Şimdi Ara

Türkçe netlerim aşırı kötü ( 15,16,..,24)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuana kadar max 24 ü gördüm türkçede kesinlikle bi konu anlatım alıcam ne önerirsiniz ? ben simetri ygs türkçeyi düşünüyorum önerirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutbaba12

Şuana kadar max 24 ü gördüm türkçede kesinlikle bi konu anlatım alıcam ne önerirsiniz ? ben simetri ygs türkçeyi düşünüyorum önerirmisiniz ?

Genelde fem simetri ve güvender öneriliyor. Şu konuya bakarsan daha detaylı bilgi alabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_63124138/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan_93

quote:

Şuana kadar max 24 ü gördüm türkçede kesinlikle bi konu anlatım alıcam ne önerirsiniz ? ben simetri ygs türkçeyi düşünüyorum önerirmisiniz ?

Genelde fem simetri ve güvender öneriliyor. Şu konuya bakarsan daha detaylı bilgi alabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_63124138/tm.htm

sizce ygs simetriden bitirip güvenderden soru çözsem yani güvenderide bitersem bi +30 a ulaşabilirmiyim ?

• Bende 30 un alltına düşmezken son 3 sınavdır 30 u geçemedim.Kitap olarak simetriyi öneririm.
  • simetri var bende güzel soru bankası olarakte femin soru bankası var ikiside güzel
  • arkadaşlar artık okadar karamsarımki türkçeye karşı diyorum hiç türkçeye ellemesemmi 50 dk boşuna gidiyo 36-37 soru yapıyorum 15-16 net geliyo o süremi mat a harcasam 27-28 netler belkide 35-40 a çıkacak, en kısa zamanda fem simetriyi alıp yardırıyorum
  • Yazın fem-simetri türkçeyi okuyup testlerini çözerek bitirdim.Şimdi simetriyi açıyorum defter tutuyorum ve tekrardan sonra final soru bankası aldım onu çözüyorum.Tesadüf bugün defter tutma işi bitiyor.Bundan sonra defteri tekrar edip soru sadece soru çözümü yaparım.Bunun yanında hergün yatmadan önce yarım saat-1 saat kitap okuyorum ve mutlaka ama mutlaka 12-20 sorudan oluşan bir paragraf testi çözüyorum.Şuan Türkçe netim istediğim seviyede değil belki ama (Son denemede 29.25 ti ) bir ay içinde 35+ çıkmamam için bir sebep yok.Bunları fikrin oluşssun diye yazdım hocam sende böyle yap manasında ayrıca mat1'in iyi seviyede tebrik ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • moral bozmak gibi olmasın ama ben bütün sene gram türkçe çalışmadan ygs'de 35 net yaptım dil bilgisi dışında nasıl düşük net çıkarıyorsunuz anlayamıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: madarfa

moral bozmak gibi olmasın ama ben bütün sene gram türkçe çalışmadan ygs'de 35 net yaptım dil bilgisi dışında nasıl düşük net çıkarıyorsunuz anlayamıyorum ..

Çünkü senin IQ'un 140+ biz ise gerizekalıyız.Tek mesele burda dostum
  • quote:

arkadaşlar artık okadar karamsarımki türkçeye karşı diyorum hiç türkçeye ellemesemmi 50 dk boşuna gidiyo 36-37 soru yapıyorum 15-16 net geliyo o süremi mat a harcasam 27-28 netler belkide 35-40 a çıkacak, en kısa zamanda fem simetriyi alıp yardırıyorum

Yaparsın düzenli olarak çözmeye bak paragrafta sıkıntın varsa güvender ygs s.b güzel kitaptır aksatmadan çözersen ciddi manada artar netlerin.
  • Bende sınavlarda dil bilgisini boş bırakıyorum haftaya başlayacağım , +35 görmek dileğiyle devam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

Yazın fem-simetri türkçeyi okuyup testlerini çözerek bitirdim.Şimdi simetriyi açıyorum defter tutuyorum ve tekrardan sonra final soru bankası aldım onu çözüyorum.Tesadüf bugün defter tutma işi bitiyor.Bundan sonra defteri tekrar edip soru sadece soru çözümü yaparım.Bunun yanında hergün yatmadan önce yarım saat-1 saat kitap okuyorum ve mutlaka ama mutlaka 12-20 sorudan oluşan bir paragraf testi çözüyorum.Şuan Türkçe netim istediğim seviyede değil belki ama (Son denemede 29.25 ti ) bir ay içinde 35+ çıkmamam için bir sebep yok.Bunları fikrin oluşssun diye yazdım hocam sende böyle yap manasında ayrıca mat1'in iyi seviyede tebrik ederim.

