Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ve İlginç Bir Olay ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,Türk telekom ile aramda geçen bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım.Öncelikle TT kullanıyorum ve yaşadığım bölgede vodafone ve turkcell e nazaran biraz daha performanslı yani kalmak isteyen bir müşteriyim.Hadi başlayalım...

1000dk+1000sms+4gb eşsiz ekstra paketini 35tl'ye kullanıyordum ve haftaya taahhütüm doluyordu.son 1 ayda beni 4 kere aradılar taahhütünüz bitiyor şöyle şöyle kampanyanız var dediler ama hiçbirinde istediğim tarifeyi kabul etmediler.Daha önce forumda pek çok kez 8gb+1000dk+1000sms yeni yıl paketinin 28TL ye alındığını gördüm ve görüşmelerimde özellikle bunu dile getirdim herkes bu paketten faydalanırken ben neden faydalanamıyorum ? her seferinde yapamayız şöyle böyle dediler hatta son görüşmemde bir daha aramayacağız emin misiniz bakın hattınıza tanımlı indiriminizi iptal edeceğiz bile dediler.Ben de her seferinde sadece o paketi istediğimi yoksa başka operatörlerde çok daha uygun paketler varken neden bu paketi alayım dedim,sizin de bildiğiniz üzere operatörler yeni müşterilere güzel fırsatlar sunuyor dedim,en azından faturasıza geçirelim şöyle paketlerimiz de var dediler yine kabul etmedim.4 aranmamda da konuşmalar en az 20dk civarındaydı siz düşünün ne kadar dil döktüğümü.

En son 6gb lı paketi 28tlye yapabileceklerini söylediler 8gb lı tarifeyi yapmadılar ben de inat ettim açıkçası yapmazlarsa kabul etmem diye etmedim de, neyse diğer operatörlere bakıyordum, vodafone geçiş yaparsam 6gb+1000dk+1000sms paketini 28'e yapacağını söyledi buna geçmeyi düşünüyordum,hat babamın üzerine babamla konuştuk falan babam tanıdık bir vodafone şubesine gitti tam işlemi halledecek,Türk Telekom tarafından arandım.Nasıl oluyor hala anlamış değilim sadece tesadüf mü yoksa altında başka bir şey mi var bilemem ? ve başladı aynı konuşma taahhütünüz 1 hafta sonra bitiyor bilmem ne bilmem ne...Ben de başka bir operatörde güzel bir paket bulduğumu ona hatta şuanda geçiş yapacağımı söyledim ne istediğimi söylediler 8gb mı istiyorsunuz dedi evet dedim tamam hemen bakıyorum dedi baktı falan 6gb gold paketi var üzerine aylık 2gb internet paketi koyarız 29TLye olur dediler,kabul ettim istediğim paketi de almış oldum..

Her taahhüt döneminde böyle uğraşmamız mı gerekiyor anlam vermiş değilim.Ayrıca tam geçiş yapacakken de Türk Telekom tarafından aranmış olmam ve pakete geçişimin sağlanması da aklımda soru işareti olarak kalacak..Benzer durumlar yaşayan var mı yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Houdini -- 31 Mayıs 2017; 17:49:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.