Şimdi Ara

Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
2
Favori
20.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ttnet şuan çakallık yapıyor.. Bu fiyatları göstererek bir sürü tahaahutlü internet satıyor.. Çünkü insanlar şuan ucuz pahalılanacak deyip 2 sene sözleşme yapıyor.. BTK bu fiyatları onaylamaz bence şuan sadece sözleşme imzalatmak için yapılmış bir şey bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darthskywalker

    Az önce ttnet i aradım ve sordum. 50mb 200gb tarifesi kullanıyorum ve ayda 91tl veriyordum, taahhüt ise 9 ay sonra bitiyor. yeni sözleşme yapmak istiyorum dedim ve kabul edildi ancak ben biraz daha araştırma yapacağım. Düzenli fatura ödediğim için böyle uzatma hakkım varmış. 110tl fiyat aldım 50mb için ve 1 ocaktan sonra kota olmayacak. Fiyatlara zam gelmiş epey...
    Ben de seninle aynı durumdayım. Bana da aynı tarifeyi teklif ettiler. Ancak şöyle birşey var. Taahhüt şartlarında aylık ücreti daha yüksek bir pakete geçebilirsiniz diyor. Kota düşmesi sorun olmamalı. Yani 50 mbit 100 gb 101 Tl lik tarifte geçebilmemiz lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    evet hocam yalın internet
  • arkadaşlar dün akşam arayıp konuşmuştum taahhüt bitmeden uzatma olayını. normalde 91tl ye' 50mbps 200gb akn vardı, az önce aradım ve 50mbps 100gb akn ye uzattım 2 yıl daha. 101tl ödeyeceğim. turk.net gibi şirketler maalesef bana pek güven vermiyor. ttnet'i pek sevmiyorum ama ben genel olarak memnundum 1.5 senede. bu şekilde taahhüt uzatmayı ben de sizlere öneriyorum. hele bir de çok az süreniz kaldıysa kesin uzatın derim yoksa dün konuştuğum kadarıyla "KOTASIZDAN BAŞKAN TARİFE OLMAYACAK" dendi bana. fiyatlar uçup gidecek kısaca...
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yaptığınız çok mantıklı ama şans işi biraz taahhüt bu ay bitenler için ttnet açısından süper fırsat onun dışında aknsiz paketler çok can yakacak özellikle de yüksek hız isteyenler için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    hocam kesinlikle öyle. anne ve babam evde internet kullanıyor ama yaptıkları tek şey netflix ve sosyal medya. şimdi bu insanlar ayda 50gb download yapıyor diye niçin zor duruma düşsünler. bari kotalı paketler devam etsin. böyle saçmalık olamaz. akn kalksın diye uğraştık ve çektiğimiz şeylere bakın...
  • Tam sınırsızlar böyle gidecekse yuksek gb li daha uygun fiyatlı kotali tarifeler görebiliriz gibime geliyor mesela 24mb 500 gb kota ile 8mb sınırsız ayni paraya olabilir gibi. Pek cok kişi akn yi bile bitirmiyor onlar icin böyle uygun tarife yapılmalı yoksa sınırsız ayağına herkese zam olur sey değil .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulashoca41 U kullanıcısına yanıt
    Aynı paket 89,99 TL (içinde TV paketi + alıcısı + docsis 3.0 modem var)

    Türk Telekom limitsiz internet tarifelerini açıkladı

    Link :

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler




  • ChiefMeister kullanıcısına yanıt
    Hocam durum nedir var mı bi gelişme? 50ye 50 taahhütü çakıyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    ben daha bekliyorum yılbaşından önce mevcut müşteriler için yeni kampanya gelir umudu ile son ana kadar da beklicem en geç ayın 30 unda mecburen tah. vericem . zaten şuan yıkılan ve zirvede kal kampanyalarından 50 ve 100 mbit olan tarifeleri kaldırmışlar max 24mbts veriyorlar kampanya ile. 1 senelik tah. verebilceğin kampanya var 85 tl oda 50 mbit. hediye modem veren kampanya var 50 mbit 50gb 75 tl 2 sene tah ıle daha makul gorunuyor kısmen hala pusudayız bekliyoruz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChiefMeister

