Şimdi Ara

Türk telekom(ttnet) önerdiğiniz tarife ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı en uygun ve iyi dediğiniz ? bulundugum yerde türknet yok ama ttnet fiber var

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx
  • ttnet in hangi fiber i ? Daireye ethernet veya fiber optik kıl geliyorsa TürkNet hizmet veremez ama bildiğimiz iki telli bakır geliyor ise hizmet verebilir. TürkNet yok derken YAPA yok mu demek istediniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

ttnet in hangi fiber i ? Daireye ethernet veya fiber optik kıl geliyorsa TürkNet hizmet veremez ama bildiğimiz iki telli bakır geliyor ise hizmet verebilir. TürkNet yok derken YAPA yok mu demek istediniz ?

bölgemiz ttnet fiber bölgesiymiş bu yüzden hizmet veremiyorlarmış

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Hepsi dahil kampanyası 35 Mbps 50 Gb AKN / AKN sonrasında Sabit 16 Mbps oluyor, Gece 2 sabah 8 paketin hızı yalın olarak fiyatı 64,90₺ bunu kendim de kullanıyordum. Tavsiye ediyorum.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx

teşekkürler bende sevdim en iyisi bu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

Hız ve kota beklentin nedir ?

eskisi 24 mbit 8 e düşüyordu akk 75 ti. Bundan daha iyi olsun yeter 69 tl ödüyordum. Aylık 250-280 gb kullanıyorum

Orijinalden alıntı: Sean john

quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

ttnet in hangi fiber i ? Daireye ethernet veya fiber optik kıl geliyorsa TürkNet hizmet veremez ama bildiğimiz iki telli bakır geliyor ise hizmet verebilir. TürkNet yok derken YAPA yok mu demek istediniz ?

bölgemiz ttnet fiber bölgesiymiş bu yüzden hizmet veremiyorlarmış

o zaman gpon dasınız anlaşılan dairenize ethernet kablosu ya da fiber optik kıl gelecek
  • Ya 35 mbps yada 100 mbps deneyin 35 de akk den sonra 16 ya 100 de 24 e düşüyor akkyi de kendinize göre seçersiniz Fiber Hızlı Hepsi Dahil kampanyası gayet güzel bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Turkcell'in 25 mbps kotasız olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Onun dışında türk Telekom un 35 mbps 50 gb 65 lira olan tarifesi tam f/p

Gündüzleri 16 mbps geceleri 35 mbps kullanırsın kotayı geçsen de

Biraz daha çıkarım diyorsan 100 mbps 50 gb var. 85 lira. Gündüzleri 24 mbps kullanırsın geceleri de 100 mbps.

• Teşekkürler herkese , ttnet 35 mbit 50gb bağlattım hız düşünce 16 mbit . 8 den iyidir. Türkcellin tarifeleri baya tuzluydu aradım ama pek hoşuma gitmedi , uydunette zaten akk değil kota olayı var geçince gb başı 2tl dedi çok saçma bir olay hayatta geçmem .

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Türkcell dediğinize göre türkcell fiber de var galiba Vodafon fibermax a baksaydınız keşke

hiç aklıma gelmedi vodafone

F/P olarak 35 Mbps 100GB akn en iyisi.Müşteri hizmetlerini arayıp paket adını söyleyerek bu pakete geçmek istediğinizi söyleyin.Zaten geçiremiyorum derse "35 Mbps 100GB AKN - Yalın veya Alo paket" diyip fiyat öğrenin.

Eğer eskiden telefonlu internet kullanıyorduysanız aynı paket 76 TL'ye satılıyor.Yine F/P oranı yüksek bence.Yanında 250dk ev telefonuyla konuşma hakkı veriyorlar.

• Türk telekom(ttnet) önerdiğiniz tarife ?

Ben bunu kullanıyorum, temelde 16mb internet. x24 ay sözleşme şart.
    Ben de eve internet baglatacagım ancak kararsız kaldım. Bugün ttnete gıttım, elıme boyle bı brosur sıkıstırdolar, bana cok s.kk bı kampanya gibi geldı acıkcası. Sız ne onerırsınız??? Ben genelde fılm frlan download ederım,ona gore bıseyler önerebilir misinız?

Türk telekom(ttnet) önerdiğiniz tarife ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Türkcell dediğinize göre türkcell fiber de var galiba Vodafon fibermax a baksaydınız keşke

Vodafonedan ne önerirsınız hocam???

Ozellık aknı ıyı tarıfeler olarak???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zwanzig

Eğer eski aboneliğiniz Alo Paket isminde ise (online işlemlerde alo paket yazar) bunu alabilirsiniz:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/haydi-cifte-telli-ye.aspx

F/P olarak 35 Mbps 100GB akn en iyisi.Müşteri hizmetlerini arayıp paket adını söyleyerek bu pakete geçmek istediğinizi söyleyin.Zaten geçiremiyorum derse "35 Mbps 100GB AKN - Yalın veya Alo paket" diyip fiyat öğrenin.

Eğer eskiden telefonlu internet kullanıyorduysanız aynı paket 76 TL'ye satılıyor.Yine F/P oranı yüksek bence.Yanında 250dk ev telefonuyla konuşma hakkı veriyorlar.

35 mbit 50 akn ile aylık 68 tlye kayıt ettiler, 100akn iyimiş böyle birşey demediler bana

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Kendi ihtiyacınıza göre seçmeniz daha mantıklı olur

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.