Bildirim
Türkçe rap hayvan gibi autotune basılı olması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sagopa fuat ceza hidra dinle çoğu zirzop onların.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deme öyle, ergenler bayılıyor o tarz müziğe. Müzik derken bile içim acıdı gerçekten müzik yapan insanlara saygısızlık resmen. -
80lerin compton rapinden bir pesimistin göz yaşlarına kadar old schoola bayılırım. Birkaç yol önce yeni nesil tipler çıkmaya başladığında nefret derecesindeydim ama yavaş yavaş kabullenmeye başladım rapin gidişatı hatta çoğu tarzın gidişatı değişiyor sürekli bir değişim var ve bu değişim olmak zorunda beğenseniz de beğenmeseniz de. Nasıl ki eminem bir beyaz olarak rapte zar zor da olsa yer edindi, nasıl ki Sagopa ve ceza o dönem rapte yeni sayfalar açtı, şu an da bunu ezhel başarıyor benim gözümde. Ayrıca ezhelin eski kayıtları var 6-7yıllık kayıtları onları bulabilirsiniz autotunne olmadan ais ezhel olarak da büyük isimlerle güzel featleri var mesela. Devir değişiyor kabullenmek lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adama soruyorsun sana göre neden rap poptan daha iyi diye, sözleri iyi diyor. Yav müzik sözü için mi dinlenir? Madem sözlere bu kadar meraklısınız gidin kitap okuyun. Benim gözümde rap de türkçe pop da aynı şeydir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagoba kajmer adamdır
Yanlış kişiler dinlemişsindir. Sagopa bu işin üstadıdır, 2002-2014 arası albümlerin yanına lirikalite olarak yaklaşıcak rapçi yoktur. Tarzını sevmesem de ceza sagopayla beraber zirveye oynamıştır hep.
Bunların dışında sokrat st, joker ve defkhan abimiz ara sıra dinlenicek güzel işler yapmıştır onlara da bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 23 Nisan 2020; 5:28:32 >
ototun basılmaz
ayrıca dinlediğin şeyler rep değil muhtemelen
çöp -
Dostum türkçe rapi böyle tanırsan tabi sevmezsin Hidra,Sagopa,Ceza,Fuat Ergin'lerden tanı türkçe rapı -
Khontkar dinle gerçek Trap Lord .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X