Bildirim
Türkçe netleri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Deneme çöz her gün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her gün çıkmış tyt ayt çözmeye başladım ekstra tr mi cozeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dil bilgisi yanlışı yapmamak lazım çünkü paragraftan yanlış gelmesini engellemek çok zor ve soru çözmek dışında yapılacak bir şey de pek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0cibey -- 10 Haziran 2025; 18:38:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantikli hocam dil bilgisi son bi tekrarla deneme çözeyim kavramlar karışıyor bazen o kadar türev integral çözüyorum zarfa kafa basmıyor
Vakit buldukca coz paragraf pratikligi saglar bir de dil bilgisi icin deniz hocanin yt shorts videolari iyiydi kolpadan izliyodum baya isime yaradi benim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakayim hocam tesekkurlerrr
Her paragrafta cümleleri çizgilerle ayır, hepsi belli olsun. Her cümleyi okurken yanında cümleden anladığın şeyi kisaca yaz. Ben 25'ten 35'e anca böyle cıkardım. Sonra zaten bu yönteme de gerek kalmadı bir süre sonra zihnimde kalıyordu o cümlede ne anladığım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 10 Haziran 2025; 19:8:26 >
Oha çok mantıklı peki hocam çok alakasız ama tyt sos için öneri var mi +15yapiyordum hatta geçen sene 17 yaptım bugün o da 12'ye kadar düştü pff
Hocam konu eksiğiniz varsa direkt onu çalışın. Coğrafya falan birkac günde hallolur hemen zaten
Tesekkurlerrr
Rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X