Şimdi Ara

Türkçe - Edebiyat için en iyi yayınevi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe dil bilgisi ve Edebiyat için en iyi kitapları olan hangi yayın evidir? hem konu anlatımı hem de soru bankası ve deneme olarak.

Bu arada Palme ve Karekök nasıldır Türkçe ve Edebiyat için? Türkçe için Palme Konu Anlatımlı aldım ve beğendim, soru bankası ve deneme için karar veremedim, ikisi de iyi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 4 Ocak 2019; 23:38:28 >

• Limit bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limit elbette. Palme de gayet iyi. Palme edebiyattan ilerliyorum şuan bitince Limit alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cuenta

Limit elbette. Palme de gayet iyi. Palme edebiyattan ilerliyorum şuan bitince Limit alacağım
    Palme Edebiyat konu anlatımı mı yoksa soru bankası mı kullanıyorsun hocam? ben Türkçe konu anlatımlı kullandım sadece, Edebiyat için sence Palme - Limit ikilisini mi alayım yoksa belirli bir seçim mi yapayım?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Palme hem edebiyat sb hem konu anlatımı hem el kitabı var. Soru bankası olarak palme ve limit bitirirsen bayagi iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuenta -- 4 Ocak 2019; 23:49:7 >
  • quote:

Palme hem edebiyat sb hem konu anlatımı hem el kitabı var. Soru bankası olarak palme ve limit bitirirsen bayagi iyi olur
    Palme Edebiyat konu anlatımı kitabı ve başucu kitabı arasında ne fark var hocam? konu anlatımı videolarla ve soru bankalarıyla götürülecek kadar iyi mi?

Soru bankası olarak Palme ve Limit bitirdikten sonra Karekök de düşünüyorum ona ne diyorsun?

Son olarak Türkçe - Edebiyat deneme tavsiyelerin neler?
  • limit ve bilgi sarmal varken palme lul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih İçin En İyi Üniversite
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21B0EEEB6

limit ve bilgi sarmal varken palme lul
    Palme Türkçe Konu Anlatımını beğendim aslında hocam, soru bankası ve deneme olarak limit ve bilgi sarmal mı alayım sence?
    türkçe konu anlatıma bence gerek yok, not alacağın tek şey var oda dil bilgisi onu da (zamanın var diye biliyorum) önder hocadan izle not al sorularını çöz. konu anlatımlı kitaplar gereksiz ayrıntıya boğar bir süre sonra sıkılacaksın. soru bankası olarak evet limit ve bilgi sarmal piyasanın bana göre en iyi 2 kitabıdır limit zordur sarmal bi tık daha kolay (testteki ilk soruları kolay sonra zorlaşıyor) seçim senin. türkçe bölüm denemesi ise yanıt yayınlarının türkçe denemesi efsane keşke bitirmeseydim diyorum kendi kendime.
  • quote:

türkçe konu anlatıma bence gerek yok, not alacağın tek şey var oda dil bilgisi onu da (zamanın var diye biliyorum) önder hocadan izle not al sorularını çöz. konu anlatımlı kitaplar gereksiz ayrıntıya boğar bir süre sonra sıkılacaksın. soru bankası olarak evet limit ve bilgi sarmal piyasanın bana göre en iyi 2 kitabıdır limit zordur sarmal bi tık daha kolay (testteki ilk soruları kolay sonra zorlaşıyor) seçim senin. türkçe bölüm denemesi ise yanıt yayınlarının türkçe denemesi efsane keşke bitirmeseydim diyorum kendi kendime.
    Anladım hocam teşekkür ederim, peki sizce Edebiyat için konu anlatım kitabına gerek var mı? yoksa konu anlatımı kitabı almadan video izleyip direk soru bankalarına mı geçeyim? son olarak Edebiyat için soru bankası öneriniz var mı?

• Bilgi sarmalı bilmiyorum ben palmeden ilerliyorum. O nedenle onu önermedim. Bilmediğim yayını öneremem

Bence edebiyattan bi konu anlatım kitabi edinin, videoyla çok iyi gidiyor. Herşeyi yazmak zorunda kalmıyorsunuz.

