Türk Telekom günlerdir fiber reklamı yapıp duruyor. Dünyanın çevresini bilmem kaç kere dolaşacak kadar kablo döşemişler. Yok dağ tepe demeden fiber döşemişler. TÜrk Telekomun fiber internet sorgu sayfasında evimin yakınında fiber altyapısı olduğu bilgisi yazıyor. Tabi sevinçle TTNET müşteri hizmetlerini aradım. Dedim fiber gelmiş haberimiz yok. Hemen fiber istiyorum dedim. İnceledi ve fiber altyapıya uygun değilmişiz. Peki öyleyse hem Türk Telekom hem de TTnet'in TTnet Fiber Nerede? sayfanızda öyle demiyor dedim. Bilemiyorum ama şuan size fiber internet sunamıyoruz dedi.
Bu çelişki nedendir arkadaşlar?
TTnet sayfasında şöyle birşey yazmış " Seçtiğiniz lokasyonda eve/binaya kadar fiber bulunuyorsa TTNET FİBERNET paketleri ile hizmet sunulabilmektedir. " Acaba bundan dolayımı böyle söyledi? Eve kadar fiberi Türk Telekom döşeyecekse bi 20 yıl daha bekleyeceğiz fiber için.
Bana demişti çağrı merkezi, Hattınız fibernete uygun değildir fakat şuan hipernete uygundur diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Vegabond81
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
En iyi bilgiyi müdürlükten alabilirsin.
Bana demişti çağrı merkezi, Hattınız fibernete uygun değildir fakat şuan hipernete uygundur diye.
Abi ttnetin kullandığı sistemi hiç bilmiyorum valla. Onlara kalırsa bugün 8destekleyen hat ertesi gün 1i bile desteklemez hale geliyor. Ve diyorlar ki , "KABLO OKSİT YAPMIŞTIR"
quote:
quote:
quote:
Abi ttnetin kullandığı sistemi hiç bilmiyorum valla. Onlara kalırsa bugün 8destekleyen hat ertesi gün 1i bile desteklemez hale geliyor. Ve diyorlar ki , "KABLO OKSİT YAPMIŞTIR"
quote:
quote:
quote:
Konu biraz hortluyacak ama. Aynı durum bende de mevcut. Türk telekomun sitesinde bulunduğunuz bölge santrale çok yakın fiber kullanabilirsiniz bla bla bla.
Aynı olay ttnetin sitesinde de mevcut. Yalnız ordan seçtiğinde adsl kullanabileceğin yazıyor. Bu ne iştir arkadaş.
Ben apartmanda oturuyorum. Acaba yönetici başvuru da bulunsa bir işlem yaparlar mı? Yada Super online a yönetici ile başvuru yapsak?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme