< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Tilgin HG2331 için root şifresi (3. sayfa)
-
-
Sen adamın dibisin dibiiii :)) eyw teşekkürler 2 yıl olmuş ama olsun yinede saol faydalı oldu :) _____________________________ -
Önemli değil, işinize yaradığına sevindim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam kralsın bilgi gerçekten. Netgalaxy üzerinden hizmet alıyorum. Adamlar çözümü yok türk telekom kabul etmiyor farklı bir modem kullanmayı access point olarak kullanmayı deneyebilirsiniz dedi. Senin yöntem ile Vlan Id sini ögrendim ve ayarları uygulayınca yeni modemimi kullanmaya başladım :) Teşekkürler tekrardan.
_____________________________ -
Beyler bende şöyle bir sorun var. Paylaşım için ayrıca teşekkür ederim. Ama mesela bu root kullanıcı ile login olup modemde yeni bir ssıd açıp yeni bir wifi bağlantısı oluşturuyorum. Fakat modem kapanınca tüm ayarlar kayboluyor. SSID de kayboluyor. Bunun nedeni nedir acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
_____________________________ -
Çok eski bir konuyu hortlatmış olacağım ama bu modem bir arkadaşımdan çıkma olarak elime geldi ve bu modemi kablosuz bir bağlantıyı kabloluya çevirmek için kullanmak istiyorum lakin telekom un default menüsünde bu yok... :(
root / fTTh_b2013 ve Root / fTTh_b2013
kombinasyonlarını denedim ama olmadı, başka bir alternatif olabilir mi? @linux_gemini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilalpman -- 26 Nisan 2026; 22:51:29 >_____________________________ Adil ALPMAN
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki