Şimdi Ara

TURK TELEKOMUN UPLOAD HIZI İÇİN BENİ ARAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde bir konu açmıştım Türk Telekom'un CEO'suna upload hızları için ulaşmakla ilgili.
    Konu Burada;
    https://forum.donanimhaber.com/upload-icin-turk-telekom-un-ceosuna-ulasiyoruz--141676836

Tarafıma geri dönüş yaptılar. Arayan kadın oldukça yetkili hissettirdi bana. Call Center çalışanı değildi ona eminim çünkü arkadan çıt ses gelmiyordu. Bir ofis odasından aranmış gibiydim. Hem Alper Karaer'in videoda bahsettiği olayları anlatttım hemde kendi fikirlerimi ilettim. Sırf bu sebepten dolayı Turk Telekom para kazanmasın diye Millenicom'a geçtiğimi ve onların daha ucuza daha iyi hizmet verdiklerini anlattım. Diğer ülkelerdeki upload hızlarını anlattım, günümüzdeki upload önemini anlattım, bulut servislerini anlattım, günümüz internetinin simetrik kullanıldığından ve artık insanlara download pazarlayarak internet satamayacaklarından bahsettim. Hanımefendi oldukça ilgili davrandı bende çok ciddi, ayrıntılı ve herkesin sesi olacak şekilde konuştum. Not aldı bayan ve direkt olarak yöneticilerine bu notları sunacağını belirtti. Bakalım neler çıkacak hep beraber göreceğiz. Umarım Alper beyinde bahsettiği şekilde sene içerisinde bir aksiyon alınır bu konu hakkında ve süreç hızlanır. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar varmı bir fikriniz?

• Hikaye
  • Bu ülke de tepeden biri emir vermesse hiç bir şey olmaz. Yapmaya niyeti olsa TT'nin şimdiye kadar yapardı. Yönetenler "EŞEK" degil sonuçta.
  • Hali hazırda telekomun yönetimi en fazla krediyi verip geri ödeme alamayan akbankta malum yıllardır arapların sağdığı şirketi şimdilerde akbank ve yandaşları sağmakta hiç ümitlenmeyin boşuna upload, hız fiber bağlantı vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdiklariniz ceo görmüyor bile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom bir şirket uğraşıpta yapamıyor kaldı ki senin demenle yapsınlar bence hiç inandırıcı gelmedi hergün binlerce insan sosyal medyalardan burdan cimer'den btk tarafından mesaj atıyor ama hiçbirine olumlu dönüş sağlanmıyor ve işin garip tarafı senin demenle hiç olmayacağını zannediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugüne kadar niye yapmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gaz önemli, ara ara alınmalı. Aksi taktirde patlama riski ortaya çıkar :D. Şaka bi yana o tweet muhabbetlerinde biz de çok uğraştık hemen telefonla geri döndüler vs. . Sonuç ortada :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.