Şimdi Ara

Türk Yapımı Kısa Aksiyon Filmi - Lütfen İzleyin (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
12
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya keşke daha önce girseydim bildiğin manyak bir film olmuş bu. Şu arkadaşlara imkanlar verilse kimbilir neler yaparlar.
  • Paylaştım ve çok beğendim
  • efektler güzel olabilir ama sanatsal değeri SIFIR. Olmamış diyorum.
  • Daha fazla dolmadan ilk sayfalardan yerimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amatörlere göre bence çok çok iyi. Ancak eksiklikleri yok da değil.
  • Hocam bu sahnelerdeki oyunculuğunuzun gereksinimi olan fiziksel özellikleri hangi spor dallarında edindiniz ?

• Efektler on numara olmuş, tebrikler.
  • Elestriler icin tesekkurler arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sayfa görünce bende bir şey var zannettim. Farklı bir şey bulacağımı düşünmüştüm. Halbu ki Aksiyon kralı Serhat Arvas' ın ucuz bir çakmasından başka bir şey değilmiş

Buyrun izleyin örnekleri mevcut aşağıda

• Kamera açıları konusunda çoğunlukla yanlışlık var. Hele aksiyon içeren kısa film için farklı kamera açılarından çekimler lazım. Oyuncuların tedirginliğini buradan görebiliyorum, rahat oynamamışlar kasmışlar kendilerini.

Oyuncular değişse, kamerada da daha iyi birisi olsa... O zaman iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

5 sayfa görünce bende bir şey var zannettim. Farklı bir şey bulacağımı düşünmüştüm. Halbu ki Aksiyon kralı Serhat Arvas' ın ucuz bir çakmasından başka bir şey değilmiş

bu arkadaşlarda işlerinde başarılılar. Kimseyi taklit falan ettiğimiz yok

• quote:

Kamera açıları konusunda çoğunlukla yanlışlık var. Hele aksiyon içeren kısa film için farklı kamera açılarından çekimler lazım. Oyuncuların tedirginliğini buradan görebiliyorum, rahat oynamamışlar kasmışlar kendilerini.

Oyuncular değişse, kamerada da daha iyi birisi olsa... O zaman iyi olurdu.

Bu bahsettiğiniz şeyler değişince ne kalacak geriye onu merak ettim. Bu saydıklarınız olmadan çekilen binlerce film var zaten TR de. Ama şu ana kadar başarılı bir aksiyon göremedik. Demek ki bu saydığın şeylerin değişmesine gerek yokmuş.
  • Biz bugün video çekimine başladık ama malesef arkadaslardan biri ayagını sakatladı oyüzden biraz uzun sürecek videoyu tamamlamamız:(
    Bu arada o Serhat arvasın videosuna baktım bir tarafımızla güldük arkadaşlarla :D ama kamera acıları iyiydi sadece o adam bence gitsin simit satsın:)

• Çok iyi arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedef4444

Biz bugün video çekimine başladık ama malesef arkadaslardan biri ayagını sakatladı oyüzden biraz uzun sürecek videoyu tamamlamamız:(
    Bu arada o Serhat arvasın videosuna baktım bir tarafımızla güldük arkadaşlarla :D ama kamera acıları iyiydi sadece o adam bence gitsin simit satsın:)

Geçmiş olsun arkadaşınıza :)
  • saolun teşekkür ederiz ilginize nazar oldu gercekten arkadasa ekibin bası oldugu icin o iyilesir iyilesmez baslıcaz hemen video cekimine
  • çalışırken görmek isterdim sizi çekimlerinizde değişik şeyler kullanıyosunuz ip sistemi falan zevkli oluyodur
  • bu ne la böyle çok amatörce olmuş *ok gibi olmuş * yerinde alfabenin ikinci harfini koyun bastıra bastıra söyleyin
  • Sen de haklisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

5 sayfa görünce bende bir şey var zannettim. Farklı bir şey bulacağımı düşünmüştüm. Halbu ki Aksiyon kralı Serhat Arvas' ın ucuz bir çakmasından başka bir şey değilmiş

Konudaki video bundan çok daha iyi bana göre o kadarda iyibir çalışma değil ilk videoya nazaran

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.