Şimdi Ara

Türkçe dublajlı yeni P2P oyun geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip edenlerin bileceği üzere Playstation 3'deki Türkçe dublajlı oyunlar artmaya devam ediyor. Dublaj çalışmalarını yürüten ekibin kurucusu Semih Sancar, BSC'deki röportajın sonunda MMO oyuncuları için müjdeli bir haber verdi.

quote:

BSC: Firma için şimdiden hayırlı olsun diyoruz ve röportaj için ekip olarak teşekkürlerimizi bildiriyoruz. :) Son olarak eklemek istedikleriniz, oyunculara söyleyeceğiniz birşeyler var mı?

Semih Sancar: Aslında milletin öğütten çok güzel haberler duymaya ihtiyacı var. Bu yüzden birkaç haber vermek istiyorum ben oyunculara. Çok çok önemli bir proje, Türkçe onayı aldı. Bu proje, PC ve Mac platformu için geliyor. Bütün çevirisi, kalite kontrol işi ve dublajı için Türkiye’ye özel bir ofis açıldı. Artık ne denli ciddi olduğunu siz anlayın. Bir MMO oyunu bu. Şu, piyasadaki Kore ve Çin MMO’larından değil. Yani son aylarda patlamış olan ve çevirisi, bildiğiniz çeviri firmalarına yaptırılan, uzak doğu MMO projelerinden değil. İçiniz rahat olsun. Hani “paralı” oyunlar var ya, onlardan. (: Ne yazık ki bu bir gerçek, aslında. Bir şey para gerektiriyorsa, kaliteli oluyor.

Tahmini olan var mıdır? Son aylarda patlama yapan dediğine göre benim aklıma tek seçenek geldi fakat(Swtor diye düşündüm) Türkçe olması zor geliyor bana.

Röportajın tamamı:http://bolumsonucanavari.com/DosyaKonusuDetay-23_Studios__Semih_Sancar_Roportaji-32.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Takip edenlerin bileceği üzere Playstation 3'deki Türkçe dublajlı oyunlar artmaya devam ediyor. Dublaj çalışmalarını yürüten ekibin kurucusu Semih Sancar, BSC'deki röportajın sonunda MMO oyuncuları için müjdeli bir haber verdi.

quote:

BSC: Firma için şimdiden hayırlı olsun diyoruz ve röportaj için ekip olarak teşekkürlerimizi bildiriyoruz. :) Son olarak eklemek istedikleriniz, oyunculara söyleyeceğiniz birşeyler var mı?

Semih Sancar: Aslında milletin öğütten çok güzel haberler duymaya ihtiyacı var. Bu yüzden birkaç haber vermek istiyorum ben oyunculara. Çok çok önemli bir proje, Türkçe onayı aldı. Bu proje, PC ve Mac platformu için geliyor. Bütün çevirisi, kalite kontrol işi ve dublajı için Türkiye’ye özel bir ofis açıldı. Artık ne denli ciddi olduğunu siz anlayın. Bir MMO oyunu bu. Şu, piyasadaki Kore ve Çin MMO’larından değil. Yani son aylarda patlamış olan ve çevirisi, bildiğiniz çeviri firmalarına yaptırılan, uzak doğu MMO projelerinden değil. İçiniz rahat olsun. Hani “paralı” oyunlar var ya, onlardan. (: Ne yazık ki bu bir gerçek, aslında. Bir şey para gerektiriyorsa, kaliteli oluyor.

Tahmini olan var mıdır? Son aylarda patlama yapan dediğine göre benim aklıma tek seçenek geldi fakat(Swtor diye düşündüm) Türkçe olması zor geliyor bana.

Röportajın tamamı:http://bolumsonucanavari.com/DosyaKonusuDetay-23_Studios__Semih_Sancar_Roportaji-32.htm

Blizzard'ın yeni çıkacak olan Titans'ı olabilir yada WoW da olabilir yeni çıkacak bir oyun demiyor çünkü . Onun dışında duyurusu yapılmamış bir oyunda olabilir diye düşünüyorum .

