Şimdi Ara

Türk Telekom Lokal dolu olduğu için internet hizmeti alamıyorum. Lokal dolu ne demek? Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lokal dolu ne demek ve internet hizmeti alabilmek için ne yapmalıyım? Oturduğum apartmanda 8 daire var ve hepsi internet hizmeti alıyor ama ben alamıyorum. İnternetten sorguladığımda apartmanda sadece 3 dairede altyapı görünüyor diğer 5 dairede altyapı görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-talebi-talepleri--140072962#140072962
    Buradaki adımları uygulayıp port talebinde bulunmanız gerekiyor.
    Bu arada lokaldan kastınız sahada port olmaması mı binada olmaması mı?
  • Lokal yani binada bos yer yok.
  • hiç bilmiyorum sahada mı yoksa binada mı yok bir dikekçe göndereyim bakalım ne olacak. TurkNet e de derdimi anlatamadım altyapı olmadığı için nakil talebi zaten oluşturamayacağım diyorum tutturmuşlar hizmetinizi dondurmuşsunuz akifleştirip nakil talebi oluşturun diyorlar

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Siz dilekçenizi yazıp teslim edin oradan size bir cevap gelecek.
  • Torpilin yoksa beklersin aynı şekilde arkadaşıma aynı sıkıntıyı yaptılar.Türk telekom'a götürdüm müdür ile görüştüm yarın internetini kullanıyordu.

Türkiye'de her şey torpille işliyor.
  • Ben şimdi TurkNet online işlemlerden nakil talebi oluşturdum gerisini onlar halleder sanırım da dilekçe yazıp göndermenin zararı olmaz diye düşünüyorum müsait bi zamanda yazıp göndericem Türk Telekoma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aynen gönderin.
  • Hocam yarın dilekce vereceğim Türk Telekom müdürlüğüne fakat kafama birşey takıldı. Apartmanda tüm dairelere tek tek altyapı sorguladım 3 dairede altyapı görünüyor hemde fiber internet ama geri kalanında altyapı görünmüyor. Boş port yok ise bu altyapı görünen daireler nasıl alabiliyorda ben alamıyorum ilginç doğrusu
    Bu konu hakkında da bilgi almak istediğinizi, varsa sistemdeki hatanın düzeltilmesini istediğinizi ekleyiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekoma gittim tekrardan lokal doludur port yoktur diyorlardı. Türk telekom bağlatalım dediğimde direkt santral görevlisi arandı port durumu öğrenildi hemen bağlatırım denildi vs sonuç olarak 1 yıl taahhütlü türk telekom bağlattım. Bir şekilde internet hizmeti almam gerekiyordu ve aynı paket süperonline da 130 tl idi uygun olanı seçtim...

Hayırlı olsun, DSL ışığı ne zaman yanacakmış? Sanki daha kısa sürer gibi düşündüm direkt aradığı için.
  • Dsl ışığını bilmiyorum da 1 hafta içinde internet bağlanır dediler
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • Sağolun hocam destekleriniz içinde teşekkürler bu arada:) Türk telekom ile 1 senelik taahhüt yaptım 16mbit limitsiz olarak taahhütüm dolduğunda başka iss ye geçip vdsl hizmeti alabilir miyim acaba kafama takıldı
    Evet, o zamana kadar bölgenizde port sorunu giderilmiş olur. Rica ederim ne demek. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.