • bu tarifeyle mi vodafona rakip olacaklar kendi içinde sıcak fırsat ama anca bu kadar fırsatçılık
  • Evet upload da kotaya dahil. Yalnız 31 Temmuz a kadar yapılan yükleme konusuna gelince; düzgün cevap veren yok. Okuduğumdan anladığım, 16 Haziran -31 Temmuz arasında alınan paketler için bu fiyatlar geçerli. Yani 30 Temmuzda 29 TL lık 4GB paket aldığımızda bir ay sonrasına kadar geçerli olmalı. Önemli olan ödeme zamanı.

Telefon modem olarak kullanılabilir, Vınn tarzı bir usb 3g modem alınabilir ya da direkt 3g li netbook ile kullanılabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Telefonu modem olarak kullanabilirsin bilgisayarda kullanmak istiyorsan..yalnız upload da kotaya dahildir..

haftalık fiyat iyi ama sadece 1 hafta için geçerli.. 10 liraya sınırsız filan yapsa iyi olacak vodafone gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafonun sınırsızı ile kıyaslanamaz. Ancak normalde interneti olanların ihtiyaç duyacağı zamanlarda hız düşmeden Temmuz ve Ağustos tatil dönemi için sıcak fırsat olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: projist

bu tarifeyle mi vodafona rakip olacaklar kendi içinde sıcak fırsat ama anca bu kadar fırsatçılık
  • Ben HP mini 110 da vodafone sınırsız aylık 7,99TL yi kullanıyorum.
    Normal vodafone simkart alıp, netbook taki yuvasına taktım. O kadar.
    Hp nin bağlantı yöneticisi ile sms de atabiliyorsunuz.

İnternet hızı idare eder. 100 mb sınırdan sonra hız düşüyor.
    100 mb da zaten 1 günde bitiyor.
    Video paylaşım sitelerinde yavaş.
    MSN de görüntülü konuşma gayet güzel, sorunsuz.
    Oyun sitelerinde (okey, batak, 101) gayet güzel.

Sonuç olarak 3g olan heryerde (3g olmasa bile edge ya da umts hızında bağlanıyor) internete girmek için yeterli.
  • Benim Hem AVEA, Hem Turkcell hem de VODAFONE (günlük cepnet ile) 3G paketlerim var.

AVEA'daki Uçan İnternet paketi, 5,99*6 ay sonra 9,99 *12 ay olan 500MB'lik paket.
    Bu paket şu anda 3G lie LG X130'umda takılı.

Türkcell'deki eşime aldığım İPhone 3G 16G için almış olduığum paket, 69TL*24 ay (İPhone ile birlikte) ayda 1GB , bu 3G'de Samsung i200'ümdeki hattımda yüklü durumda,HIZLI 3G gerektiğinde ara kablo ile tethering yönetmi ile PC'den veya laptop'lardan 3G kullanabiliyorum.

Bir de eskiden AVEA olan sonra Vodafone'a geçirdiğim hattım var. Bunu da yukarda anlattığım AVEA kampanyasından alıp, kendi imkanlarım ile SİM KİLİDİ'ni kaldırdığım 3G modem'de kullanıyorum. HErgün Türkcell'in 1G'lik paketinde limite yaklaştığım zamanlarda abone günlükcepnet yazıp yolluyorum ve o gün sınırsız ve hızı çok da düşmeden internete girebiliyorum.

Benim sistemim budur arkadaşlar.

Bu arada 3G modem ile Günlük Cepnet kullanılabiliyor bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: pablomurty

Ben HP mini 110 da vodafone sınırsız aylık 7,99TL yi kullanıyorum.
    Normal vodafone simkart alıp, netbook taki yuvasına taktım. O kadar.
    Hp nin bağlantı yöneticisi ile sms de atabiliyorsunuz.

İnternet hızı idare eder. 100 mb sınırdan sonra hız düşüyor.
    100 mb da zaten 1 günde bitiyor.
    Video paylaşım sitelerinde yavaş.
    MSN de görüntülü konuşma gayet güzel, sorunsuz.
    Oyun sitelerinde (okey, batak, 101) gayet güzel.

Sonuç olarak 3g olan heryerde (3g olmasa bile edge ya da umts hızında bağlanıyor) internete girmek için yeterli.

en önemli şeyi unutmuşsun türkcell tehlikesi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.