• Son zamanlarda patladı diyor,Çln oyunlarından değil diyor valla benimde aklıma Rift geliyor :D
  • rift wow gw2 keşke bu üçünden biri olsa
  • Bence ya Swtor olucak yada The Secret World.Ama Swtor'un olma ihtimali bana göre çok düşük.İnşallah The Secret World olur.Zaten beklediğim bir oyun.Bakalım...
  • Son aylarda patlama yapan diyor sizce ? WoW olamaz son aylarda patlama yerine 600.000 bin üyesini kaybetmişti..Swtor veya Rift.. Belki GW2 fakat daha çıkmadıki ne patlaması ? İNŞALLAH SWTOR'dur peki benim anlmadığım gene Türkçe oyun fakat ingiliz serverimi yoksa komple bir Türk serveri'mi ? Türk serveriyse fazla dolduramazlar o serveri .. Okulda ben aylık para veriyorum dediğimde dövüyorlardı beni
  • WoWun bu saaten sonra olacağını sanmıyorum SWtOR gibi gelio bana da. gw2 de olmaz bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah swtor değildir
  • Son zamanlar da patlama yapan bir tek oyun biliyorum oda Rift başka bir oyun olma ihtimali çok düşük bence.
  • PC ve Mac diyor onun için Rift olamaz . Umarım Swtor veya GW2 olur .
  • quote:

Yani son aylarda patlamış olan ve çevirisi, bildiğiniz çeviri firmalarına yaptırılan, uzak doğu MMO projelerinden değil.

İyi de burada adam çevirisi yapılacak oyun için "son aylarda patladı" dememiş ki, son aylarda çıkıp da Türkçe çevirisi yaptırılan Çin oyunlarını kastetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

PC ve Mac diyor onun için Rift olamaz . Umarım Swtor veya GW2 olur .

gw2 olursa inanılmaz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

quote:

Yani son aylarda patlamış olan ve çevirisi, bildiğiniz çeviri firmalarına yaptırılan, uzak doğu MMO projelerinden değil.

İyi de burada adam çevirisi yapılacak oyun için "son aylarda patladı" dememiş ki, son aylarda çıkıp da Türkçe çevirisi yaptırılan Çin oyunlarını kastetmiş.

Arkadaşın dediği gibi çıkmış bi oyundan bahsetmiyor o cümlede.
  • rift olursa süper olur
  • Prius online diye düşünüyorum ama oda bedava
  • SwTor olma imkanı yok arkadaşlar. Çünkü her karaktere tek tek seslendirildi ToR'da. Bir de türkçe için uğraşmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

SwTor olma imkanı yok arkadaşlar. Çünkü her karaktere tek tek seslendirildi ToR'da. Bir de türkçe için uğraşmazlar.

+1
    Aklıma geldi birden.Bide allodsdaki gibi oluyormuş .Düşünseneze Yoda Allah razı olsun dio off
  • quote:

SwTor olma imkanı yok arkadaşlar. Çünkü her karaktere tek tek seslendirildi ToR'da. Bir de türkçe için uğraşmazlar.

Her karakterin seslendirildiği oyun olduğu için asıl SWTOR daha önde geliyor. Allods'daki ekip gibi sanmayın 23 Studios'u.

@Yazuach
    Killzone 3 & GT5 videoları falan izle bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Mayıs 2011; 23:20:47 >
  • quote:

quote:

Her karakterin seslendirildiği oyun olduğu için asıl SWTOR daha önde geliyor. Allods'daki ekip gibi sanmayın 23 Studios'u.

@Yazuach

Nedenini anlamadım.Neye karşılık neden bu cümleyi kurduğunu bir açıklarsan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

quote:

@Yazuach

Nedenini anlamadım.Neye karşılık neden bu cümleyi kurduğunu bir açıklarsan?

Eğer dublajın kötü olacağından endişeliysen referans olarak o oyunların videolarına bak demek istemiş. Malum aynı stüdyodan çıkıcak çeviriler. Sakin
    Umarım bu gelicek TR dublajlı oyun GuildWars 2 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 22 Mayıs 2011; 0:36:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.