Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/dakikasibirkontor

Budur arkadaşlar ama bir türlü bunun yüzünden şu bütünyer 2 kampanyasına kaydımı kabul etmiyor. Nasıl olacak? 2 saat dert mi anlatıcaz m.h.ne
  • bende bugün ilk denedim ve tutturdum.Çok iyi kampanya imiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dboz -- 23 Nisan 2009; 1:03:19 >
  • kampüscel için bu kampanya gecerlimi acaba
  • evet kampuscell içinde geçerli kampanya.bugün kampuslu hattımda kayıt yaptırdım...
  • saol o zaman bu kampanyaya katılmak sart oldu
  • IPTAL yazıp 7040'a gönderdin mi arkadaşım?
    quote:

Orjinalden alıntı: babaannen

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/dakikasibirkontor

Budur arkadaşlar ama bir türlü bunun yüzünden şu bütünyer 2 kampanyasına kaydımı kabul etmiyor. Nasıl olacak? 2 saat dert mi anlatıcaz m.h.ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Achina

IPTAL yazıp 7040'a gönderdin mi arkadaşım?
    quote:

Orjinalden alıntı: babaannen

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/dakikasibirkontor

Ewet gönderdim ama sonuç yokkkkkkkkkkkkk.

• çüşünüz gece 2de kaydolamadık iyimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

çüşünüz gece 2de kaydolamadık iyimi

hocam biz 00.01 de kaydolamadık. sen gece 2 den bahsediyorsun
  • Bana böyle bir mesaj geldi

BUTUN YER kampanyasina kaydiniz oldugu icin bu kampanyadan yararlanamazsiniz. Tesekkurler.

Ne kadar şanssızım
  • 00:03te mesaj attım dolu dedi yuh ya ne zamana kadar sürecek bu kampanya bileniniz var mı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLoRd_85

00:03te mesaj attım dolu dedi yuh ya ne zamana kadar sürecek bu kampanya bileniniz var mı :S
    30 nisan diye bılıyorum tam 00.00 dene ve saatin dogru olduguna emin ol
  • dün gece 4 hat ve 4 telefon ile yolladım birinden mesaj gitmedi birine de bütün yer kamp. kaydınız var diyor ne demekse...

diğer ikisine yakaladım

bu gece 4 hattıma birden yakalayacağım inş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

dün gece 4 hat ve 4 telefon ile yolladım birinden mesaj gitmedi birine de bütün yer kamp. kaydınız var diyor ne demekse...

diğer ikisine yakaladım

bu gece 4 hattıma birden yakalayacağım inş...

daha önceki heryöne dk 1 kontör kampanyası HERYON yazıp 2383 gönderdiğin kampanya
  • ben de tam 00:00da yolladım bütünyer diye bişeye kayıt olmuşum ondan dolayı katılamazmışım . sonra aynı dakika içinde bi daha yolladım . limit doldu dedi yuhh yani
  • İptal ettim bütün yeri ben..
  • Bende tam 00.00 da yolladım kaydınız alınmıştır dedi.Bugünde 100 kontör yükledim 2 saat bedavayı verdi.Üstelik benimki kampus hattıydı.Benim anlamadığım bazı noktalar var öbür ayada 100 kontör yüklerken önceden yine kayıt olmam gerekiyormu yoksa bir kerelik kayıt yeterlimi.Birde bu kampanya ne zamana kadar sürecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan83_83

Bende tam 00.00 da yolladım kaydınız alınmıştır dedi.Bugünde 100 kontör yükledim 2 saat bedavayı verdi.Üstelik benimki kampus hattıydı.Benim anlamadığım bazı noktalar var öbür ayada 100 kontör yüklerken önceden yine kayıt olmam gerekiyormu yoksa bir kerelik kayıt yeterlimi.Birde bu kampanya ne zamana kadar sürecek

hayır kayıt olmana gerek yok tekrardan.

şimdi kayıt oldun 4 ay boyunca geçerli her ay yenileniyor. 100 yüklersen 2 , 150 yüklersen 3 saat + 150 yüklersen kampüssen 2

saat daha : 5 saat
  • Tamam ama işte bu sefer de üzgünüz bu kampanyadan yalnız bir kez yararlanabilirsiniz dedi 2383 e BEDAVA yazıp gönderince de:(
  • bütün yer kampanyasını iptal edip bu kampanyaya kayıt olabilen varmı . ona göre iptal edelim bütün yer kampanyasını
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.