Şimdi Ara

TÜRKÇE PSN İÇİN MAİL KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi PS3 türkçe karekterleride desteklemiyor türkçe bir storumuzda yok!bununla ilgili olarak mail kampanyası başlattı bazı siteler bizde burdan katılırsak faydalı olacaktır diye düşünüyorum..yazıyı playstationturk sitesinden aldım..isterseniz playstationturk yazan yerleri donanım haber olarak değiştirebilirsiniz..ben yazının sinerjisi bozulmasın diye öyle bıraktım..yeterince mail gittiğinde buna tepkisiz kalamayacaklardır.

Gönderilecek mail adresi; bilgi@eu.sony.com

Gönderilecek mail;

Sevgili Sony Türkiye

PlaystationTurk.com ailesi olarak yaklaşık 7000 kişiye varan üye sayımızla, sürekli Playstation ve konsol dünyasıyla ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Her geçen gün artan Playstation kullanıcıları, özellikle de hızla artan PS3 kullanıcıları olarak, aynı zamanda bir Playstation fanı olarak, sizlerden ricamız var. Playstation 3 sahibi olan binlerce oyun severlerden biri olarak, artık başka ülke Store’larından, başka bir dil kullanarak Playstation’umuzu takip etmek istemiyoruz. Türkiye’de ki korsan kullanımın farkındayız ancak; PS3 ile beraber, hatırı sayılır derecede orijinal kullanıcıların arttığına da inanmaktayız. Playstation Store'a kayıt olurken lütfen bizi başka dille, başka ülke adına kayıt yapmak zorunda bırakmayın. Biz kendi dilimizde, kendi ülkemiz adına kayıt yaparak Playstation’un tüm hizmetlerinden yararlanmak istiyoruz. Siz de fark edeceksiniz ki, sandığınızdan çok daha fazla potansiyele sahip oyun sever bu beklenti içerisindedir.
    Hem kendi adıma hem de üyesi olduğum PlaystationTurk.com adına, gereğinin yapılmasını yani Türkiye’nin de içinde bulunduğu Playstation Store’ un aktif hale gelmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim…

Adınız Soyadız - Şehriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 17 Nisan 2008; 14:49:43 >

• Bir şeyler yapmak gerekiyodu zaten.. Mail yağdıralım..
  • harika fikir.

tebrik ederim.

stardust veya bir oyun oynadığınızsa listede adınız yayınlandığında yanındaki bayrağın usa veya uk bayrağı olması kadar rezil bir durum olamaz.

doğal olarak hangi hesaptan girerseniz adınızın yanında o ülkenin bayrağı görünüyor.

BEN ŞAHSEN NİKİMİN YANINDA TÜRK BAYRAĞININ GÖRÜNMESİNİ İSTERİM.

hemen mail atıyorum...

düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 17 Nisan 2008; 15:13:58 >
  • İşimiz zor...kolay gelsin felsefemiz ''impossible is nothing''
  • store a eyvallah ta turkce arayuze gerek yok (sahsi fikrim ) size bol sans .....
  • TURK PSN İ ALDIĞINIZ ZAMAN ONLİNE OYUN OYNARSINIZ..AMA PSSTORE GİREMEZSİNİZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi attım maili, tam destek.
  • ben donanimhaber adına attım 500.000 üye daha etkileyici 7.000 e kıyasla

Donanimhaber.com ailesi olarak yaklaşık 500000 kişiye varan üye sayımızla, sürekli Playstation ve konsol dünyasıyla ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Her geçen gün artan Playstation kullanıcıları, özellikle de hızla artan PS3 kullanıcıları olarak, aynı zamanda bir Playstation fanı olarak, sizlerden ricamız var. Playstation 3 sahibi olan binlerce oyun severlerden biri olarak, artık başka ülke Store�larından, başka bir dil kullanarak Playstation�umuzu takip etmek istemiyoruz. Türkiye�de ki korsan kullanımın farkındayız ancak; PS3 ile beraber, hatırı sayılır derecede orijinal kullanıcıların arttığına da inanmaktayız. Playstation Store'a kayıt olurken lütfen bizi başka dille, başka ülke adına kayıt yapmak zorunda bırakmayın. Biz kendi dilimizde, kendi ülkemiz adına kayıt yaparak Playstation�un tüm hizmetlerinden yararlanmak istiyoruz. Siz de fark edeceksiniz ki, sandığınızdan çok daha fazla potansiyele sahip oyun sever bu beklenti içerisindedir.
    Hem kendi adıma hem de üyesi olduğum Donanimhaber.com adına, gereğinin yapılmasını yani Türkiye�nin de içinde bulunduğu Playstation Store� un aktif hale gelmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim�

