Şimdi Ara

TÜRKÇE DİLBİLGİSİ BELASI LANETTTTT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar 12.sınıfa geçtim ve tmciyim ama şu dilgibisinden nefret ediyrum aga 5 dk çalışınca bütün hevesim kaçıyo matematik geo hepsinden sopuyorm bi anda yoksa mat geo fln güzel zevkli geliyo bi yardım hele valla geçen fem deneme yaptım ilk denemem 6 boş 1 yanlış türkçe 6sıda dilbilgisi bu bir ölçüt değil illaki daha zor denemelerde vardır ama dilbiligisiii...

• Sınava gireceksen matematik ve edebiyat sınavı arasında bir hafta ara var, bu ara içinde tüm konularını tekrar etmeye bak kolay hazımsarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köğrenci

Sa arkadaşlar 12.sınıfa geçtim ve tmciyim ama şu dilgibisinden nefret ediyrum aga 5 dk çalışınca bütün hevesim kaçıyo matematik geo hepsinden sopuyorm bi anda yoksa mat geo fln güzel zevkli geliyo bi yardım hele valla geçen fem deneme yaptım ilk denemem 6 boş 1 yanlış türkçe 6sıda dilbilgisi bu bir ölçüt değil illaki daha zor denemelerde vardır ama dilbiligisiii...

bu sene 4 dil bilgisi sorusu geldi ygs de. Paragraf çöz yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSBD

Sınava gireceksen matematik ve edebiyat sınavı arasında bir hafta ara var, bu ara içinde tüm konularını tekrar etmeye bak kolay hazımsarsın.

hocam bugün 11 daha yeni bitirdim şuan ygs odaklı çalışmak istiyorum tabiki lys de olacak ama işte dediğm gibi dilbilgisi can sıkıcı denemede de moral bozuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.