Şimdi Ara

türkçe çözerken sıkılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar denemede türkçe çözerken çok sıkılıyorum. bazen çözmeyi bırakıp ayağı kalkasım geliyor. okurken sıkılıp hızlı hızlı okuyuo ince yerleri kaçırıyorum, yanlış çıkıyor tabi. paragrafları okurken aklıma hep başka şeyler geliyor. pragrafa başlıyorum sonra bir bakmışım tüm paragrafı okurken aslında bugun yaşadığım olayları irdelemişim kendi kafamda. bu sorunları nasıl çözebilirim. hedefim türkçeden 38 yapmak.

• Ayni sorun bende var denemede ilk turkce cozcem diyorum 10 soru cozuyorum turkceden sonra sıkıldım biraz mat cozuyum diyorum sonra turkceye donesim gelmiyo mat bitiyo fen bitiyo hadi sosyali cozuyum en son cozerim diyorum sosyalde bitiyo sonra hic cozesim gelmiyo 5dakika bos bos duruyorum sonra kalkip gidiyorum :((((((( denemelerin yarisi boyle geciyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun bende de vardı ve çözümü şöyle: Tatil başladığından beri her gün 1 deneme yaptım ve kendimi Türkçeyi bitirmeden başka derse geçmemek üzere şartladım. İlk 3-4 deneme zor oldu ama ondan sonra hem alıştım hem de hız kazandım, ayrıca yavaş okumak da insanın dikkatini dağıtır, bununla ilgili bir bilimsel makale okumuştum.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.