• quote:

Bilgi sarmalı bilmiyorum ben palmeden ilerliyorum. O nedenle onu önermedim. Bilmediğim yayını öneremem

Bence edebiyattan bi konu anlatım kitabi edinin, videoyla çok iyi gidiyor. Herşeyi yazmak zorunda kalmıyorsunuz.
    Hocam Palme Edebiyat Konu Anlatımı almayı düşünüyorum, fakat Başucu kitabı ile sadece Edebiyat Konu Anlatımlı yazan arasındaki fark ne? ikisini de almak gerekiyor mu?
    İkisini de alma konu anlatımını al büyükçe birşey keyfine bak

• quote:

İkisini de alma konu anlatımını al büyükçe birşey keyfine bak
    Peki soru bankası olarak Palme Edebiyat sb önerir misin hocam?
    Edebiyat bir kitap çözerek bitecek bir ders değildir

Palme
    Bilgi Sarmal
    Limit

Al bu sırayla bitir. Ek olarak Cumhuriyet dönemi Limit de cozebilirsin daha ayrıntılıdır

• Bilgi sarmal.

Hatta 3lu seti var o kitaplari cozsen baya tamamlarsin edebiyati.

Turkce icin de bilgi sarmal cok iyi.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunlumo -- 5 Ocak 2019; 0:37:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    edebiyatta ben video izlemeyi pek sevmiyorum geçen sene limit el kitabından çalışmıştım o tarz çalışmak benim hoşuma gitmişti yani edebiyatı biri bana anlatınca uykum geliyor okumak benim için kafaya kazımak ile eş değer o yüzden okumak bana daha çekici geliyor ama video izlemeyi dene kafana yatarsa öyle çalışırsın olmazsa da okuyarak çalışırsın.

limit ve sarmal yine edebiyatta iyiler ben çok soru bankası çözmek istiyorum kafama iyice girsin dersen benim gibi 4 soru bankası bitirmek gibi çılgınlık yapmak istersen yanına yayındenizi ve istediğin herhangi bir edebiyat sb çözebilirsin çözüm 3d aldım inceledim hoş bi kitap.

edit: bilgi sarmal için eski basım 4lüyü bulabilirsen onu al, internette yada şehirindeki sahafçılara git bak illa ki bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 5 Ocak 2019; 0:40:24 >

• quote:

edebiyatta ben video izlemeyi pek sevmiyorum geçen sene limit el kitabından çalışmıştım o tarz çalışmak benim hoşuma gitmişti yani edebiyatı biri bana anlatınca uykum geliyor okumak benim için kafaya kazımak ile eş değer o yüzden okumak bana daha çekici geliyor ama video izlemeyi dene kafana yatarsa öyle çalışırsın olmazsa da okuyarak çalışırsın.

limit ve sarmal yine edebiyatta iyiler ben çok soru bankası çözmek istiyorum kafama iyice girsin dersen benim gibi 4 soru bankası bitirmek gibi çılgınlık yapmak istersen yanına yayındenizi ve istediğin herhangi bir edebiyat sb çözebilirsin çözüm 3d aldım inceledim hoş bi kitap.

edit: bilgi sarmal için eski basım 4lüyü bulabilirsen onu al, internette yada şehirindeki sahafçılara git bak illa ki bulursun
    Bende senin gibiyim hocam kitap okuyunca hangi ders olursa olsun çok zevk alıyorum :D aslında video izlemeyi de seviyorum, zaten genelde şöyle yaparım, konu anlatımlı kitaplardan bir üniteyi bitiririm, daha sonra açıp aynı konuyu videolardan izleyip önemli veyahut ekstra bir ayrıntı varsa not ediyorum. Palme Edebiyat Konu Anlatım kitabı uygun olmaz mı hocam? daha iyi bir önerin var mı?

Evet hocam soru bankası çözmeden her dersi unutuyorum, yalnız herhangi bir soru bankasının eski basımını bulabileceğimi sanmıyorum buralarda hep D&R gibi kitapçılar var, eski basımların olduğu kitapçılar yok diye biliyorum.

Edebiyat için SB olarak Karekök ve Palme'ye ne diyorsun hocam?

türkçe için konu anlatım farketmez her türlü işini görür palme, ben sadece genel olarak türkçe için gereksiz dedim.

bilgi sarmalin eski basımı hepsiburada da var ama 45 lira :/ istersen al yada 10 lira daha ver yeni basımını al ama eski basım biraz kıldır çok uç sorular var zorlanmak istiyorsan bu kitabı öneriyorum istemiyorsan alma, yeni basımı hakkında fikrim yok.

karekök edebiyatı geçen sene biraz çözmüştüm işini görür güzel kitap, sayfa yapısı beni bunaltıyordu palmeyi hiç çözmedim fikrim yok o yüzden ne söylesem yalan olur ama genel olarak palmeyi fkb haricinde uzak durulması gereken yayınlar listesindeydi geçen senelerde.
  • Türkçe için konu anlatımı aldım hocam edebiyat için de düşünüyorum ama, sence o da Türkçe gibi farketmez mi? Palme alıp soru bankalarına geçmeyi planlıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.