Şimdi Ara

Turkce karaoke

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasimin digumgunu icin planliyoruz. Turkce populer sarkilarin videolarini nereden bulabilirim. İnternette vr midir yoksa illa bir sirketten mi kiralamak gerekir? Yardimlarinizi bekliyorum.
    Not: Antalya'da oturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz acil
  • Bi yakınım da ihtiyaç duymuştu ancak internette bulamamıştı. DVD'ciye gitmişti ancak o da hazırlayamadığını söylemişti. Muhtemelen ya firmalara PM atarak bulabilirsiniz (kısa bi sürede olacağını sanmıyorum) ya da bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bi yakınım da ihtiyaç duymuştu ancak internette bulamamıştı. DVD'ciye gitmişti ancak o da hazırlayamadığını söylemişti. Muhtemelen ya firmalara PM atarak bulabilirsiniz (kısa bi sürede olacağını sanmıyorum) ya da bulamazsınız.

Artik youtubedaki videolarla yetinicem. Oldugu kadar. Yabanci sarkilarda ise karaokeparty.com diye bir site buldum ondan yararlanicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

quote:

Bi yakınım da ihtiyaç duymuştu ancak internette bulamamıştı. DVD'ciye gitmişti ancak o da hazırlayamadığını söylemişti. Muhtemelen ya firmalara PM atarak bulabilirsiniz (kısa bi sürede olacağını sanmıyorum) ya da bulamazsınız.

Artik youtubedaki videolarla yetinicem. Oldugu kadar. Yabanci sarkilarda ise karaokeparty.com diye bir site buldum ondan yararlanicam.

Yabancılar Youtube'da da kolay bulunuyor ancak Türkçeler ne yazık ki... Varsa da nadiren vardır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

quote:

Yabancılar Youtube'da da kolay bulunuyor ancak Türkçeler ne yazık ki... Varsa da nadiren vardır

Her şarkıcıdan 3-5 tane bulsak yeter. Çok büyük bir organizasyon değil zaten. Eğlenmeye bakıcaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audio book (sesli kitap)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.