• Abi oyle bi yazmissin ki koptum gittim dumur diyarlarina ugradim da geldim :D 500.000 kullanicimiz zaten hepsi ps3 sahibi ya :D > abi dunyanin hicbir yerinde 500.000 kullanici birbiriyle tek bi oyun konsolu icin surekli paylasim yapmiyor official eu ps forumlarina gir aktif kullanici sayisina bak sonra ulkede kac bin ps3 sahibi var acaba abi atmisken ustruplu atsaydin neyse sen beni guldurdun allahta senin yuzunu guldursun saglik sihhat versin sana ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: emere

ben donanimhaber adına attım 500.000 üye daha etkileyici 7.000 e kıyasla

Donanimhaber.com ailesi olarak yaklaşık 500000 kişiye varan üye sayımızla, sürekli Playstation ve konsol dünyasıyla ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Her geçen gün artan Playstation kullanıcıları, özellikle de hızla artan PS3 kullanıcıları olarak, aynı zamanda bir Playstation fanı olarak, sizlerden ricamız var. Playstation 3 sahibi olan binlerce oyun severlerden biri olarak, artık başka ülke Store�larından, başka bir dil kullanarak Playstation�umuzu takip etmek istemiyoruz. Türkiye�de ki korsan kullanımın farkındayız ancak; PS3 ile beraber, hatırı sayılır derecede orijinal kullanıcıların arttığına da inanmaktayız. Playstation Store'a kayıt olurken lütfen bizi başka dille, başka ülke adına kayıt yapmak zorunda bırakmayın. Biz kendi dilimizde, kendi ülkemiz adına kayıt yaparak Playstation�un tüm hizmetlerinden yararlanmak istiyoruz. Siz de fark edeceksiniz ki, sandığınızdan çok daha fazla potansiyele sahip oyun sever bu beklenti içerisindedir.
    Hem kendi adıma hem de üyesi olduğum Donanimhaber.com adına, gereğinin yapılmasını yani Türkiye�nin de içinde bulunduğu Playstation Store� un aktif hale gelmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim�

• Scrapland ben 500.000 ps3 kullanıcısı demedim ki 500.000 üye dedim üye sayısına baktım 500.000 civarı bende yalan yok abi daha etkileyici gözüküyo böyle
  • Evet arkadaşlar bu olaya destek verelim bende 2 gün önce attım mail
  • Bende atiyorum hemen
  • BEN DE ATTIM
    HAYDİ BEYLER YAPSINLAR ETSİNLER DEMEYLE OLMUYOR ,HERKES ATSIN BİR MAİL, OLUR VEYA OLMAZ NE AZINDAN BİZ GÖREVİMİZİ YAPALIM
  • bende attım arkadaslar tam destek
  • Sony Türkiye'nin bu konularda bir yetkisi yok. Yapmak istiyoruz derler size mail gönderirler, unutulur gider. üsttekini ingilizceye çevirip Sony Avrupa veya Sony Japonya'ya mail gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 17 Nisan 2008; 16:36:13 >
  • İKİDE BENDEN
  • ps3'üm yok ama bende atacam hoşuma gitti güzel kampanya.
  • Ben şu notu da ekledim:
    NOT: Yukarıdaki nedenlerden dolayı kendi kredi kartımızla alışveriş bile yapamıyoruz.
  • Destek lütfen arkadaşlar, destek.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.