    ben daha bekliyorum yılbaşından önce mevcut müşteriler için yeni kampanya gelir umudu ile son ana kadar da beklicem en geç ayın 30 unda mecburen tah. vericem . zaten şuan yıkılan ve zirvede kal kampanyalarından 50 ve 100 mbit olan tarifeleri kaldırmışlar max 24mbts veriyorlar kampanya ile. 1 senelik tah. verebilceğin kampanya var 85 tl oda 50 mbit. hediye modem veren kampanya var 50 mbit 50gb 75 tl 2 sene tah ıle daha makul gorunuyor kısmen hala pusudayız bekliyoruz :)
    +1 25-30 arası bi taahhüt vereceğim. 200akn 50mbps vereceğim ben her halükara karşı yok efendim kota gelir filan. 140 ödüyordum 100'e çekcem zaten 75 olmasından yana +25 bana koymaz risk almak istemiyorum. 25'ine kadar açıklasalar bari biraz düşünme fırsatımız olsa.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    son ana kadar açıklayacaklarını sanmıyorum hatta yeni kampanya yeni yıldan sonra da gelebilir :'/ o yüzden ben modme hediyesi olan kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum, bu arada hiçbir şekilde kota getiremezler 100 mbit 50gb tarifesinde tah. var ise kulalnıcının tah bitene kadar sınırsız vermek zorundalar ben demiyorum kendileri diyor :).
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    kotalı peki
  • Paylaşımdaki fiyatlar Türk Telekom 'a ait. Sizin verdiğiniz link TTNET ikisi farklı firmalar.

  • Ben bir yıldan fazladır türknette zaten akn siz kullanıyorum. Türktelekom geriden geliyor. Yazık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜRK TELEKOM'DAN İKİNCİ BOMBA - TAHAHÜTÜ DEVAM EDEN ABONELER AKN'SİZ İNTERNET KULLANAMAYACAK doğruysa ben tah vermekten vazgeçip mobil net kullanırım artık :'/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChiefMeister

    TÜRK TELEKOM'DAN İKİNCİ BOMBA - TAHAHÜTÜ DEVAM EDEN ABONELER AKN'SİZ İNTERNET KULLANAMAYACAK doğruysa ben tah vermekten vazgeçip mobil net kullanırım artık :'/
    Hocam inceledim mesajı ve maili müşteriyle ilgili bi durumu yok gibi gördüm Al-Sat durumunda olan iş ortaklarına gönderdiği mail. Yani onca yapılan reklamlardan lanselerden sonra geri adım atılacağını atılsa bile bunun 3-5 ayda olacağını düşünmüyorum. Çok büyük imaj zedelenmesi ve prestij kaybı olurdu doğrusu.

    5 gün içinde taahhüt vermeyi düşünüyorum, araştırmalarıma göre (lazım değil ama) eve gönderdikleri modemin yanındaki evrakları imzalayıp geri göndermen gerekiyormuş. 30'unda yapacaktım taahhütü modemin eve gelmesi 3-5günü buluyormuş. 1 Ocaktan sonrada imzalanan sözleşmeler geçerli olmayacak nede olsa açıkta kalmakta istemiyorum.

    Diyelim ki 30 Aralıkta aradınız taahhüt istediniz eve modem gönderiyorlar modem 2-3 ocak gibi gelse yeni yıla girdiğimiz için imzalasanızda sözleşmenizin yürürlüğe gireceğini zannetmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 20 Aralık 2018; 11:13:59 >




  • ulashoca41 U kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi.. Kotalar tamamen kalktığında ben 50 ile devam edeceğim. sen 35 ile. O açıdan da düşünmek gerek. Kaldı ki 250 gb kota bana yetiyor. Netflix'ten günde 1 film(4k) izliyorum işimi görüyor. Ek olarak bulunduğum ilde türknet yok. Zaten olsada yine geçmem kablonet'in hizmetinden memnunum kendi altyapısını kullanıyor ttnet'in falan da değil.

    Ha şu da var 250 gb kotamı aşacak olursam en fazla gb başına 50 kuruş ödüyorum. Şimdiye kadar aşmadım yani 10 gb kadar bile yanlışlıkla aşsam 5 lira ödüyorum.

    O ay mesela interneti çok kullancak olursam online olarak kendi arayüzüme girip sınırsız paket tarifesi ekliyorum 6 liraya yanlış hatırlamıyorsam. 24 saat boyunca internetim 100 mbits download hızına çıkıyor ve sınırsız oluyor. O gün film oyun tüm ihtiyaçlarımı indiriyorum.

    Yani gerçekten olsa bile türknet'e geçmem kablo net böyle iyi. (İyi derken TR genelindeki internet paketlerine göre iyi )




  • Arkadaşlar ben 35mbit kullanıyordum şimdi ne yapmam lazım konuya da pek bakmadım 1 ocaktan önce yeni bir paketle anlaşmak mı lazım bu uçuk fiyatları ödememek için?
    Birde şuan benim taahhüt bitmiş olabilir tam emin değilim etkiler mi durumu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 megabit 50 gb akn li paket ile sözleşmemi yeniledim. ( Şubat ayının 4’ünde bitiyordu ) 1 Ocak sonrasını sordum. Akn ile ilgili bir sınırlandırma geleceği yönünde bir mail veya mesaj almadıklarını; kullanıcılara atılan mesajin hala güncelliğini koruduğunu belirttiler. ( burası Türkiye. İnsan acaba diye de düşünmeden kendini alı koyamıyor tabi )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.