Şimdi Ara

Türkçe Manga Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ofisteki ve çevremde bir kaç arkadaşım koyu manga takipçileridir hatta çevirilerin geç geldiğinden yakındıkları için yabancı kaynaklardan okurlar sonra vaktinde çeviren bir grup olmak adına hobi amaçlı bir site açtık. Yeni yayınlanan mangaları artık çevirerek yayınlayacağız. Sizleride gerek okur, gerek çevirmen olarak görmekten memnun oluruz.

Siteye Gitmek İçin Tıklayınız

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • Umarım güncel ve uzun ömürlü olur. Hayırlı olsun, başarılar.

Edit: One Piece'e bir göz attım şimdi. Gayet başarılı, sayfaları alt alta vermeniz kolay okunmasını sağlıyor. Bu hafta bekleyeceğim çevirileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 11 Aralık 2012; 0:04:19 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için ekip olarak ofis ortamı genelde arayüz geliştirici ve yazılımcı grubundan oluştuğu için sitenin ömrünün uzun olacağının garantisini verebilirim fakat güncel olması için belirli başlı mangalarda mümkün olduğunca hızlı davrancaz fakat bir kısmı çevirmen katılım sayısına bağlı olacak fakat yaptığımız beta yayınında gördüğümüz istatistikler bizi memnun etti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 11 Aralık 2012; 0:06:32 >
  • Hayırlı olsun hocam zaten türkçe manga yayını yapan sınırlı sayıda site var ve çeviriler genelde gecikiyor işi büyütürseniz ve en hızlı siz olursanız en büyük ilgiyi görebilirsiniz tekrardan hayırlı olsun diyorum başarılar
  • Noblesse yi okudum.Çeviri güzel gibi. Editide az düzeltirseniz 10 numara olur Mesela her balonda aynı tip font kullanmışsınız. Bazı yerlerde yazı balondan taşmış. Daha var hatalar tabi yavaş yavaş düzelir bunlar. Bide benden tavsiye ilk gördüğünüz Scanı kullanmayın. mangaupdates.com burdan scanlara bakın hangisi kaliteli ise o grubunkini kullanın. Şu an çevirdiğiniz 2 seri için örnek vermek gerekirse. One Piece için "mangastream" Noblesse için "Easy Going Scans" Scan grupları kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Teşekkürler iyi dilekleriniz, yorumlarınız, eleştirileriniz için kar amacından ziyade insanların hobilerini gerçekleştireceği bir sayfa hedeflediğimiz için çokta adabını bilemeden bir başlangıç yaptık, hani ilk elin günahı olmaz derler ya bizimde öyle olsun sizden gelen yorumları dikkate alarak daha iyi işler çıkaracağımıza eminim, fikirlerinizi bildirdiğiniz için teşekkürler. Resimlerin alt alta dizilişi hakkında çevirmen ekibin kendiside okur olduğu için benzer dertlerden yakınıyorlardı, bende apple mantığında bir kayma efekti düşündüm fakat kullanıcının bunu ne kadar tecrübe edindiğini bilemiyorum. O konudada fikrinizi almak isterim; resimlerin alt alta şu şekilde dizildiği bir durumda daha memnun olur musunuz? Örnek :http://cubiq.org/dropbox/iscroll4/examples/simple/

• Gintama yı çevirmeyi düşünüyormusunuz?
  • Bir öneride bulunabilirim. Arka plan rengi olarak beyaz yerine daha koyu renkler kullanabilirsiniz. Zaten çoğu manga okuma sitesinde koyu renkler hakim. Genelde siyah ve tonları. Çünkü manga sayfaları beyaz ağırlıklı olduğundan arka planın da beyaz olması biraz sıkıntı yaratabilir.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Hayırlı olsun. Ayrıca daha önce çevirilmemiş fakat çevrilmesi talep edilen mangaları da çevirirseniz çok hoş olur.

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcemanga.com

One Piece 692 Cıktı.

http://www.turkcemanga.com/manga-oku/one-piece-bolum-692-dressrosali-katil

iyi okumalar.

Teşekkürler. Okudum ve gayet güzel olmuş. Bir sıkıntı yaşamadım. Diğer serileri sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: turkcemanga.com

One Piece 692 Cıktı.

http://www.turkcemanga.com/manga-oku/one-piece-bolum-692-dressrosali-katil

iyi okumalar.

Teşekkürler. Okudum ve gayet güzel olmuş. Bir sıkıntı yaşamadım. Diğer serileri sabırsızlıkla bekliyorum.

Beğendiğinize sevdim çevirmeye çalışıyoruz inş hızlı ve on doğru cevirerek size ileticez bizi takip etmeye devam edin :).

• Yorumlarınız için teşekkürler, ayrıca geri dönüş ve önerileriniz için ben çevirmen ekibimize düzenli olarak istek ve önerilerinizi iletiyorum. Bende altyapı ve görünüm üzerine geri dönüşleriniz üzerinde çalışıyorum, gördüğüm kadarıyla çevirmen ekibimizde burayı ziyarete başlamış. Ek bilgi olarakta bugün bir forumda son bölümün editlenmesine dair bir eleştiri gelmiş, editten kasıt çeviri yaptığımız sitenin logosunun kalması vs. bu konuya açıklık getirmek isterim; çevirmen ekip nerdeyse hemen hemen yazılımcılardan oluşuyor onlarda linux makine kullandığı için haliyle kullandıkları resim editörleri yazıları editlemeye yarıyor, bende o saatlerde ofiste olduğum için detaylı photoshopla ilgilenemiyorum hızlı bir sunum için bu şekilde yayına sokuyoruz, çevirmen ekip genişledikçe bu sorun ortadan kalkacak fakat o zamana kadar bu durum gerçekten bir sorunsa bunu dikkate alarak biraz daha geç yayına sokabiliriz. Fakat eleştiri rakip yerden yapıldığı için motivasyon bozukluğu için mi yoksa gerçekten mi kötü yayınladık emin olamadım, fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden ilginize ve yorumlarınıza çok teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.