Ya aslında defter tutma işi felan bana çekici gelmiyo uğraştırıcı olduğunu düşünüyorum. bide çok arkadaşım varki hiç çalışmadan 30+ net yapıyo işte onları görünce deli oluyorum. yav bi insan her denemedemi türkçeden sınıf sonuncusu olur artık bıkkınlık geldi dalga konusu olmaya başladım 2 hafta boyunca türkçe testide çözdüm her gün günde 20 soru şeklinde baktım faydası olmadı bıraktım, ama bi çok türkçe hocasıyla konuştum okul olsun dershane olsun, günde 20-30 soru çöz hatta 1 gününü türkçeye ayırarak adam gibi paragraf çöz netlerin fırlar diyolar. okadar mucizevi bi etkisi varmı çok merak ediyorum 1-2 güne günde 1-2 testle başlayıp arttıracam inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: RüzgarGülü1903

quote:

arkadaşlar artık okadar karamsarımki türkçeye karşı diyorum hiç türkçeye ellemesemmi 50 dk boşuna gidiyo 36-37 soru yapıyorum 15-16 net geliyo o süremi mat a harcasam 27-28 netler belkide 35-40 a çıkacak, en kısa zamanda fem simetriyi alıp yardırıyorum

Yaparsın düzenli olarak çözmeye bak paragrafta sıkıntın varsa güvender ygs s.b güzel kitaptır aksatmadan çözersen ciddi manada artar netlerin.

işte tüm hocalarım aynı şeyi diyo 1-2 güne kesinlikle başlıyorum günde 20-30 soruyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: madarfa

moral bozmak gibi olmasın ama ben bütün sene gram türkçe çalışmadan ygs'de 35 net yaptım dil bilgisi dışında nasıl düşük net çıkarıyorsunuz anlayamıyorum ..

deme öyle ağlayacam yav
  • türkçeyi çalışırsan 30 civar seyredersin.dilbigisi kötüyse al bi k.a al bi sb bitir .paragraf için günde 40-50 tane paragraf çöz bu kadar abartacak bir ders degil türkçe
  • Türkçe, okuduğunu anlama işidir.Okuma alışkanlığın yoksa biraz zor gelebilir.Öyle 1 ay kitap okuyup da okuma-anlama yeteneğin gelişmez.Sana önereceğim tek şey her gün paragraf sorusu çözmek olur.Bir süre sonra alışırsın.
  • her gün 2 paragraf-anlam testi çöz bir haftada anlarsın farkı
  • Açıkçası bu kitap okumayla türkçe netleri arasındaki bağlantıyı hala çözemedim. Kitap okuma alışkanlığım hiç olmadı. Ama türkçede 30'un aşağısına hiç düştüğümü hatırlamıyorum. Son yapılan töder'de 36 yaptım. Bana kalırsa yapmanız gereken soruları doğru şekilde okumak, soruda cümleler arasında bağlantılar kurarak, anlayarak yapmak. Soru yöntemleri ezberleyerek veya kitap okuyarak türkçe'nin halledilebileceğini düşünmüyorum.
  • güvender süper bi kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

Açıkçası bu kitap okumayla türkçe netleri arasındaki bağlantıyı hala çözemedim. Kitap okuma alışkanlığım hiç olmadı. Ama türkçede 30'un aşağısına hiç düştüğümü hatırlamıyorum. Son yapılan töder'de 36 yaptım. Bana kalırsa yapmanız gereken soruları doğru şekilde okumak, soruda cümleler arasında bağlantılar kurarak, anlayarak yapmak. Soru yöntemleri ezberleyerek veya kitap okuyarak türkçe'nin halledilebileceğini düşünmüyorum.

Ya işte öyle bağlantıları kuramıyorum, genelde yanlışlarıma bakıyorum, hep: aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki paragrafta geçmemiştir sorusu ve birbirine en yakın 2 cümleyi bunları bulmakta acayip zorlanıyorum, problemlerde bile bu zorluğu yaşamıyorum yav

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.