Şimdi Ara

Ayt sayısal 25-27 net için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt sayısal için 25-27 net hedefim var şuanki netim maalesef 10 a yakın sayısal 200-250k yeter bana ayt konuları için adam akıllı bir çalışmam yok kalan sürede bu hedefe ulaşılabilir mi?
    Fizik için bayağı bir fazla konu eledim 3-5 nete razıyım biyoloji tamamen mat tamamen çalışacağım kimya için napsam bilemedim bu konuda tavsiyelere açığım yardımcı olursanız sevnrm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Up

• biyoloji aralarında en öğrenilebilir olanı bence, zor sormuyorlar da zaten, benzer şekilde kimyada da komik düzeyde basit soruyorlar, hele işlem soruları konuyu bilmeyen biri rastgele sayıları çarpsa bile çıkıyor. bu iki dersi çalışın. tabi en önemlisi matematik.

• thevictorious kullanıcısına yanıt
    Kimya için ssde de gösterdiğim gibi her 19 ve 21 senelerinde çıkan konuları çalışmayı planlıyorum kimyanin hepsini bitirmeye çalışmak süre bakımından zora sokabilir sizce doğru mu bu konular tavsiyeniz nedir

Ayt sayısal 25-27 net için

• Enerji, hız ve denge zaten birbirleriyle bağlantılı konular hocam sırası ile çalışmanız size 3-4 net getirir ama asit baz dengesi çalışmadan önce normal dengeyede bakmalısınız. Hem daha kolay hem de soru gelir her sene. Onun dışında organik ve elektrokimya herhangi bi temel istemeyen konular onlara da çalışmanız çok doğru. Bana kalırsa periyodik sistem ve modern atom teorisi de çalışın. Bu konular hem çok kolay hem de o ikisinden ortalama 2 soru geliyor. (Ayrıca bu 2 konu tyt netinizi de arttırır)

• böyle yapın evet enerji ve hıza hemen başlayın çok oyalanmadan biten konular bir an evvel organiğe yetişin organiği şöyle düşünün öğrendiğinizde çözmeme şansınız yok ama öğrenmeniz gereken şeyler var o yüzden biraz zaman ayırmalsınız.

• Teşekkür ederim hocam kaldı 1.5 ay benim konu başlığında da belirttiğim gibi adam akıllı çalışmam ya da temelim yok umarım 1.5 ayda 200-250k ya en azından girerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    tyt 65 net için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam umarım 1.5 ayda halledebilirim 20-25 neti yakalasam toplamda yeter

• Hepsini A işaretle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.