Er
26 Aralık 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba tm 48k ya girdim ama obp 117kya attı.

112k ile alan bir sınıf öğretmenliği bölümü istiyorum gelme ihtimali kaç sizce?
Puangoya göre obp yüzünden 32kdan 81kya atıyor. Eşit ağırlık

Obp 61 ve %50'si kesiliyor.

Sizce kesin bu kadar atar mı?
Mersin üniversitesinde kayıtlı öğrenciyim. denizcilik işletmeleri yönetimi bölümü. Ancak Kasım ayından beri okula gitmiyorum. Yks çalışıyorum. Seneye başka bir bölüme gideceğim.

1) Fakültemden kaydımi sildirmeden başka bir bölüme kayıt yaptırabilir miyim?

2) Sildirmem gerekiyorsa bazı sebeplerden ötürü kayıt sildirmeyi temmuz ağustos gibi yapmam mümkün mü? Yoksa illa Mayıs gibi mi yaptırmalıyım? Yani temmuz ağustos gibi okulda görevlileri bulabilir miyim?
Fiyatı çok yüksek olan paraf hariç dönem bazlı edebiyat soru bankası önerir misiniz?
Bir kedim var ev zemin katta olduğundan dışarı çıkıp gelebiliyor. Dışarı çıktığı zamanlarda ona bir şey olur araba çarpar, kaybolur vs korkusundan ders çalışamıyorum. Bu sorun olmasa günde 7 8 belki 10 saati bulurum. Lütfen dalga geçmeden bana bir şeyler söyleyin aklım başıma gelsin sırf kedi için sınavdan kötü almak istemiyorum.

Not evden çıkmaması mümkün değil ev küçük ve kedi sokak kedisi zaten

Not2 kedi kısır olduğundan pek evden uzakta kalmıyor yarım saat 1 saat içinde geri geliyor. Bizim sitede falan geziyor ama kontrol etme ihtiyacı duyuyorum sürekli başına bir şey gelmesin diye.

Not 3 salaklıgimin farkındayım dalga geçmeden yol gösterirseniz sevinirim
Geçen sene tyt aytye girdim ve tercih yaptım ve yerleştim. Sonra yine sınava çalışmaya başladım. Yerleşenler de tytyi kullanabiliyormuş sanırım. Tyt puanımı kullanmak için ne yapılması gerek? Fotoğraftaki seçenek sadece tyt ile yerleşip hiç bir oturuma girmek istemeyenler içinmiş.

Ben direkt hem tyt hem aytye başvurdum. Tytde geçen seneden düşük alırsam geçen senenin puanını mı hesaplayacak? Bilgisi olan var mı? Kesin bilgi lazım ona göre tytye bakmayacağım hiç.

Hangisini önerirsiniz?
Konuyu hocalara geldikten dinleyip 3 4 soru bankası bol bol deneme çözmek ayt matematik için yeterli olur mu sizce?
Ayt matematik için hangi hoca daha iyidir ?
Mersin kafkada nitelik geometri 80 tlden 28 tlye düşmüş sizce alayım mı yoksa bilgi sarmal gibi acil gibi yayınlar mi alayim.

Not üçgenler dörtgenler haricinde sıfırım geoda
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 286
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.396 (Bu ay: 535)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.