Reklamsız youtube uygulamasını mı kullanıyorsun bizzat. Ben bu tarifeyi 55 TL'ye kullanıyorum ama pişman oldum diyebilirim çünkü iyice vurguna çevirdiler. Bazen Twitteri ve Youtube'yi webden kullanıyorum 2-3 gün,kotadan düşmüyor sınırsızdan gidiyor. Başka zaman yine webden kullandığımda full 20 GB kotadan gidiyor. Madem sosyal medyayı webden kullanınca kotadan gidiyor o zaman her zaman kotadan düşür de webden kullanmayalım. Ne yaptıkları belli değil. Onlar ne yaptığını biliyor aslında,vurgun yaptıklatını biliyorlar. (Bu arada Youtube Premium kullanırken kotadan gitmiyor,onda sıkıntı yok) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (97. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet o uygulamayı kullanıyorum ( Van..). Ondan dolayı kotadan gidiyorsa birde premium alacağız herhalde. Turkcell'de böyle bir sorun yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sistemleri dandik, buna benzer sorun için MH yi aradım, sistemsel kaynaklı deyip geçiştirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell'den Türk Telekom mobil hatta geçiş yaptım tarifem Selfy özgürce 20gb+ kampanya dahilinde sosyal medya ve Youtube.com sinirsiz olmasına rağmen kotadan düşüyor 5 kez çağrı merkezinde çözüm aradık her biri farklı cevap verdi hala sorunum giderilmiş değil hala kotamdan düşüyor. Son aradığım müşteri hiz. Temsilcisi Youtube.com uygulamsindaki reklamların kotadan düştüğünü söyledi böyle bir şey mi olabilir o zmn ne diye sinirsiz adi altında satıyorsunuz üstelik her 30 dakika video acisimda kotadan tam 300 MB yakin gidiyor yani videonun normal MB. Çekiyor Turkcell'de cayma bedelim vardı ona rağmen bu pakete geçiş sağladım ama büyük hayal kırıklığına uğradım üstelik internet kalitem de epey düştü ara ara bağlantı hızım KB Lara kadar düşmekte bu sorunla karsilasip cozume ulasmis arkadaslar var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki sayfalarda defalarca bu soruna değindik. Bu forumdan aynı anda aynı haftada 3 kişi olarak bu sorunu şikayet ettik,benim şikayetime "ilk defa sizden bu konuda şikayet aldık,20 GB kotadan gitmez,arka plan vs harcar" diye önceden planladıkları cevabı verdiler.
Ben daha sonraki ay tekrar "eminim,kesinlikle sınırsızdan gitmesi gereken youtube 20 gb kotadan harcıyor bazen,siz bunu bilerek ayarlıyorsunuz bundan eminim" dediğimde ekran görüntüsü gönderin yazmışlar. Ya kotadan gittiğini nasıl kanıtlayabilirsin ki ekran görüntüsü ile yine de 1 ay bişeyler hazırlayıp gönderdim. Tabi ki youtubenin 20 GB kotadan gittiğine dair bir sonuca varılamadı,cihazınızın arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin gibi klasik cevabı yazıyorlar.
Youtube Premium kullanıyorum reklam yok ama diyelim ki reklam var,4 saatlik youtube kullanımında 600 mb harcamaz reklam.
Benim telefonum çift simli,sırf arka planda ne kadar gidiyor emin olmak için 1 hafta hiç Turk Telekom kullanmıyorum Turkcell interneti kullanıyorum aynı şekilde günün yaklaşık 16 saati internet açık olacak şekilde. Arka plan harcamaları haftada en fazla 150- 200 MB. Hatta en fazla 80 MB diyebilirim.
Gel gör ki Turk Telekom bazen 4-5 saatte sadece youtube kullanırken 20 GB kotadan düşen 700-800 MB'ı arka plandır deyip geçiştiriyor. Tabi ki bu tarifeyi belirlerken bu dalavereyi sahtekarlığı düşünmüşler bence. Her ay 20 GB kotamdan en az 2 GB planlı ayarlı şekilde harcanıyor sosyal medyadan düşmesi gerekirken.Kesinlikle bunu planlamışlar eminim.
Bende kotadan düşmüyor diyenler var,bence farkında değiller.
Arkadaşlar,ümit ve umut kesilmemeli,BTK'ya şikayet edin,bu konudanne kadar çok şikayet olursa o kadar etkisi olur çünkü ilk defa sizden şikayet oldu yalanına bsşvuruyorlar ki bu yalan,yani ilk defa sizden şikayet geldi cevabı tüm sektörlerde,tekstilde,elektronikte vs çok başvurulan bir yalann cevaptır,oysa aynı konuda çok şikayet gelmiştir.
