Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xfurix

Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika

alınır.

Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.

Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.

Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.

Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat

kazanmaktadır.

• bı kayıt olamadık 2 gundur
  • gereksiz yere üye yapanlar oldukça yapamazsın zaten
  • Bazıları sadece kayıt olmak için sms yolluyor buda işine yaracak arkadaşların aleyhine oluyor
  • Arkadaşlar kullanmadığınız yada kullanmayacağınız için lütfen kayıt olmayın bizde faydalanalım. Benim 4 hazır kart numaram var sadece biri için uğraşıyorum ama iki gecedir başaramıyorum. Bu olsa diğerlerini denemeyeceğim çünkü onları zaten kullanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

Arkadaşlar kullanmadığınız yada kullanmayacağınız için lütfen kayıt olmayın bizde faydalanalım. Benim 4 hazır kart numaram var sadece biri için uğraşıyorum ama iki gecedir başaramıyorum. Bu olsa diğerlerini denemeyeceğim çünkü onları zaten kullanmıyorum..

internet saati ile tam 00.00 dan sonra yolla kayıt oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

quote:

Orjinalden alıntı: oksit

Arkadaşlar kullanmadığınız yada kullanmayacağınız için lütfen kayıt olmayın bizde faydalanalım. Benim 4 hazır kart numaram var sadece biri için uğraşıyorum ama iki gecedir başaramıyorum. Bu olsa diğerlerini denemeyeceğim çünkü onları zaten kullanmıyorum..

internet saati ile tam 00.00 dan sonra yolla kayıt oluyor

teşekkürler, internet saatimi şimdi güncelledim bu akşam deneyeceğim bakalım inşallah olur..
  • internet saati normal saate göre 1 saat ilerimi yoksa gerimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

dün gece 4 hat ve 4 telefon ile yolladım birinden mesaj gitmedi birine de bütün yer kamp. kaydınız var diyor ne demekse...

diğer ikisine yakaladım

bu gece 4 hattıma birden yakalayacağım inş...

daha önceki heryöne dk 1 kontör kampanyası HERYON yazıp 2383 gönderdiğin kampanya

peki bu nasıl iptal ediliyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

quote:

Orjinalden alıntı:

Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika

alınır.

Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.

Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.

Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.

Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat

kazanmaktadır.

bir başka kaynak

kardeşim çok sağol bir kampuslu olarak çok sevindim.turkcell kesinlikle şuan en iyi tarifeleri sunuyor.saatte gece 12 ye az kaldı.12 olur olmaz hemen icraat

• 23:59 un ortasında mesaj bombardımanı için hazırda bekliyoruz...
  • Bu sefer tamamdır, kayıt olabildim. bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • BUTUN YER kampanyasına üye olduğunuz için kaydınız alınamamıştır gibisinden bir uyarı geldi.Butün yer ne ya..Her yöne 1 kntr kampanyasının adı mı değişti...
  • yine tutturamadık
  • butun yer kampanyasina katildiginiz icin bu kampanyadan yararlanamazsiniz.Turkcell
  • hobaaa kaydiniz alinmiştir mesajı geldi arkadaşlar taktik şu: saatkac.com a girin. 23:59 un ortalarında ard arda mesaj atın.eğer teliniz samsung sa bedava yazın ve 2383 ü bütün gönderilenler listesine yazın o zaten 5 saniyede 1 mesaj atıyo

tşkler tcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 24 Nisan 2009; 0:09:30 >
  • neyse dün patlamıştım bende bugün hallettim şükür sonunda
  • bütün yer kampanyasını iptal edip bu kampanyaya kayıt olabilen varmı acaba aranızda bende denıyorum olmuyor birtürlü
    m.t. ile görüştüm iptal edin deneyin dedi eger olmazsa form olurstururz dedı
  • Yine kaçırdık.
  • iki arkadaşımı da yaptırtım.3 te 3 yaptım yani:))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.