Şimdi Ara

TÜRK YAPIMI MMORPG PROJESI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese merhabalar!
    Küçük bir grup olarak bir mmorpg oyun projesi üzerinde çalışıyoruz.Oyunun ismi Ergenekon Online.
    Adından da anlayacağınız gibi uzak geçmişteki Türk tarihinden bir çok kültürel öğe ve mekânlar bulunuyor.
    Oyun şimdilik mmorpg değil de daha çok "Online" Rpg ancak çok hızlı ilerliyoruz ve kısa zamanda bu oyunu browser oyunu olarak yayınlamayı düşünüyoruz.
    Yaklaşık 3 senedir içinde bulunduğum siz donanımhaber ailesinden de destek ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Oyunumuzdan görüntüler (Geliştirici modunda olduğundan çözünürlük biraz düşük) :

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin.. yalnız MMORPG çok zor bi seçim olmuş.. oyun yapısı itibariyle mekanikleriyle allogoritması en karışık olan oyun türü malesef... yinede yılmayın elinizden geldiğince geliştirin ;)

edit: Yazının tamamını okuyunca mmorpg olmadığını gördüm :) yinede kolay gelsin
  • Teşekkürler

• Şu zamanlarda bu isimle oyun tasarlama fikri güzel olmuş. Fakat yukarıda arkadaşın belirttiği gibi biraz zor bir oyun türü. Ama bu sizin becerinize ve emeğinize bağlı. Çıktığında denemek isterim. Kolay gelsin.

• İlk önce adiminiz için tebrik ederim . güzel bi projeye benziyor herzaman destekleriz hocam . beta vb gibi konularda yardımcı olmak isterim

• Mesaj atan herkese destek olduğunuz için teşekkürler

Beta testleri için tarih belli değil malum haftaya yazılı haftası var.Mesajlarınızı bekliyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.