Şimdi Ara

Türkçe Dil Bilgisi 0 dan nasıl bitirilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
7.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler. Sınav iyice yaklaştı ve benim senelerdir bilmediğim dil bilgisi sonunda karşıma çıktı. 2-3 günde çalışarak bitirebilir miyim ? Farz edin ki dil bilgisini hiç bilmiyorum. ( Biraz bilsemde tam anlamıyla hakim değilim.) Konuyu çalışıp ardından hemen soru mu çözeyim ?

+ dan öneri vermek isteyen olursa 9-10-11 de bildiğim tarih , coğrafya tamamen uçup gitmiş aklımdan. Zaten hakim değildim şuan hiç birşey bilmiyorum.Tarih yorum sorularını kısmen olsa da yapıyorum ama yok şu cemiyet , şu anlaşma falan hiç bilmiyorum

Herkes haklı olarak artık ygs yi bırakıp lys çalışın diyor.Ygs sadece deneme çözün diyorlar. Benim şuan dil bilgisi , coğrafya , tarih , felsefe , belki biraz da biyolojim zayıf . 1 hafta bunlara çalışıp bitirsem mi diye düşünüyorum. Lütfen yardım edin kafayı yicem heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 10 Şubat 2013; 23:45:01 >

• dilbilgisi senin gibi bende yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede yok dilbilgisi su anda oturup 1 haftada bitirmemiz lazim ama ben sifirdan dil bilgisine baslamakdan korkuyorum

• Ben konu anlatım dinledim netten.Bunun yanında Sıradışı Analiz isimli çözümlü soru bankası aldım,tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Ben konu anlatım dinledim netten.Bunun yanında Sıradışı Analiz isimli çözümlü soru bankası aldım,tavsiye ederim.

Teşekkürler. Zaman çok az kaldı . Konuyu öğrenip denemelerde uygulamak mantıklı mı acaba ? Soru bankası alsam sanki çok zamanım gider gibi.

Tabi ki konuyu öğrendikten sonra 40-50 soru çözülmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

Ben konu anlatım dinledim netten.Bunun yanında Sıradışı Analiz isimli çözümlü soru bankası aldım,tavsiye ederim.

Teşekkürler. Zaman çok az kaldı . Konuyu öğrenip denemelerde uygulamak mantıklı mı acaba ? Soru bankası alsam sanki çok zamanım gider gibi.

Tabi ki konuyu öğrendikten sonra 40-50 soru çözülmeli.

Evet dediğin de mantıklı,hani çözümünü belki merak edersin diye önerdim ben.Çünkü ben cevabın yolunu bilmedikten sonra aynı soruyu yine yanlış yaparım,dilbilgisinde de uygulama önemli.

• Konuları oturup güzelce okuyacaksınız.Sonrada bol soru çözeceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dilbilgisini bilmiyen birisi başlangıçta soruyla daha çok oyalanmış olur en güzeli bir anlatım kitabını alıp tek tek konuları çalışmak 1 haftanızı verirseniz halledersiniz sonrasında da testlerle pekiştirirsiniz.
  • kardesım sana tek kıtap onerıyorum

ygs fem konu anlatımlı turkce soru bankası
    al bu kıtabı pısman olmazsın ıstersen netten femyayinlari . Com dan bakabılırsın cıdden cok saglam sıradısı analız almayın adamlar konuyu konu anlatımda degıl soru cozumunde ogretıyor ogretmedıgını soruyor ben pısman oldum sadece tarıhı ıyı sıradısı analızın selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: s3ca6rcvv

kardesım sana tek kıtap onerıyorum

al bu kıtabı pısman olmazsın ıstersen netten femyayinlari . Com dan bakabılırsın cıdden cok saglam sıradısı analız almayın adamlar konuyu konu anlatımda degıl soru cozumunde ogretıyor ogretmedıgını soruyor ben pısman oldum sadece tarıhı ıyı sıradısı analızın selametle

kesınlıkle haklı.Fem konu anlatımlı türkçe gercekten iyidir.şu sıralar siz duydunuzmu bılmıyorum ama simya yayınlarının bir kıtabı var türkçe için.onada bakabılırsınız.
  • çalış ve herşeyi akışına bırak. Bu ösym illa bi yerden eksiğini çıkartıyo ikilemde bırakıyo insanı.Geçen sene 7 tane soru vardı bu sene de maximum 10 tane çıkar.3 senedir en fazla 9 soru sormuşlar bu senede bunlara paralel olur diye düşünüyorum.
  • simetri almıştım ben onu çözücem daha başlamadım

• yapamıyorsan ugrasma bende denedım olmadı yarım saat sonra bıraktım diger derslere agırlık ver arayı kapat kaybın olacak ama az olsun
  • Ben açıkcası hiç bilmediğim için dil bilisi sorularını (özellikle çatı,sözcük türleri vs.) direk atlıyorum, yazım yanlışı,anlatım bozukluğu ve ses bilgisi sorularını yapıyorum, Türkçe 2-3 boş oluyor, yanlışlar da çıkarsa paragraflardan çıkıyor, hem zaman kazanıyorum hem de sosyale daha fazla zaman kalıyor

Sayısalım
  • Sorularınız olursa soru üzerinden yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Ben açıkcası hiç bilmediğim için dil bilisi sorularını (özellikle çatı,sözcük türleri vs.) direk atlıyorum, yazım yanlışı,anlatım bozukluğu ve ses bilgisi sorularını yapıyorum, Türkçe 2-3 boş oluyor, yanlışlar da çıkarsa paragraflardan çıkıyor, hem zaman kazanıyorum hem de sosyale daha fazla zaman kalıyor

Sayısalım

mantıklı nasıl olsa yapamam diyosun geçiyosun.peki karışık gelise soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

Ben açıkcası hiç bilmediğim için dil bilisi sorularını (özellikle çatı,sözcük türleri vs.) direk atlıyorum, yazım yanlışı,anlatım bozukluğu ve ses bilgisi sorularını yapıyorum, Türkçe 2-3 boş oluyor, yanlışlar da çıkarsa paragraflardan çıkıyor, hem zaman kazanıyorum hem de sosyale daha fazla zaman kalıyor

Sayısalım

mantıklı nasıl olsa yapamam diyosun geçiyosun.peki karışık gelise soru

İçinde çatı kelimesi, edilgen kelimesi, tamlayanı düşmüş zincirleme tamlaması, ortaç, sertaç lı soru görünce 1 sn zaman kaybetmeden diğer soruya geçiyorum Ha sınavın 160 sorusuna da zaman ayırabilen arkadaşlar baksın elbet ama ben sosyalin daha 25-30. sorusunda süresi biten birisi olarak hiç öyle çatılı sorulara gelemem

• quote:

hocam konu anlatımlı türkçe soru bankası derken? iki ayrı kitap olarakmı yoksa ikisinin birleştiği kitap mı var? ntde bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

quote:

hocam konu anlatımlı türkçe soru bankası derken? iki ayrı kitap olarakmı yoksa ikisinin birleştiği kitap mı var? ntde bulamadım?

tam olarak kasıt ettiğim ;

http://www.femyayinlari.com.tr/yayin/82/37/ygs-turkce-konu-anlatim.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

quote:

tam olarak kasıt ettiğim ;

http://www.femyayinlari.com.tr/yayin/82/37/ygs-turkce-konu-anlatim.html

Teşekkürler hocam katkısı ne kadar olur, bir sayısalcı için dil bilgisi ne kadar geliştirir açıkçası soru kaçırmak istemiyorum fakat şuan hiç bir soruya dokunamıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.