Tekrar söylüyorum,hem BTK'ya hem sikayetvar com dan hem de twitterden @TTDestek hesabına açık mesaj ile şikayette bulunun.
Bu tarifeyi kullananlara ek paket aldırmayı o kadar kafasına koymuşlar ki 5 aydır Sil Süpürden çıkmayan sosyal medya hediyesini bile vermeye başladılar sosyal medya zaten tarifeye dahil sınırsız olduğu halde. İstiyorlar ki 20 GB yetmesin,aşım olsun ek internet satalım amacındalar.
Faturalıda 20 GB tarifesinde sil süpürden internet garantisi yok,o tarifede bile ayda 2 kere full time gece gündüz geçerli haftalık 5 GB geliyor.
Bu tarifede ise ayda 20 GB sil süpür garantisi olduğu halde hep gecelik internet veriliyor. Zaten internet garantisi olmayan tarifelerde de paso haftalık internet veriliyor,ben ne anladım bu işten. Sil süpür konusunda diğer tarifelerden avantajımız olmadığı gibi zararımız da var hep gecelik ayarlandığı için. 1 kere gündüz çıkıyor o da 1 günlük 2 GB yada 5GB.
Bu tarifede 20 GB aşım yapan,bittiğinde durmayan olduğu için tehlikeli. Bunu bilerek sahtekarlık vurgun yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Btkya ve sikayetvar.com a sikayetlerde bulundum bu uckagita bir dur denmeli sinirsiz adi altinda dolandiricilik resmen turktelekom gibi kurumsal firma bunu yapiyorsa vatandas ne yapmasin. Her taraf hirsiz dolu. 5 gunde 5gb gitti sadece sosyal medya kullaniyorum guvenli internetide kapadik yeni apn ayarlarini yaptik ama nafile soyledikleri sey reklamlar dahil degil virde arka plan uygulamalarindan yiyodur diyor. Turkcelldeyken boyle sikinti yoktu. 7 24 net acik oldugu halde kotadan hic yemezdi. Hepsi hikaye sizin dediginiz gibi asim yaptirma niyetindeler. Cunku tarife diger oparatorlere gore ucuz
soruna çözüm bulabildiniz mi ? bende şuan aynı sorunu yaşıyorum. Daha 5 gün oldu bu operatöre geçeli ama tahminimce olay şu ana 20gb internetten düşmüyorda bu ilk ay 20 gb veriyor ve ekstra sil süpürden verdiklerinde sosyal medya sınırsız kalkıyor bu paketlerden harcamaya başlıyor taa ki bu paketler bitip sadece ana paket kalana kadar. Diye düşünüyorum. Hiç bunu deneme imkanınız oldu mu ?
-
Musteri hizmetlerine onuda sordum. Oyle birsey olmamasi lazum diyor. Tek umudum o benimde ama sanmiyorum kardesim deneyip gorecegiz 7gb kaldi bitmesine sende bykya ve sikayet vara birde musteri hizmetlerine kayit actir ne kadar cok olursak o kadar iyi
yaptım yaptım arıza kaydı açıldı. youtube da şunu keşfettim 1080 p ye kadar kota düşmüyor ama 2 k yada 4 k ya alınca kota düşüyor. dün her çözünürlükte düşüyordu şuan 1080p üstü düşüyor
-
Bende farketmiyor 480 p de bile dusuyor. Sosyal medyada da dusuyor
İnterneti bol fiyatı çok da yüksek olmayan bir tarife var mı önerebileceğiniz arkadaşlar
-
Uppp
-
Biletix indirim kodu olan varsa verebilir mi ?
-
Bende var hocam vereyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biletix kodu arıyorum güncel özelden mesaj atabilirsiniz
-
Arkadaşlar 15-20 GB arası güzel paketler var mı Türk Telekom da yeni hat alarak geçmek istiyorum. Önerilerinize açığız.
-
Ülkede her şey çok pahalı artık ne yapacağımı bilemiyorum. Yurtta kalıyorum şuan internetim yetmiyor Vodafone kullanıyorum ona da sürekli zam geliyor. Arkadaşlar Türk Telekom da 15-20 GB arası ucuz alabileceğim başka yöntemler yok mu. İlk üç ay 78 sonra 95 lira çok pahalıya geliyor bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X