Şimdi Ara

Türk Telekom'un 'boş port yok' saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yer: İzmir / Merkez

Saha dolabında boş port olmadığı gerekçesiyle, yeni internet üyeliği başvurusunda bulunamıyoruz. Bağlamıyorlar.

Telekom Bölge Müdürlüğü'ne gittim, port talebinde bulundum. Bi takip numarası verdi, çağrı merkezini haftada bir (!) arayıp sorun diyor. Kaç hafta sürecekse artık. İlçe Bölge Müdürlüğü'ne de ara ara uğrayıp kendimiz soracakmışız port durumunu, taşınanlar filan olabiliyormuşmuş.

Ülkenin internetinden sorumlu koskoca firma, dolapta boş port yok diyor. Rezilliğe bakar mısınız. Yatırımı da biz yapıcaz herhalde. Parça mı takıyorsunuz, yeni dolap mı koyuyorsunuz n'apıyorsanız yapın arkadaş. Ayıptır ya.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • bendede aynı sorun var önce vodafone ardından turk telekom internet bağlayamadı.caddenin ortasındayım merkezi yerde

menderes izmir
    Turkcell (Superonline) çağrı merkezinin yönlendirmesiyle gittim zaten Telekom'a. Onlar söyledi boş port olmadığı için net bağlantısı yapılamayacağını ve Telekom'a port talebinde bulunmam gerektiğini.

Diğerlerine sorma gereği duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 3 Eylül 2018; 19:36:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk

Turkcell (Superonline) çağrı merkezinin yönlendirmesiyle gittim zaten Telekom'a. Onlar söyledi boş port olmadığı için net bağlantısı yapılamayacağını ve Telekom'a port talebinde bulunmam gerektiğini.

Diğerlerine sorma gereği duymadım.
    Her İSS kendince port kiralıyor, ben olsam sorardım diğerlerine.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Bağlı müdürlüğe gidin (ilçe müdürlüğü) planlama bölümünü bulun. Orada mühendis olacak olayı anlatın.

Ben öyle yaptım tak sahadaki elemana şu dolaba git dedi şu şeyi şuraya şunu buraya al dedi, bir program üzerinden de o da oradan portu açtı. 15 dk geçmeden eve gelmiş teknisyen evde birileri vardı Allah'tan direkt bağlamış gitmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    %100 Completed Games: 811
    Completion Percentage: %82
    XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkey !!!
    Türk Telekom'un "boş port yok" saçmalığı

Telekom'un verdiği 4.5G (20-30GB) internet tarzı gibi mi?

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Vodafone'a da soracağım, diğerlerine bulaşmam daha bunda da yoksa.

TT, Turkcell ve Vodafone dışında hiçbir ISS'yle işim olmaz artık yaşadığım Turknet sacmalığından sonra.

• Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Sabah ilk işim bu olacak. Umarım dediğiniz gibi olur.

• bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt
    Durumdan bizi de bilgilendirir misin? Benim böyle bir sorunum yok fakat bir çok kişiden duyuyorum bu telekom acizlizliğini sizin sonucunuzu merak ettim. Umarım tez zamanda çözüme kavuşturulur.

Gittim. Anlattım durumu, "alt yapınız uygun değil, gerekli başvuruları yapmışsınız zaten, durumda bir değişme olursa bilgilendirilirsiniz" dedi çözüm masasındaki bayan (planlama birimi ortalıkta yoktu). Nasıl olacak peki dedim, projelerin vs onaylanması lazım diyip gönderdi geri.

Anca şu kadar hız verdik, kablo çektik vs reklam çeksin, hikaye anlatsın dursunlar. Izmir'in göbeğine (ki 3 ay önce kendilerinin hizmet verdiği eve) alt yapı uygun değil diyip internet bağlayamıyorlar.

• Hatay-Adana-Mersin de boş portlu ev bulmak neredeyse imkansız.

Hayatımda böyle rezillik görmedim ben.
    Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15814DA30

Turkey !!!
    Bunlar güvenilir değil! mevcut adresimde alt yapı var mevcuttada internet kullanıyorum ama burdan adresimi sorgulayınca alt yapı yok diyor. adres bilgilerinizle turknetten sorgulayın belki yapa (kendi alt yapısı) vardır.

Adresinizde xDSL altyapısı bulunmamakta. Şu anda TurkNet veya başka bir operatörden ADSL/VDSL internet almanız mümkün görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15814DA30 -- 6 Eylül 2018; 13:32:22 >
    Halen Gelene Port yok Gidene Port yok deniliyor. Tuhaf
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.