Şimdi Ara

Türk Telekom santral ya da saha dolabı arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 ay içerisinde santral ya da saha dolabı kaynaklı 4. kesintimizi yaşıyoruz ve üstelik pazar gününe denk düştü. Şu an bölgemizde direkt DSL sinyali tamamen yok ve hiçbir Telekom ekibi de dolapla ilgilenmiyor. İlgilenseler bile artık 1 hafta geçmeden yine arızaya düşüyoruz ve yine bölgemizde DSL sorunu ortaya çıkıyor. Artık bıktım. Sürekli olarak DSL kesiliyor ve işlerimiz aksayıp duruyor.

2 gün önce müdürlüğe gittiğimde ne kendilerinin arızadan haberi var ne de yapıcı bir çözüm sunuyorlar. E olabilir dolapta elektrik kesilmiştir ya da sinyal gitmiştir fiberde de oluyor bu kesintiler ne var bunda diyorlar sadece. Ne kadar derdimi anlatmaya çalıştıysam da hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Fiber çekilsin madem DSL çok sorunlu bizde diyorum yok efendim bakır hat her yerdeymiş de sıfırdan fiber çekmek çok sıkıntı olurmuş da zaten biz merkez mahallelere de fiber çekemiyoruz yatırımlar yok falan fıstık çok fazla şey anlattılar ama hiç birine inanasım bile gelmiyor. Artık gerçek anlamda bu DSL denen illetten sıkıldım ama yok. Sizin bölge mecburen DSL ile devam edecek bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlardı.

X üzerinden TTDestek hesabına yazdım ancak Türk Telekomlu olmadığım için ilgilenemeyeceklerini ama fiber talebimi ileteceğini söylediler ama ne kadar inandırıcı bilmiyorum. BTK üzerinden de şikayet yazdım ama orada da kopyala yapıştır cevapla geçiştirdiler. Açık kapıya yazdım ve 5 ay sonra yanıtlayıp kısaca Telekomla görüşün bizlik bir durum yok dediler ve kaydı kapattılar. Kısaca hiçbir çözüm yolu bulamıyorum ve darlanmaya başladım.

DSL yüzünden zaten aman aman bir hız alamıyordum o da saha dolabı kaynaklı kesinti yüzünden tamamen yok oldu. 5G box alamam burayı özellikle vurgulamak istiyorum çünkü 5G'de çekmiyor bizde ve üstelik ben oyun oynuyorum mobil hatların ping stabilitesi pek yok.

Kısaca yolum buraya düştü. Yok mu burada bu durumu şikayet edebileceğim Telekom çalışanı ya da görevlisi vs.? Çünkü bu kesintiler yüzünden artık burama kadar geliyor. Daha 2 ay öncesine kadar bu durum yoktu. Son 1 aydır falan her hafta kesinti oluyor ve ekipler mesai saati bile olsa daima ve daima sonraki güne atıp atıp duruyorlar. Fiber çekmeyi de kabul etmiyorlar ve çok saçma sapan sebeplerle geçiştiriyorlar.

Türk Telekom santral ya da saha dolabı arızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireKzH -- 19 Temmuz 2026; 15:58:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.